Slavia – Liberec 0:1 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 2:1 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
4:3 (1:2)
AC Sparta Praha
Neděle 19.03.2017, 11:00 • SCM Mladé UMT • Juniorská liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.
     
    Hezké dopoledne! Je tady zápas jednadvacátého kola Juniorské fotbalové ligy mezi Českými Budějovicemi a Spartou. Utkání začíná v 11:00 a textovým přenosem vás provede Vít Muzikář.
     
    České Budějovice
    Domácí fotbalisté jsou jasnými outsidery dnešního zápasu. Uvidíme, zda v dresu Jihočechů nastoupí Lukáš Matějka, nejlepší střelec soutěže s jedenácti brankami na svém kontě. Tento fotbalista ještě na podzim nastupoval za Viktorii Plzeň, ale v současné době již patří Dynamu. Včera se objevil v dresu "A" týmu v domácím utkání proti Baníku Sokolov (1:1) v rámci FNL.

    Co se týče posledního duelu Juniorské ligy, tak v té ztratilo Dynamo víceméně vyhraný zápas proti Třinci, kde vedl 2:1, avšak v 83. minutě se prosadil Latocha a dvě minuty před koncem normální hrací doby rozhodl Tobiáš.

    České Budějovice jsou v tabulce ligy hráčů do 21 let momentálně na patnáctém místě (na předposlední pozici) se ziskem dvaceti bodů. Letos zatím ze čtyř jarních soubojů v Juniorské lize nezvítězily.
     
    Sparta Praha
    Pražané nemohou brát z tohoto mače nic jiného než tři body. Jedná se o třetí nejlepší mužstvo aktuálního ročníku Juniorské ligy. Naposledy si Sparta dokonce vyšlápla na vedoucí Mladou Boleslav, když Středočechy doma porazila 4:2. Předtím ovládla malé pražské derby s Duklou Praha 3:1 na hřišti soupeře.

    V dresu sparťanské juniorky se možná objeví rumunský bek „áčka“ Bogdan Vatajelu. Tento obránce nastoupil do posledního zápasu sparťanských juniorů. V letošní sezoně si za hosty zahrál také Thiemoko Konaté. Hráč, který si chtěl na podzim vyžádat přestup z "A" týmu Sparty, ale vedení pražského klubu jej přeřadilo do juniorky.

    Sparta je favoritem dnešního střetnutí. V tabulce Juniorské ligy má zapsaných osmatřicet bodů. Dokáže v Českých Budějovicích zvítězit?
     
    Delegace
    Tento zápas se pochopitelně neobejde ani bez trojice rozhodčích. Těmi budou hlavní sudí Ondřej Pechanec. Na lajnách mu budou pomáhat Michal Urban a Zdeněk Arnošt.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Dynamo Č. Budějovice: Hajdušek – Jenne, Havel, Tomášek (C), Matějka, Hála, Bálek, Vopat, Zachař, Frnoch, Blažek
    Náhradníci: Rotbauer – Kadlec, Fišer, Kořínek, Krejčí

    AC Sparta Praha: Vorel – Pavlík, Penc, Cabadaj (C), Sváta – Vătăjelu, Palečko, Špaček, Frýdek Ch, Nový – Konaté
    Náhradníci: Bačkovský – Surmaj, Balvín, Matoušek, Eichler, Hovorka, Wala

    Rozhodčí: Pechanec – Urban, Arnošt.
     
    Vše se již chystá k nástupu obou týmů na hrací plochu.
     
    Hostující mužstvo nastoupí v rudých dresech.
     
    Domácí Dynamo odehraje dnešní zápas v černobílých dresech. Ondřej Pechanec přivádí základní jedenáctky obou týmů na trávník.
     
    Ještě se zdraví David Tomášek a Tomáš Cabadaj s rozhodčími zápasu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Rozehrávkou hostujícího hráče začal zápas.
     
