Leganés – Malaga 0:0 (kon.) | Atlético – Sevilla 3:1 (kon.) | Gijón – Granada 3:1 (kon.)
La Coruňa – Celta Vigo 0:1 (kon.) | Barcelona – Valencia 4:2 (kon.)
konec
FC Barcelona
4:2 (2:2)
Valencia CF
Neděle 19.03.2017, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
    89. André GOMES - 4:2
     
    89
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Je hotovo! Tohle Barcelona neztratí. Nejprve Piqué odvrátil centr Bakkaliho z pravé strany, následoval kontr, kdy Peréz prohrál souboj s Neymarem na levé straně na polovině hřiště, Brazilec posléze odcentroval do ohně, kde ANDRÉ GOMES mezi Garayem a ještě jedním hráčem Valencie zakončoval na hranici malého vápna pravačkou do pravé poloviny hostující branky! 4:2! Asistence: Neymar!
    53. Lionel MESSI - 3:2
     
    53
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Ten tlak domácích je prostě obrovský, po rohovém kopu z levé strany, který vzal na sebe Neymar postrčil Mascherano míč křížem na pravou stranu, kde LIONEL MESSI si přehodil míč z levé nohy na tu pravou a překvapil Diega Alvese pokusem k pravé tyči. 3:2. Asistence: Javier Mascherano!
    45+1. MUNIR - 2:2
     
    45+1
    Valencia právě vstřelila branku!
    Tak to je závěr prvního poločasu! Jeden z hostů našel mezi Rakitičem a Piquém spoluhráče, Gayá našel ve vápně hostů na penaltě MUNIRA, k tomu strašně nedůrazně přistoupil Umtiti, úplně bez zájmu. MUNIR se trefil levačkou po zemi k pravé tyči, takže první poločas skončí remízou 2:2! Asistence: José Gayá.
    45. Lionel MESSI - 2:1
     
    45
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Naprostá jistota v provedení pokutového kopu. LIONEL MESSI poslal míč levačkou doprostřed branky, Alves šel na pravou stranu. 2:1!
    35. Luis SUÁREZ - 1:1
     
    35
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Obrovská nesoustředěnost Valencie vede ke srovnávací brance Barcelony. Neymar vhazoval z levé strany a míč poslal šikovně mezi Garayem a ještě jedním soupeřem na LUISE SUÁREZE, který po zemi pravačkou pokusem ke vzdálenější tyči srovnává na 1:1. Asistence: Neymar.
    29. Eliaquim MANGALA - 0:1
     
    29
    Valencia právě vstřelila branku!
    Nejprve Alves vykopl míč na Munira, ten si předkopl míč ve finální fázi, takže sám před ter Stegenem neměl čas, ani prostor na zakončení. Hosté kopali rohový kop. Pareja našel ELIAQUIMA MANGALU, který mezi Rakitičem a Busquetsem vyskočil a poslal míč hlavou k levé tyči. 0:1. Asistence: Daniel Parejo.

    Vít Muzikář

    Branky: 35. L. Suárez (Neymar), 45. Messi (pen.), 53. Messi (Mascherano), 89. A. Gomes (Neymar) – 29. Mangala (Parejo), 45+1. Munir (Gayá)

    Karty:   67. Iniesta (BAR), 78. A. Gomes (BAR), 86. Messi (BAR) – 24. E. Pérez (VAL), 39. Mangala (VAL), 43. Parejo (VAL), 90+1. Montoya (VAL)   44. Mangala (VAL)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 12:5. Střely mimo: 10:1. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 4:12.
    FC Barcelona: ter Stegen – Mascherano, Piqué, Umtiti – Busquets – Rafinha (74. A. Gomes), Rakitić (65. Roberto), Iniesta (C) – Messi, L. Suárez, Neymar.
    Náhradníci: Cillessen – Denis Suárez, Alcácer, Alba, Digne, Roberto, A. Gomes.

    Valencia CF: Diego Alves – Montoya, Garay, Mangala, Gayá – Soler, E. Pérez (C), Parejo – Cancelo (85. Bakkali), Munir (73. Zaza), Orellana (46. Abdennour).
    Náhradníci: Doménech – Siqueira, Bakkali, Zaza, Medrán, Abdennour, Valderrama Doménech.

    Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Naranjo
    thejrc.org