Slavia – Liberec 0:1 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 2:1 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
4:3 (1:2)
AC Sparta Praha
Neděle 19.03.2017, 11:00 • SCM Mladé UMT • Juniorská liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle bude drama do poslední sekundy! Tomáš Cabadaj to celé začal, posléze v útoku dobře pracoval Tiemoko Konaté. CHRISTIAN FRÝDEKse dobře zorientoval ve vápně a po závaru před brankářem Dynama skóroval.
    73. - - 4:2
     
    73
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Začíná se nám rodit velké překvapení v Juniorské lize. Sparta ztrácí dva góly. Rychlý kontr domácích řešený jednoduše. Těžiště hry se přesunulo na pravou stranu, kde DANIEL FRNOCH krásnou křižnou střelou z takových pětadvaceti metrů na zadní tyč překonal Vojtěcha Vorla! 4:2. Jméno střelce branky přineseme po zápase.
    66. - - 3:2
     
    66
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo otáčí vývoj zápasu. Vojtěch Vorel nevykopl vůbec dobře, ten výkop neměl délku, domácí tým se snadno dostal k balonu, Michal Blažek odcentroval z levé strany na zadní tyč, LADISLAV VOPAT z jedničky pravou nohou se trefil do horních pater hostující branky. Brankář Sparty tady nemohl adekvátně reagovat. 3:2.
    51. - - 2:2
     
    51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo srovnává stav zápasu! Po rohovém kopu z pravé strany sice Vojtěch Vorel nemusel zasahovat po zablokovaném pokusu na zadní tyči, ale jeden LUKÁŠ HAVEL se dobře zorientoval na hranici pokutového kopu, spíše na hranici malého vápna a po závaru před brankou Pražanů poslal míč do levé poloviny hostující branky. 2:2.
    36. Tiemoko KONATÉ - 1:2
     
    36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde opět do vedení! Centr Michala Blažka neznamenal žádné nebezpečí pro hosty. K míči se dostal TIEMOKO KONATÉ, sparťanský fotbalista krásnou individuální akcí po levé straně dává branku. Útočník Pražanů se z levé strany dostal přes beka Dynama, který byl nedůrazný v souboji se soupeřem, následně hostující útočník poslal míč mezi nohama Kamila Hajduška do sítě domácího celku. 1:2!
    29. Lukáš MATĚJKA - 1:1
     
    29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vojtěch Vorel vykopl míč, Dynamo pokračovalo v tažení na hostující branku, načež jeden z hostů zahrál ve vápně rukou. K penaltě se postavil LUKÁŠ MATĚJKA a pokusem k pravé tyči srovnal stav zápasu. Vojtěch Vorel vystihl směr penalty, ale i tak je srovnáno!
    20. Christian FRÝDEK 0:1
     
    20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde do vedení! Kamil Hajdušek nejprve vykopával, ale nikdo z jeho spoluhráčů se nedostal k zakončení, Tiemoko Konaté si vyměnil míč s Matějem Svátou, který dostal míč na levou stranu, kde si domácí hráči nepokryli soupeře, následoval centr na zadní tyč, kde CHRISTIAN FRÝDEK překonal brankáře Dynama pokusem ke vzdálenější tyči. 0:1.

    Vít Muzikář

    Branky: 29. Matějka (pen.), 51. Havel, 66. Vopat, 73. Frnoch – 20. Frýdek, 36. Konaté, 87. Frýdek

    Karty:   16. Blažek (CEB) – 80. Frýdek (SPA)


    SK Dynamo Č. Budějovice: Hajdušek – Jenne (88. Fišer), Havel, Tomášek (C), Matějka, Hála, Bálek, Vopat, Zachař, Frnoch, Blažek
    Náhradníci: Rotbauer – Kadlec, Fišer, Kořínek, Krejčí

    AC Sparta Praha: Vorel – Pavlík, Penc, Cabadaj (C), Sváta (75. Surmaj) – Vătăjelu, Palečko (46. Matoušek), Špaček, Frýdek Ch, Nový – Konaté
    Náhradníci: Bačkovský – Surmaj, Balvín, Matoušek, Eichler, Hovorka, Wala

    Rozhodčí: Pechanec – Urban, Arnošt
    thejrc.org