    1
    Sparta kombinuje i s Vojtěchem Vorlem, u míče je momentálně Václav Penc.
     
    1
    Dynamo mělo k dispozici autové vhazování z vlastní poloviny, ale po pár sekundách ztratilo míč, Lukáš Matějka presoval, avšak bez úspěchu.
     
    2
    Tiemoko Konaté si seběhl pro balon z pozice útočníka, posléze jeden z hostů na levé straně byl faulovaný.
     
    3
    Centr na bližší tyč odvrátila domácí obrana bez problémů, následně míč drží na svých kopačkách Vojtěch Vorel.
     
    3
    Kamil Hajdušek uvedl míč do hry po ofsajdu hostujícího mužstva, ale jeden z jeho spoluhráčů si na polovině Sparty pomohl faulem.
     
    4
    Matěj Sváta si po autovém vhazování z levé strany vyměnil balon s Bogdanem Vatajeluem, jeden z hostů byl faulovaný, ale Sparta se přímým kopem neprosadila.
     
    5
    Po autovém vhazování z levé strany to byl Jan Špaček, kdo fauloval zezadu svého soupeře.
     
    5
    Aktivním presinkem získala hostující Sparta míč, vynikající napadání pražského celku, Matěj Sváta vhazuje.
     
    6
    Tiemoko Konaté byl tím, kdo dobře napadal Jana Hálu, tedy muže, který rozehrál volný přímý kop, Sparta se posléze dostala k míči.
     
    7
    Daniel Jenne se z pozice obránce vydal na útočný výlet, ale domácí hráč neodcentroval, Dynamo se nedostalo ke střele.
     
    7
    Matěj Sváta si vyměnil balon se spoluhráčem, ale Bogdan Vatajelu měl k míči poté daleko, vhazovat bude domácí tým.
     
    8
    Václav Penc se vydal podpořit do útoku Matěje Svátu, ale posléze tento fotbalista chyběl v obraně, k míči se dostal Ladislav Vopat, ale po centru z pravé strany nemusel Vojtěch Vorel zasahovat.
     
    9
    Po akci domácích hráčů po levé straně se k míči dostal Jan Špaček, ale tento hráč hostů byl pod tlakem, takže vhazovat bude Dynamo.
     
    10
    Míč se dostal na polovinu Dynama, konkrétně na levou stranu, kde Tiemoko Konaté svedl rychlostní souboj se soupeřem, avšak nakonec hráč Sparty přišel velice lacino o míč.
     
    11
    Vojtěch Vorel vykopával, k míči se dostal jeden z domácích hráčů, Lukáš Matějka byl následně v ofsajdu při souboji s Václavem Pencem.
     
    12
    Kamil Hajdušek vykopával, ale k míči se dostal Bogdan Vatajelu, který vyřešil dobře souboj s Matyášem Zachařem, aut pro Spartu.
     
    13
    První vážnější šance zápasu, Daniel Jenne na pozici levého beka Dynama ztratil v útočné fázi míč a hosté kontrovali útokem přes pravou stranu, kdy po centru se na zadní tyči dostal k zakončení levou nohou Bogdan Vatajelu, Kamil Hajdušek vykopl míč levou nohou při pokusu ke vzdálenější tyči.
     
    14
    Další centr z pravé strany na zadní tyč v podání hostů, ale k odraženému míči se nedostal Martin Palečko.
     
    15
    Sparta kombinuje na vlastní polovině, Vojtěch Vorel našel stopera Václava Pence, ten si pomohl přihrávkou na záložníka Matěje Svátu na levou stranu.
     
    16
    Jestli se nepletu tak hostující kapitán Tomáš Cabadaj si kryl balon, Michal Blažek (CEB) do něj zajel, takže Ondřej Pechanec vytáhl žlutou kartu pro hráče Dynama.
     
    17
    Po přihrávce Václava Pence se k míči dostal Matěj Sváta, ale Sparta ztratila míč, Dynamo bylo rychlé v přechodu do útoku, avšak nevystřelilo.
     
