Žilina – Ružomberok 3:1 (kon.) | Prešov – Michalovce 2:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 1:1 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
1:1 (0:1)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Sobota 18.03.2017, 17:00 • Štadión na Pasienkoch, Bratislava • Niké liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní online prenosu zo slovenskej Fortuna ligy. Bratislavský Slovan sa v jarnej časti sezóny teší z výbornej formy a dnes by ju mal potvrdiť aj v zápase so Zlatými Moravcami. Zápas sa začína o 17:00 hod.

    SLOVAN BRATISLAVA

    Slovan Bratislava jesennú časť sezónu ukončil troma zápasmi bez víťazstva a vyzeralo to tak, že bude bojovať len o účasť v pohárovej Európe. Situácia sa ale diametrálne zmenila. Belasí vyhrali na jar štyri zápasy v rade a vďaka zaváhaniam Žiliny sa vrátili do boja o titul. Na Šošonov momentálne strácajú len päť bodov a to dnes Žilinu čaká náročný duel s Ružomberkom. Slovan si dnes zaváhanie nepripúšťa. "Chceme odohrať dobrý zápas, ukázať našu silu a získať tri body, to je jasný cieľ,“ vyjadril sa pre klubovú webovú stránku tréner Ivan Vukomanovič. Na Pasienkoch stratil Slovan v 12 dueloch len päť bodov, keď remizoval s Prešovom a najtesnejším rozdielom podľahol Trnave. Mužstvu určite svojou troškou pomôže k dobrým výkonom aj Róbert Vittek, ktorý sa vrátil na slovenské ligové trávniky. V Senici prvýkrát nastúpil v základnej zostave a hneď rozhodol o výhre 0:1 gólom z pokutového kopu. V prospech domácich hovorí aj zápasova bilancia, keďže Zlaté Moravce naposledy bodovali v hlavnom meste Slovenska na jeseň 2011.

    ZLATÉ MORAVCE

    Zlaté Moravce sú momentálne na predposlednom mieste tabuľky, no napriek tomu môžu byť v pohode. Po odstúpení Myjavy nemôžu spadnúť do nižšej výkonnostnej súťaže, a tak môžu sezónu dohrať bez žiadneho stresu. Posledné štyri zápasy nevyhrali, pričom v nich strelili len dva góly. Katastrofálnu bilanciu majú zverenci Juraja Jarábka na ihriskách súperov, kde doposiaľ získali len päť bodov so skóre 9:25. Jedinú výhru dosiahli na pôde Senice, kde vyhrali 1:3. Najlepším strelcom mužstva je Peter Orávik, no jeho päť strelených gólov nemôže konkurovať 9-gólovému Tamásovi Priskinovi alebo na produktívneho Seydoubu Soumaha. Zlaté Moravce dnes nemajú čo stratiť a prípadný bodový zisk by mal nepochybne veľkú cenu. Zaujímavosťou je fakt, že pokiaľ prvý polčas prehrali, ani v jednom zo šiestich prípadoch nedokázali získať aspoň bod.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop dnešného zápasu mali domáci futbalisti, ktorí nastúpili na zápas v typických belasých dresoch. V prvej akcii sa Seydouba Soumah snažil prestrčiť loptu na Aleksandara Čavrića, no k nemu už neprešla.
     
    2
    Domáci to teraz skúšali po svojej ľavej strane a takmer sa im podarilo skórovať. Seydouba Soumah centroval, k lopte sa dostal Tamás Priskin, ale jeho strela bola zrazená na roh.
     
    3
    Po rohovom kope sa domáci futbalisti dostali do zakončenia, ale lopta smerovala nad bránu súpera. Odkopávať od svojej brány tak bude Pavel Kováč.
     
    4
    Tamás Priskin si opäť zabehol za obranu súpera, ale do zakončenia sa napokon nedostal. Hostia ho výborne zdvojili, a tak maďarský reprezentant nemohol vystreliť.
     
    5
    Aleksandar Čavrić sa protismernou kľučkou zbavil obrancu hostí, no v jasnej šanci ešte hľadal lepšie postaveného spoluhráča. To sa ale ukázalo ako zlé riešenie, a tak máme stále bezgólový stav.
     
