Slavia – Liberec 0:1 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 2:1 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
4:3 (1:2)
AC Sparta Praha
Neděle 19.03.2017, 11:00 • SCM Mladé UMT • Juniorská liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Daniel Jenne, přichází Martin Fišer.
     
    87
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle bude drama do poslední sekundy! Tomáš Cabadaj to celé začal, posléze v útoku dobře pracoval Tiemoko Konaté. CHRISTIAN FRÝDEKse dobře zorientoval ve vápně a po závaru před brankářem Dynama skóroval.
     
    80
    Christian Frýdek (SPA) podrazil svého soupeře takových třicet metrů od branky Sparty a dostává žlutou kartu.
     
    75
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Matěj Sváta, přichází David Surmaj.
    73. - - 4:2
     
    73
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Začíná se nám rodit velké překvapení v Juniorské lize. Sparta ztrácí dva góly. Rychlý kontr domácích řešený jednoduše. Těžiště hry se přesunulo na pravou stranu, kde DANIEL FRNOCH krásnou křižnou střelou z takových pětadvaceti metrů na zadní tyč překonal Vojtěcha Vorla! 4:2. Jméno střelce branky přineseme po zápase.
    66. - - 3:2
     
    66
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo otáčí vývoj zápasu. Vojtěch Vorel nevykopl vůbec dobře, ten výkop neměl délku, domácí tým se snadno dostal k balonu, Michal Blažek odcentroval z levé strany na zadní tyč, LADISLAV VOPAT z jedničky pravou nohou se trefil do horních pater hostující branky. Brankář Sparty tady nemohl adekvátně reagovat. 3:2.
    51. - - 2:2
     
    51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo srovnává stav zápasu! Po rohovém kopu z pravé strany sice Vojtěch Vorel nemusel zasahovat po zablokovaném pokusu na zadní tyči, ale jeden LUKÁŠ HAVEL se dobře zorientoval na hranici pokutového kopu, spíše na hranici malého vápna a po závaru před brankou Pražanů poslal míč do levé poloviny hostující branky. 2:2.
     
    46
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Martin Palečko, přichází Martin Matoušek.
    36. Tiemoko KONATÉ - 1:2
     
    36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde opět do vedení! Centr Michala Blažka neznamenal žádné nebezpečí pro hosty. K míči se dostal TIEMOKO KONATÉ, sparťanský fotbalista krásnou individuální akcí po levé straně dává branku. Útočník Pražanů se z levé strany dostal přes beka Dynama, který byl nedůrazný v souboji se soupeřem, následně hostující útočník poslal míč mezi nohama Kamila Hajduška do sítě domácího celku. 1:2!
    30. Jeden z domácích se střelou z pětatřiceti metrů neprosadil!
     
    30
    Jan Hála se dostal k balonu, Jan Špaček jej v souboji s hráčem Dynama nezískal, posléze právě Jan Hála se odhodlal ke střele z pětadvaceti metrů z pravé strany. Vojtěch Vorel vyrazil míč nad sebe, ale následně se domácí hráči nedostali k zakončení.
    29. Lukáš MATĚJKA - 1:1
     
    29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vojtěch Vorel vykopl míč, Dynamo pokračovalo v tažení na hostující branku, načež jeden z hostů zahrál ve vápně rukou. K penaltě se postavil LUKÁŠ MATĚJKA a pokusem k pravé tyči srovnal stav zápasu. Vojtěch Vorel vystihl směr penalty, ale i tak je srovnáno!
     
    28
    Byla nařízena penalta proti Spartě!
    25. Vynikající Vojtěch Vorel!
     
    25
    Vynikající Vojtěch Vorel! Ladislav Vopat se dostal přes beka Sparty k míči, ačkoliv už jsme si mysleli, že je to souboj vyhraný pro hráče hostů, následně se brankář Sparty vytáhl proti zmiňovanému hráči domácích a zejména proti dorážce z levé strany!
    20. Christian FRÝDEK 0:1
     
    20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde do vedení! Kamil Hajdušek nejprve vykopával, ale nikdo z jeho spoluhráčů se nedostal k zakončení, Tiemoko Konaté si vyměnil míč s Matějem Svátou, který dostal míč na levou stranu, kde si domácí hráči nepokryli soupeře, následoval centr na zadní tyč, kde CHRISTIAN FRÝDEK překonal brankáře Dynama pokusem ke vzdálenější tyči. 0:1.
     
    16
    Jestli se nepletu tak hostující kapitán Tomáš Cabadaj si kryl balon, Michal Blažek (CEB) do něj zajel, takže Ondřej Pechanec vytáhl žlutou kartu pro hráče Dynama.
     
    13
    První vážnější šance zápasu, Daniel Jenne na pozici levého beka Dynama ztratil v útočné fázi míč a hosté kontrovali útokem přes pravou stranu, kdy po centru se na zadní tyči dostal k zakončení levou nohou Bogdan Vatajelu, Kamil Hajdušek vykopl míč levou nohou při pokusu ke vzdálenější tyči.

    Vít Muzikář

    Branky: 29. Matějka (pen.), 51. Havel, 66. Vopat, 73. Frnoch – 20. Frýdek, 36. Konaté, 87. Frýdek

    Karty:   16. Blažek (CEB) – 80. Frýdek (SPA)


    SK Dynamo Č. Budějovice: Hajdušek – Jenne (88. Fišer), Havel, Tomášek (C), Matějka, Hála, Bálek, Vopat, Zachař, Frnoch, Blažek
    Náhradníci: Rotbauer – Kadlec, Fišer, Kořínek, Krejčí

    AC Sparta Praha: Vorel – Pavlík, Penc, Cabadaj (C), Sváta (75. Surmaj) – Vătăjelu, Palečko (46. Matoušek), Špaček, Frýdek Ch, Nový – Konaté
    Náhradníci: Bačkovský – Surmaj, Balvín, Matoušek, Eichler, Hovorka, Wala

    Rozhodčí: Pechanec – Urban, Arnošt
    thejrc.org