    18
    Dynamo zůstalo na polovině Sparty, ale bez kýženého úspěchu, vše ukončil jednoduchý zákrok Vojtěcha Vorla.
     
    20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde do vedení! Kamil Hajdušek nejprve vykopával, ale nikdo z jeho spoluhráčů se nedostal k zakončení, Tiemoko Konaté si vyměnil míč s Matějem Svátou, který dostal míč na levou stranu, kde si domácí hráči nepokryli soupeře, následoval centr na zadní tyč, kde CHRISTIAN FRÝDEK překonal brankáře Dynama pokusem ke vzdálenější tyči. 0:1.
    20. Christian FRÝDEK 0:1
     
    22
    Kamil Hajdušek vykopával od vlastní branky, ale jeho spoluhráč si ve středovém kruhu na polovině Sparty pomohl faulem v hlavičkovém souboji.
     
    22
    Nejprve Tiemoko Konaté presoval bez úspěchu, následně se myslím Lukáš Matějka nedostal k míči, vhazovat bude Sparta.
     
    23
    Rychlým kontrem po pravé straně disponovala Sparta, následoval centr na zadní tyč, kde byli Tiemoko Konaté a Bogdan Vatajelu. Druhý jmenovaný ztratil balon po kombinaci s Matějem Svátou.
     
    24
    Rohový kop z levé strany rozehraný nakrátko, poté, co šel míč do ohně se k odraženému balonu dostal jeden z hostů, razantní střelou do pravé poloviny domácí branky si vynutil zákrok Kamila Hajduška.
     
    25
    Dynamo ukázalo proti Spartě křižnou přihrávku na levou stranu, ale vhazovat bude soupeř.
     
    25
    Vynikající Vojtěch Vorel! Ladislav Vopat se dostal přes beka Sparty k míči, ačkoliv už jsme si mysleli, že je to souboj vyhraný pro hráče hostů, následně se brankář Sparty vytáhl proti zmiňovanému hráči domácích a zejména proti dorážce z levé strany!
    25. Vynikající Vojtěch Vorel!
     
    27
    Matyáš Zachař vhazoval z pravé strany, ale Sparta opět dobře presovala, znovu byl Tiemoko Konaté výborný, co se týče presinku, domácí mužstvo nemělo klid na kombinaci.
     
    28
    Byla nařízena penalta proti Spartě!
     
    29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vojtěch Vorel vykopl míč, Dynamo pokračovalo v tažení na hostující branku, načež jeden z hostů zahrál ve vápně rukou. K penaltě se postavil LUKÁŠ MATĚJKA a pokusem k pravé tyči srovnal stav zápasu. Vojtěch Vorel vystihl směr penalty, ale i tak je srovnáno!
    29. Lukáš MATĚJKA - 1:1
     
    30
    Jan Hála se dostal k balonu, Jan Špaček jej v souboji s hráčem Dynama nezískal, posléze právě Jan Hála se odhodlal ke střele z pětadvaceti metrů z pravé strany. Vojtěch Vorel vyrazil míč nad sebe, ale následně se domácí hráči nedostali k zakončení.
    30. Jeden z domácích se střelou z pětatřiceti metrů neprosadil!
     
    32
    Rohový kop z levé strany, ale zatím bez střely Dynama, Tiemoko Konaté poté ztrácí míč a navíc fauluje. To byl možná i zákrok na kartu.
     
    32
    Další centr z pravé strany bez úspěchu, Dynamo bude pokračovat vhazováním.
     
    33
    Po centru, který neměl moc šancí na úspěch, zasahuje Vojtěch Vorel. Brankář Sparty ovšem zůstává otřesený, ale nakonec bude pokračovat v zápase.
     
    34
    Tiemoko Konaté se dobře zorientoval na polovině Dynama, posléze přenesl hru na pravou stranu, kde se momentálně odehrává to, co zajímá diváky tohoto zápasu.
     