    6
    Na Pasienkoch sa momentálne nehrá, pretože na zemi zostáva ležať Kornel Saláta. Reprezentačný obranca potrebuje ošetrenie a domáci budú hrať chvíľu v oslabení.
     
    7
    Erik Ujlaky si teraz pomohol nedovoleným zákrokom, keď v strede poľa atakoval Františka Kubíka. Hlavný arbiter tak prisudzuje loptu domácemu tímu.
     
    8
    Domáci dostávajú veľmi veľa priestoru a to sa hráčom Zlatých Moraviec môže vypomstiť. Seydouba Soumah sa dostal do zakončenia, no to našťastie zblokoval Martin Boszorád.
     
    9
    Filip Oršula sa teraz dostal k centru z pravej strany. Loptu smeroval na Aleksandara Čavrića, ale napokon z toho bude len odkop od brány Pavla Kováča.
     
    10
    Ďalší nepresný center, tentokrát z ľavej strany. Seydouba Soumah to prehnal so svojou razanciou a lopta preletela celým pokutovým územím hostí.
     
    11
    Domáci budú mať výhodu priameho kopu z pomerne veľkej vzdialenosti. Aleksandar Čavrić o pár sekúnd pošle loptu smerom do šestnástky súpera.
     
    12
    Belasí mali v priebehu minúty výhodu dvoch rohových kopov. Oba zahral Aleksandar Čavrić, ale ani v jednom prípade sa Slovan do zakončenia nedostal.
     
    13
    Slovan je v zápase jasne aktívnejším mužstvom, no zatiaľ mu chýba potrebný pokoj pri zakončení. Z veľkej diaľky pálil Tamás Priskin, ale jeho pokus bol zblokovaný.
     
    14
    Divákom na zriedka zaplnených Pasienkoch sa úvod zápasu určite páčiť nemôže. Hra nemá potrebné tempo a územná prevaha domácich zatiaľ k ničomu nevedie.
     
    15
    Máme za sebou úvodnú štvrťhodinu zápasu. Brankár Ján Mucha zatiaľ nemá absolútne žiadnu prácu a hru sleduje z úctivej vzdialenosti.
     
    16
    Aleksandar Čavrić mal veľkú šancu otvoriť skóre dnešného zápasu. Pekne sa zbavil obrancu, technickou strelou prekonal aj súperovho brankára, ale loptu z bránkovej čiary pohotovo vykopol Michal Pintér.
     
    17
    Hostia budú mať výhodu rohového kopu. Peter Orávik sa dostal k centru z pravej strany a ten stihol zblokovať krajný obranca František Kubík.
     
    18
    Zlaté Moravce dali gól!
    Tak toto je absolútny šok pre domácich futbalistov. Hostia sa vôbec prvýkrát dostali na dostrel brány a okamžite sa im podarilo skórovať. Po centri z pravej strany od Martina Boszoráda sa dostal k hlavičke DAMIÁN BARIŠ. Najskôr opečiatkoval len pravú žrď, no následne prekonal Jána Muchu.
     
    19
    Hlavný rozhodca zápasu Pavol Chmura prvýkrát siaha do svojho vrecka. Autorom žltej karty je kapitán Zlatých Moraviec Peter Orávik.
     
    20
    Domáci futbalisti majú jasnú územnú prevahu, ale zatiaľ sa im nedarí dostať cez sformovanú obranu súpera. Aleksandar Čavrić mal jednu veľkú šancu, no na bránkovej čiare zasiahol Michal Pintér.
     
    21
    Tihomir Kostadinov teraz úplne zbytočne zozadu fauloval Vukana Savičeviča. Športovo sa mu ale ospravedlnil a napokon nedostal ani žltú kartu.
     
    23
    Slovan zostane pri lopte, pretože Vukan Savičevič bol opäť faulovaný v stredovom kruhu. Nedovoleným spôsobom ho atakoval Ondřej Machuča.
     
    24
    Domáci mali výhodu priameho kopu, no ten im absolútne nevyšiel. Aleksandar Čavrić ešte vracal loptu pred súperovu bránu, no tam sa nepresadil Seydouba Soumah.
     
    25
    Na Pasienkoch sa opäť nehrá, pretože nevyberaným spôsobom bol atakovaný Vukan Savičevič. Druhým potrestaným hráčom dnešného duelu tak je Tihomir Kostadinov.
     