    35
    Matěj Sváta na Václava Pence, ten na Tomáše Cabadaje, Sparta kombinuje, ale zatím se nedokázala dostat přes polovinu hřiště.
     
    35
    Je tady faul Václava Pence nějakých pětatřicet metrů od hostující branky.
     
    36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde opět do vedení! Centr Michala Blažka neznamenal žádné nebezpečí pro hosty. K míči se dostal TIEMOKO KONATÉ, sparťanský fotbalista krásnou individuální akcí po levé straně dává branku. Útočník Pražanů se z levé strany dostal přes beka Dynama, který byl nedůrazný v souboji se soupeřem, následně hostující útočník poslal míč mezi nohama Kamila Hajduška do sítě domácího celku. 1:2!
    36. Tiemoko KONATÉ - 1:2
     
    38
    Po centru z pravé strany zkusil centrovat ze strany levé Bogdan Vatajelu, Sparta bude posléze pokračovat autovým vhazováním.
     
    39
    Střelu po zemi z pravé strany na bližší tyč vyrazil Kamil Hajdušek na rohový kop.
     
    39
    Ne, že by byl Kamil Hajdušek po rohovém kopu z pravé strany jistý při svém výběhu, ale každopádně Sparta se nedostala k zakončení.
     
    40
    Myslím, že to byl Ladislav Vopat, kdo se ve finální fázi akce Dynama po levé straně dostal k míči, Sparta zapomněla na jednoho z domácích hráčů na pravé straně, který se ovšem ve skluzu nedostal k balonu.
     
    41
    Ladislav Vopat a Matyáš Zachař stáli proti Janu Špačkovi a nakonec získali balon pro domácí. Dynamo zkusilo akci po pravé straně, ale přišel útočný faul domácího celku.
     
    43
    Dynamo kopalo přímý kop ze čtyřiceti metrů, hra se přesunula na pravou stranu, kde jeden z domácích hráčů odcentroval z pravé strany z těžké pozice do náruče Vojtěcha Vorla.
     
    44
    Po výkopu Kamila Hajduška zůstane domácí tým u balonu, a sice bude Dynamo vhazovat.
     
    44
    Myslím si, že nedůraz Matěje Sváty byl důvodem toho, proč přišel centr z levé strany na zadní tyč, kde se ovšem k zakončení hlavou nedostal Ladislav Vopat.
     
    45
    Po centru Lukáše Havla se k centru z pravé strany dostal Lukáš Matějka, ačkoliv tísněný soupeřem. Následoval celkem snadný zákrok Vojtěcha Vorla.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Sledovali jsme velice zajímavý první poločas a myslím si, že to bylo dějství, které bylo vyrovnané. Sparta v něm neměla žádnou větší převahu. Snažila se na soupeře vletět, avšak bez kýženého úspěchu.

    Ten se dostal až ve 20. minutě, kdy Konaté se Svátou tvořili hru na levé straně a po centru na zadní tyč se dostal k přesnému zakončení jeden z hostů.

    Dynamo srovnalo ve 29. minutě, kdy jeden z hráčů Sparty zahrál rukou ve vápně, Lukáš Matějka poslal míč k pravé tyči, Vojtěch Vorel sice vystihl stranu pokutového kopu, ale nebylo mu to nic platné.

    Hosté šli podruhé do vedení, když Tiemoko Konaté se dostal po centru Michala Blažka k míči a krásně se natlačil přes beka Dynama, načež zakončil mezi nohama Kamila Hajduška.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Martin Palečko, přichází Martin Matoušek.
     
    46
    Poté, co Jan Pavlík vhazoval a přihrál Vojtěchu Vorlovi přišel nákop na polovinu hřiště, Dynamo se na chvíli dostalo k balonu, ale bude to tým Sparty, kdo bude vhazovat.
     
    47
    Jan Pavlík chtěl zrychlit hru v kombinaci s Christianem Frýdkem, nakonec se míč vrací k Václavu Pencovi.
     
    48
    Lukáš Matějka ukázal dobrou rychlost při souboji s obranou hostů, nicméně k zakončení se nedostal. U míče Kamil Hajdušek.
     
    49
    Zajímavý výkop Kamila Hajduška směřovaný na pravou stranu, ale k ničemu to nevedlo. Vojtěch Vorel bude vykopávat.
     
    50
    Jan Špaček byl tím, kdo se pustil do hlavičkového souboje se soupeřem, ale Sparta nepřešla přes polovinu hřiště.
     
    50
    Stoper domácích zvolil přihrávku vzduchem na Michala Blažka, který vybojoval pro Dynamo rohový kop z levé strany!
     
    51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo srovnává stav zápasu! Po rohovém kopu z pravé strany sice Vojtěch Vorel nemusel zasahovat po zablokovaném pokusu na zadní tyči, ale jeden LUKÁŠ HAVEL se dobře zorientoval na hranici pokutového kopu, spíše na hranici malého vápna a po závaru před brankou Pražanů poslal míč do levé poloviny hostující branky. 2:2.
    51. - - 2:2
     
    53
    Vše začalo přihrávkou Jana Pavlíka na Tomáše Cabadaje, který vzduchem našel Tiemoka Konatého. Martin Matoušek posléze přenesl hru na levou stranu, kdy jeden z hostů si navedl míč na pravou stranu, ale jeho pokus byl zablokovaný.
     
    54
    Rychlý kontr Dynama po pravé straně znamená, že domácí tým bude kopat rohový kop.
     
    54
    Po centru na bližší tyč se hostující mužstvo osvobodilo odkopem, vhazovat bude ovšem domácí tým.
     
    55
    Jan Hála si po autovém vhazování seběhl pro míč, ale nedostal se k němu hrací předmět, domácí vhazují.
     
    55
    Jeden z domácích hráčů hledal svého spoluhráče křížem na pravé straně, ale ten zastihl balon již v zámezí, následuje výkop Vojtěcha Vorla.
     
    56
    Jan Špaček to měl složité, měl na sobě dva soupeře, ale i tak dokázal přihrát Christianu Frýdkovi, v útočné fázi na pravé straně se ovšem k míči nedostal Jan Pavlík.
     
    57
    Po vhazování Jana Špačka z pravé strany momentálně kombinuje obrana pražského celku.
     
    58
    Lukáš Bálek ztratil míč na polovině hřiště, následoval centr Jana Pavlíka z pravé strany, ovšem na hranici pokutového kopu nedosáhl na balon Tiemoko Konaté.
     
    59
    Daniel Jenne nevymyslel nic křižnou přihrávkou, posléze se šance chopil Bogdan Vatajelu, který našel spoluhráče na levé straně, avšak jeho pokus byl slabý a Kamil Hajdušek předvedl snadný zákrok.
     
    59
    Jan Pavlík sice nebyl úspěšný v hlavičkovém souboji po výkopu Vojtěcha Vorla, ale jeden z domácích hráčů byl zbrklý, když poslal míč do zámezí, aut pro Spartu.
     
    60
    Hráč Dynama postrčil Jana Špačka, ale Ondřej Pechanec nechal hru plynout, domácí zkusil křižnou přihrávku, tu ovšem dobře načasovaným výběhem a hrou hlavou přerušil Vojtěch Vorel.
     
    61
    Lukáš Matějka uklidnil na polovině hřiště hru, následně Daniel Jenne nachází Kamila Hajduška, ale Sparta dobře presuje.
     
    62
    Ojojoj, Jan Špaček je obětí faulu z kategorie útočných, sparťanský hráč zůstává ležet na zemi a na trávník musí lékařský štáb Sparty!
     
    62
    Myslím si, že tohle bude úplně v pohodě. Jan Špaček se zvedá ze země. Bude muset za postranní čáru, ale určitě se do zápasu vrátí.
     