    26
    Zlaté Moravce zbytočne stratili loptu v strede poľa a môžu byť šťastné za to, že Aleksandar Čavrić bol v momente prihrávky v ofsajde. Ak by tomu tak nebolo, domáci by išli do brejku troch proti jednému.
     
    27
    Seydouba Soumah zahrával priamy kop z pomerne dobrej vzdialenosti. Jeho center ale nebol z kategórie najpresnejších, a tak nemusel zasahovať Pavel Kováč.
     
    28
    Výrazne nám pribúda nedovolených zákrokov najmä na strane Zlatých Moraviec. Teraz to prehnal s dôrazom Peter Orávik, ktorý si vyšliapol na Františka Kubíka.
     
    29
    Slovan sa teraz snažil prejsť stredom obrany súpera. Seydouba Soumah si chcel vymeniť loptu s Aleksandarom Čavrićom, ale túto spoluprácu prerušil odkop Karola Karlíka.
     
    30
    Polhodinu hry máme za sebou a vývoj stretnutia nekorešponduje s dianím na ihrisku. Zlaté Moravce sú ale stopercentne efektívne a vedú najtesnejším rozdielom.
     
    31
    Ani z tejto domácej akcie nič nebude. Seydouba Soumah sa síce dostával do zakončenia, no ešte predtým sa pískal ofsajd na domácej strane.
     
    32
    Slovan to skúšal opäť cez krídelné priestory, ale Filip Oršula sa zatiaľ nevie presadiť. Nasledovať tak bude vhadzovanie Martina Chrena.
     
    33
    Ján Mucha teraz pomohol domácim obrancom v rozohrávke. Hráči hostí ho ale vôbec nenapádali, a tak s tým nemal najmenšie starosti.
     
    34
    Slovan mal dobrú šancu, ale František Kubík napálil loptu z hranice šestnástky len nad bránu súpera. Tá sa k nemu odrazila po individuálnej akcii Seydoubu Soumaha.
     
    36
    Belasí mali dve obrovské šance na skórovanie. František Kubík prízemným centrom z ľavej strany našiel v šestnástke Tamása Priskina, ale ten z jasnej pozície napáli loptu do Pavla Kováča. Ten následne kryje aj nebezpečnú strelu Vukana Savičeviča.
     
    37
    František Kubík si teraz splnil aj svoje defenzívne povinnosti, a tak budú mať hostia výhodu rohového kopu. Ten rozohrá z pravej strany kapitán Peter Orávik.
     
    38
    Tentokrát Slovan ubránil štandardnú situáciu oveľa lepšie. Najvyššie sa dostal Kornel Saláta a odhlavičkoval loptu do bezpečného priestoru.
     
    39
    Tamás Priskin sa ocitol sám pred bránou súpera, ale aj tentokrát postranný rozhodca zdvihol svoju zástavku. Následne domáci pokračovali v tlaku a Tomáš Kóňa vybojoval roh.
     
    40
    Domáci teraz obliehali pokutové územie svojho súpera. Napokon sa odhodlali k centru z pravej strany, ale loptu poslal do bezpečia Martin Boszorád.
     
    41
    Obrovská šanca v podaní futbalistov Slovana Bratislava. Po akcii Seydoubu Soumaha sa lopta odrazila na nohu Tamása Priskina, ten sa dobre vyhol ofsajdu, ale trafil len ľavú žrď.
     
    42
    Domáci futbalisti sa snažia vyrovnať ešte pred odchodom do kabíny, no zatiaľ sa im to nedarí. Každopádne, vyrovnávajúci gól doslova visí na vlásku.
     
    43
    Filip Oršula sa snažil presadiť po svojej pravej strane. Jeho akcia skončila pádom v pokutovom území, ale Pavol Chmura na biely bod neukazuje.
     
    44
    Zlaté Moravce sa na krátky úsek dostali k lopte sa snažili sa niečo vymyslieť smerom dopredu. Privat Yao si ale so spoluhráčmi nerozumel, a tak loptu chytá Ján Mucha.
     
    45
    Hostia teraz dobre vytlačili súpera až na polovicu ihriska. V prvom polčase sa pomerne často prerušovalo a ošetrovalo, a tak sa budú nadstavovať dve minúty.
     
    45+1
    Tomáš Kóňa šikovným oblúčikom poslal do šance Tamása Priskina. Maďarský útočník, ale loptu ideálne netrafil, a tak bude nasledovať len rohový kop.
     