    63
    Sparta kombinuje na vlastní polovině, konkrétně Vojtěch Vorel a Tomáš Cabadaj, Lukáš Matějka jako jediný z domácích hráčů presuje.
     
    64
    Tiemoko Konaté se napodruhé dostal na polovině domácích k míči, nicméně Christian Frýdek posléze ztratil míč.
     
    64
    Daniel Frnoch pouze odevzdal míč Tomáši Cabadajovi, ale hostující kapitán měl špatný první dotek s míčem, k míči se ovšem poté dostala Sparta, Tiemoko Konaté byl faulovaný Davidem Tomáškem v souboji na polovině hřiště na pravé straně, když si hostující hráč chtěl obhodit soupeře.
     
    66
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo otáčí vývoj zápasu. Vojtěch Vorel nevykopl vůbec dobře, ten výkop neměl délku, domácí tým se snadno dostal k balonu, Michal Blažek odcentroval z levé strany na zadní tyč, LADISLAV VOPAT z jedničky pravou nohou se trefil do horních pater hostující branky. Brankář Sparty tady nemohl adekvátně reagovat. 3:2.
    66. - - 3:2
     
    68
    Zřejmě útočný faul viděl Ondřej Pechanec, míč si bere Daniel Jenne.
     
    68
    Tomáš Cabadaj byl tím, kdo zapsal špatný nákop Sparty, Pražané posléze uspěchali finální fázi a Tiemoko Konaté se víceméně nemohl dostat k balonu.
     
    70
    Tentokráte hledal Tomáš Cabadaj nákopem přes pravou stranu Jana Pavlíka, ale ten si pomohl v souboji se soupeřem faulem.
     
    70
    Michal Blažek hledal spoluhráče, Christian Frýdek se nedostal k balonu, Dynamo posléze drží míč na vlastní polovině.
     
    71
    Důraz v osobním souboji předvedl jeden z domácích hráčů, Lukáš Matějka posléze vybojoval rohový kop z pravé strany.
     
    72
    Po rohovém kopu z pravé strany jsme viděli souboj Vojtěcha Vorla s jedním ze soupeřů. Dynamo zůstává u balonu.
     
    72
    Daniel Jenne byl neúspěšný v souboji s Christianem Frýdkem na pravé straně, po střele hostujícího hráče vyrazil míč Kamil Hajdušek, avšak nikdo ze soupeřů se nedostal k zakončení.
     
    73
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Začíná se nám rodit velké překvapení v Juniorské lize. Sparta ztrácí dva góly. Rychlý kontr domácích řešený jednoduše. Těžiště hry se přesunulo na pravou stranu, kde DANIEL FRNOCH krásnou křižnou střelou z takových pětadvaceti metrů na zadní tyč překonal Vojtěcha Vorla! 4:2. Jméno střelce branky přineseme po zápase.
    73. - - 4:2
     
    75
    Po sérii ztrát fauloval jeden z hráčů Dynama soupeře skluzem, předtím hru na levé straně tvořil Bogdan Vatajelu.
     
    75
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Matěj Sváta, přichází David Surmaj.
     
    77
    Tiemoko Konaté byl tím, kdo tvořil hru, nakonec našel na pravé straně Tomáše Cabadaje, Sparta drží míč.
     
    78
    Po výkopu Kamila Hajduška se těžiště hry přesouvá na pravou stranu, kde Dynamo kombinuje.
     
    78
    Vynikající rychlost předvedl Tiemoko Konaté na pravé straně, to bylo opravdu výborné, nakonec je z toho faul na hráče Sparty.
     
    79
    Bogdan Vatajelu nepřesným nákopem z levé strany z třiceti metrů pouze odevzdal míč Dynamu.
     
    80
    Lukáš Matějka se nedostal k ničemu, ale domácí hráči zůstali u balonu, konkrétně Daniel Jenne a Michal Blažek na levé straně.
     