    45+2
    Domáci sa po rohovom kope previnili útočným faulom. Zásah kopačkou do tváre dostal Martin Boszorád, ale na konci polčasu nebude musieť byť ošetrovaný.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Slovan Bratislava mal v prvom polčase jasnú prevahu. Loptu na kopačkách držal dve tretiny hracieho času, mal niekoľko stopercentných šancí, no napriek tomu prehráva. Zlaté Moravce smerom dopredu nepredviedli takmer vôbec nič, ale po ojedinelom rohovom kope sa dokázal presadiť Damián Bariš. Belasí sa s takýmto vývojom zápasu nebudú chcieť zmieriť, a tak sa môžeme tešiť na atraktívne druhé dejstvo.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Hostia nastupujú do druhého polčasu s dvoma čerstvými hráčmi. Na ihrisko prichádza Martin Válovčan, ktorý vymenil Ondřeja Machuču. Takisto končí aj Erik Ujlaky, ktorého nahradil Miroslav Pastva.
     
    47
    Slovan bude kopať pokutový kop. Filip Oršula centroval z pravej strany a podľa hlavného rozhodcu v šestnástke hostí fauloval Františka Kubíka striedajúci Martin Válovčan.
     
    47
    Slovan dal gól!
    Exekútorom pokutového kopu bol SEYDOUBA SOUMAH a poradil si na jednotku. Loptu poslal k ľavej žrdi a chladnokrvne prekonal Pavla Kováča. Stav zápasu je tak vyrovnaný 1:1.
     
    48
    Domáci sa snažili strhnúť vedenie na svoju stranu, ale ich akciu zastavil ofsajdový verdikt postranného rozhodcu. Medzitým vidíme rozcvičovať sa aj Róberta Vitteka.
     
    49
    Domáci fanúšikovia si teraz pýtali žltú kartu, no Miroslav Pastva ju napokon nedostal. Jeho faul na Vukana Savičeviča ale určite bol minimálne hraničný.
     
    50
    Privat Yao si nabehol na dlhú loptu dopredu, no nezvládol rýchlostný súboj s Vernonom de Marcom Morlacchim. Ten bol pri lopte skôr a zažehnal črtajúce sa nebezpečenstvo.
     
    51
    Hostia sa teraz dostali do gólovej šance! Martin Boszorád predviedol parádnu individuálnu akciu po pravej strane, s loptou prešiel až do šestnástky súpera, ale napokon ju poslal len do bočnej siete.
     
    52
    Na druhej strane vidíme ďalšie postavenie mimo hru. V akcii nemohol pokračovať Filip Oršula a naopak bude odkopávať brankár Pavel Kováč.
     
    53
    Seydouba Soumah sa predieral k lopte na hranici pokutového územia, ale napokon si pomáhal v nesúlade s pravidlami. Faulovaným hráčom bol Karol Karlík.
     
    54
    Privat Yao je v druhom polčase aktívny a na svoje konto si pripisuje aj prvý strelecký pokus. Ten ale nesmeroval na bránu, a tak bude Ján Mucha rozohrávať od svojej brány.
     
    56
    Veľmi dobre teraz zapracoval čerstvý Miroslav Pastva. Ten prerušil akciu Seydoubu Soumaha, ktorý sa snažil vysunúť do brejku Aleksandara Čavrića.
     
    57
    Zlaté Moravce sú v druhom polčase oveľa aktívnejšie ako v prvom dejstve. Teraz ale neboli úspešné, pretože Martin Chren bol v tesnom ofsajde.
     
    58
    František Kubík z ľavej strany poslal mäkučký center do šestnástky. Aleksandar Čavrić sa ale do zakončenia nedostal, pretože dobre zapracoval Michal Pintér.
     
    59
    Tamás Priskin je smoliarom dnešného zápasu! Filip Oršula ho peknou prihrávkou dostal do gólovej šance, no maďarský futbalista z tesnej blízkosti opäť trafil len ľavú žrď brány.
     
    60
    Hodinu hry nám ukončil nedovolený zákrok Miroslava Pastvu. Pre neho to bol už druhý ostrý faul, čím si vyložene koleduje o udelenie žltej karty.
     
    61
    Martin Boszorád veľmi dobre podporuje útok z pozície krajného obrancu. Aj teraz predviedol peknú akciu, no jeho prihrávka na jedného zo spoluhráčov nebola presná.
     
    62
    Zlaté Moravce sa usadili na útočnej polovici súpera, no kombinovali príliš ďaleko od brány Jána Muchu. Medzitým vidíme pri postrannej čiare Róberta Vitteka, ktorý sa zapojí do hry.
     
    63
    Domáci kapitán Boris Sekulić si nabehol na dobrý pas za obranu súpera. Spätnou prihrávkou sa snažil nájsť Filipa Oršulu, no ten sa už k lopte nedostal.
     
    64
    Po prerušení hry je tu priestor na prvé striedanie bratislavského Slovana. Na trávnik prichádza spomínaný Róbert Vittek, ktorý nahradzuje Filipa Oršulu.
     
    65
    Vzápätí tu máme aj posledné striedanie Zlatých Moraviec. Na hraciu plochu prichádza Samir Nurkovič, ktorý nahradil Privata Yaa.
     
    66
    Domáci sa mohli dostať do vedenia. Dobrá šanca sa črtala pre kapitána Boris Sekulića, ale ten strelou z ťažkej pozície minul bránu súpera o pár decimetrov.
     
    67
    Slovan sa zatiaľ v druhom polčase nevie dostať do stopercentných šancí. Síce dokázal skórovať, no za to môže zbytočný faul Martina Válovčana.
     
    68
    Hlavý arbiter dnešného zápasu opäť udeľuje žltú kartu hráčovi na strane hostí. Je ním Samir Nurkovič, ktorý potiahol za dres Tomáša Kóňu.
     
    69
    Martin Chren sa teraz elegantne zbavil Kornela Salátu a následne sa dostal k centru z ľavej strany. Jeho pas nebol vôbec zlý, ale situáciu rieši Ján Mucha.
     
    70
    Slovanisti to teraz skúšali priamo, no kolmú prihrávku v pokutovom území nezachytil Róbert Vittek. Nasledovať tak bude len odkop od brány hostí. Pavel Kováč sa samozrejme nikam neponáhľa.
     
    72
    Hostia budú mať výhodu priameho kopu z hranice 25 metrov. Kornel Saláta si nedal pozor v súboji s Petrom Orávikom, a tak budú musieť domáci čeliť nebezpečnej štandardnej situácii.
     
    73
    Ešte pred zahraním priameho kopu bude musieť byť ošetrovaný jeden z hráčov Zlatých Moraviec. Dokonca sú privolané aj nosidlá, čo nie je dobrá správa pre Juraja Jarábka. Ten už striedať nemôže.
     
    74
    Peter Orávik zahral priamy kop veľmi slabučko. Jeho center nebol vôbec dobrý a Kornel Saláta bez problémov upratal loptu do bezpečia.
     
    75
    Domáci fanúšikovia si pýtali pokutový kop a ten podľa môjho názoru mal byť odpísakaný. Aleksandar Čavrić vnikol do šestnástky, dráhu jeho pohybu prekrížil Michal Pintér a kontakt tam určite bol.
     
    76
    Domáci futbalisti budú mať výhodu priameho kopu po faule na Františka Kubíka. Navyše, žltú kartu dostáva aj Miroslav Pastva.
     
    77
    Brankár hostí mal teraz veľké šťastie. Domáci zahrali priamy kop nakrátko, k strele spoza šestnástky sa dostal Aleksandar Čavrić, no jeho zblokovaný pokus skončil na brvne.
     
    78
    Na druhej strane sa dostali do akcie aj futbalisti Zlatých Moraviec. Vybojovali si aj rohový kop, no ich akciu prerušuje útočný faul Martina Boszoráda.
     
    79
    Martin Boszorád má zjavné problémy s pohybom, ale hostia už striedať nemôžu! Obranca sa tak zaradil do oblasti stredového kruhu a snaží sa aspoň znepríjemniť rozohrávku Slovanu.
     
    80
    Hostia sa teraz dostali do brejku, ktorý potiahol Martin Válovčan. Následne posunul loptu doprava na Samira Nurkoviča, ktorý však dlho váhal a celú akciu pokazil.
     
    82
    Michal Pintér teraz dobre zakročil pred Róbertom Vittekom, a tak nasledoval len roh. Ten zahral Seydouba Soumah, ale hostia dokázali loptu upratať do bezpečia.
     