    80
    Christian Frýdek (SPA) podrazil svého soupeře takových třicet metrů od branky Sparty a dostává žlutou kartu.
     
    81
    Nákop Jana Hály na levou stranu postrádal přesnost, Tiemoko Konaté si v souboji se soupeřem pohlídal míč tělem.
     
    82
    Byl to Tiemoko Konaté, kdo tvořil hru Sparty, hra se přesunula na levou stranu, posléze se vrátila na tu pravou, kde následoval slabý pokus Jana Pavlíka doprostřed branky Dynama.
     
    83
    Jan Hála rychle rozehrál přímý kop, Dynamo drželo míč až jeden z domácích hráčů se obtočil kolem soupeře a vybojoval rohový kop z pravé strany.
     
    84
    Centr Dynama z pravé strany odvrátil hostující stoper, Sparta se rychle přesunula na polovinu soupeře, ale hosté pokazili finální fázi.
     
    85
    Dlouho se hrálo na levé straně, nakonec domácí tým bez problémů odvrátil centr, který neměl dobré umístění.
     
    86
    Nejsem si jistý, ale myslím, že Jan Hála svedl souboj s obráncem Sparty, kterému nakonec pomohl Vojtěch Vorel.
     
    87
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle bude drama do poslední sekundy! Tomáš Cabadaj to celé začal, posléze v útoku dobře pracoval Tiemoko Konaté. CHRISTIAN FRÝDEKse dobře zorientoval ve vápně a po závaru před brankářem Dynama skóroval.
     
    88
    Lukáš Matějka napadal Václava Pence, ale tomu nakonec pomohl brankář Sparty.
     
    88
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Daniel Jenne, přichází Martin Fišer.
     
    88
    Jan Pavlík vybojoval centrem z pravé strany rohový kop, Sparta po standardní situaci zůstává u balonu.
     
    90
    Lukáš Matějka absolvoval souboj na polovině hřiště, ale neměl moc šancí, jak rozvinout domácí akci.
     
    90+1
    Jeden z hostů se dobře vrátil poté co Lukáš Matějka přenesl hru na pravou stranu.
     
    90+2
    Dynamo si nepohlídalo hráče na zadní tyči při centru křížem z levé strany, ale Kamil Hajdušek neinkasoval.
     
    90+2
    Kamil Hajdušek vykopl míč, ale přihrávka Lukáše Bálka na pravou stranu křížem nic neřešila.
     
    90+3
    Lukáš Matějka podržel míč na polovině hřiště, zbavil se Václava Pence, ale domácí fotbalisté ztratili míč, vhazovat bude Sparta.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Obrovské překvapení je tady! České Budějovice poráží Spartu a poté, co ztratily všechny body v Třinci si vyšláply na třetí tým tabulky Juniorské ligy. Ve druhém poločase byl domácí celek lepší, hosté zcela vypadli z tempa a myslím si, že Jihočeši dnes vyhráli zaslouženě. Byl to vynikající kolektivní výkon Dynama, zejména ve druhém poločase.
     
    Pro dnešek je to vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne! (13:01:15)

    Vít Muzikář

    Branky: 29. Matějka (pen.), 51. Havel, 66. Vopat, 73. Frnoch – 20. Frýdek, 36. Konaté, 87. Frýdek

    Karty:   16. Blažek (CEB) – 80. Frýdek (SPA)


    SK Dynamo Č. Budějovice: Hajdušek – Jenne (88. Fišer), Havel, Tomášek (C), Matějka, Hála, Bálek, Vopat, Zachař, Frnoch, Blažek
    Náhradníci: Rotbauer – Kadlec, Fišer, Kořínek, Krejčí

    AC Sparta Praha: Vorel – Pavlík, Penc, Cabadaj (C), Sváta (75. Surmaj) – Vătăjelu, Palečko (46. Matoušek), Špaček, Frýdek Ch, Nový – Konaté
    Náhradníci: Bačkovský – Surmaj, Balvín, Matoušek, Eichler, Hovorka, Wala

    Rozhodčí: Pechanec – Urban, Arnošt
    ocianews.com