    83
    Zlaté Moravce už bránia so všetkými hráčmi na vlastnej polovici ihriska. Opäť dobre zapracoval Karol Karlík, ktorý odvrátil center Aleksandara Čavrića.
     
    84
    Martin Chren prerušil akciu Vukana Savičeviča, a tak mali domáci výhodu ďalšieho rohového kopu. Ten zahrali nakrátko a následný center Aleksandara Čavrića nebol vydarený.
     
    85
    Slovanu sa čas na strelenie rozdielového gólu kráti veľmi rýchlo. Z pravej strany neuspel ani Boris Sekulić, kedže jeho prízemný pas nikoho v belasom drese nenašiel.
     
    86
    Zlaté Moravce teraz dobre kúskujú hru a dokonca zostanú pri lopte po faule Kornela Salátu. Samozrejme, nejaké sekundičky zbiera aj Samir Nurkovič.
     
    87
    Boris Sekulić teraz zachránil svoj tím od totálnej pohromy. Belasí podcenili center z pravej strany a len dobrý obranný zákrok kapitána Slovana zabránil Martinovi Válovčanovi v skórovaní.
     
    88
    Martin Boszorád bol v ofsajde a následne dostáva zbytočnú žltú kartu za nešportové správanie. Napriek tomu hostia držia stále nerozhodný stav.
     
    89
    Seydouba Soumah peknou prihrávkou poslal do šance Vukana Savičeviča. Ten to vyskúšal strelou z ťažkého uhla, ale na jeho pokus dokázal reagovať Pavel Kováč.
     
    90
    Domáci to naďalej skúšajú, ale stred pokutového územia súpera je mimoriadne prehustený. Seydouba Soumah ani Tamás Priskin sa nedokázali presadiť.
     
    90+1
    Prvá zo štyroch nadstavených minút pomaly uplynula. Zlaté Moravce dokázali držať loptu ďaleko od svojej brány a nazbierali cenné sekundy.
     
    90+2
    František Kubík centroval z ľavej strany. Na jeho pas ale reagoval len brankár Pavel Kováč, ktorý bez problémov chytá loptu zo vzduchu.
     
    90+3
    Seydouba Soumah kúzlil s loptu v šestnástke Zlatých Moraviec. Do koncovky sa dostal aj Róbert Vittek, ale jeho strele chýbala dostatočná razancia.
     
    90+4
    Na druhej strane sa snažil rozhodnúť dnešného stretnutie Peter Orávik. Stela kapitána hostí ale bola veľmi nepresná, a tak sa zrejme na Pasienkoch už nič nestane.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Zlaté Moravce získali na bratislavských Pasienkoch cenný bod. Počas celého zápasu húževnato bránili a inkasovali len z kopačky Seydoubu Soumaha. Ten premenil pokutový kop v úvode druhého polčasu, no Slovanu sa nepodarilo streliť ďalšie góly. Smoliarom zápasu je jednoznačne Tamás Priskin, ktorý dvakrát opečiatkoval žrď brány Pavla Kováča. Tento výsledok teší najmä Žilinu, ktorá má pred Bratislavčanmi opäť sedembodový náskok. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (19:05:50)

    Miroslav Kováčik

    Branky: 47. Soumah (pen.) – 18. Bariš (Boszorád)

    Karty:   19. Orávik (ZMO), 25. Kostadinov (ZMO), 68. Nurkovič (ZMO), 76. Pastva (ZMO), 88. Boszorád (ZMO)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 3:3.
    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Savičevič, Sekulić (C), Kubík, Kóňa – Soumah, Oršula (64. Vittek), Morlacchi, Saláta – Priskin, Čavrić.
    Náhradníci: Greif – M. Rigo, Ligeon, Nascimento, Šefčík, Vittek, de Sa.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Boszorád, Ujlaky (46. Pastva), Machuča (46. Válovčan), Chren – Karlík, Bariš, Orávik (C), Kostadinov – Yao (65. Nurkovič), Pintér.
    Náhradníci: Holec – Gešnábel, Nurkovič, Kapor, Válovčan, Pastva, Guilavogui.

    Rozhodčí: Pavol Chmura – Branislav Hancko, Rastislav Žákech
    thejrc.org