Toronto – Chicago 1:2 (po pr.) | Tampa – Washington 3:5 (kon.) | Carolina – Nashville 4:2 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 2:3 (kon.) | Ottawa – Montreal 3:4 (0:2 po s.n.) | Arizona – St. Louis 0:3 (kon.)
Edmonton – Vancouver 2:0 (kon.) | San Jose – Anaheim 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Florida 4:0 (kon.)
New Jersey – Columbus 1:4 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 5:4 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
Nashville Predators
Neděle 19.03.2017, 00:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jeff Skinner (CAR) 2+0
    2. Jaccob Slavin (CAR) 0+2
    3. Jordan Staal (CAR) 1+1 (02:49:31)
     
    Statistiky: Střely na bránu: 37-29; Zablokované střely: 15-20; Vhazování: 55%-45%; Hity: 25-32; Přesilové hry: 0/3-0/2; Trestné minuty: 4-6.
     
    Jeff Skinner odehrál fantastické utkání a dvěma góly přispěl k velkému vítězství Caroliny, která dokázala porazit Nashville i ve druhém letošním vzájemném střetnutí. Avizovaný Jeff Skinner mohl dokonce zkompletovat hattrick, jenže ve třetí části orazítkoval horní tyč. Predators po sérii tří vítězství prohráli a po návratu domů je čeká Arizona. Eddie Läck i Juuse Saros odchytali fantastické utkání a předvedli několik spektakulárních zákroků, někdy i maskou. Několikrát také zvonila tyč. Byla to zkrátka velká paráda! Konečný výsledek: Carolina Hurricanes 4 Nashville Predators 2.
     
    Konec zápasu.
    59:34 Elias LINDHOLM - 4:2
     
    59:34
    Carolina právě vstřelila branku!
    Sebastian Aho před střídačkami zasekl puk a krásnou diagonální přihrávkou našel ELIASE LINDHOLMA, který střelou zápěstím z vrcholu mezikruží poslal puk po ledě do prázdné brány! Gól v oslabení, ale hosté hráli samozřejmě v závěru bez brankáře. Asistence: Sebastian Aho.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:16
    Juuse Saros je znovu na střídačce! Brána je prázdná. Dokáží hokejisté Nashvillu ještě vyrovnat? Nyní hrají v šesti proti čtyřem.
     
    58:11
    Victor Rask dostal po inkasování branky dvouminutový trest za sekání a Predators ještě mají šanci vyrovnat!
    58:11 Filip FORSBERG - 3:2
     
    58:11
    Nashville právě vstřelil branku!
    Calle Järnkrok z pravého křídla nádhernou diagonální přihrávkou od modré čáry našel v levém kruhu pro vhazování FILIPA FORSBERGA, který bez přípravy napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která nad pravým ramenem Eddieho Läcka zasvištěla do bližšího levého horní rohu brány! Nashville snížil na rozdíl jedné branky a ještě živí naději na vyrovnání! Hosté prohrávají 3:2. Asistence: Calle Järnkrok a Ryan Ellis.
     
    58:03
    Carolina minula prázdnou bránu, když puk zamířil vedle levé tyče na zakázané uvolnění.
     
    57:46
    Colin Wilson v blízkosti pravé tyče krátkou bekhendovou přihrávkou předložil puk Jamesovi Nealovi, od jehož brusle se puk odrážel mezi betony Eddieho Läcka, brankář Caroliny ho ale skvěle vyrazil pravým betonem! Skvělý zásah.
     
    57:40
    Predators se dostali v pravém kruhu pro vhazování ke střele, kterou Eddie Läck podržel v náručí.
     
    57:22
    Juuse Saros vystartoval ze své brány na střídačku a hokejisté Nashvillu to již necelé tři minuty před koncem zkouší bez brankáře!
     
    55:31
    Jordan Staal nemohl pokračovat na pravé straně v akci, protože útok Caroliny přerušilo postavení mimo hru.
     
    55:00
    Matthias Ekholm se dostal mezi kruhy pro vhazování ke střele zápěstím, která byla přizvedna do vzduchu, a Eddie Läck po dopadu puku na led rychle zasáhl lapačkou. Následuje komerční přestávka.
     
    54:46
    Obrovských šancí neustále přibývá, góly ovšem nikoliv. Zatím jsme viděli čtyři. Padnou další?
     
    53:10
    Eddie Läck levým betonem vyrazil střelu Predators od modré čáry a poté si poradil i s pokusem Ryana Johansena, který pálil také od modré čáry, brankář Caroliny ale na přední tyči puk vyrazil hrudí do levého rohu ledové plochy!
     
    52:23
    Do konce utkání zbývá odehrát necelých osm minut a Carolina i přes obrovské příležitosti na obou stranách vede stále 3:1.
     
    51:28
    Predators zpoza brány vyjížděli na levém křídle k bližší tyči, jenže Eddie Läck jim puk ukradl a přikryl lapačkou.
     
    50:21
    Eddie Läck ukryl střelu z levého kruhu pro vhazování v lapačce, ale mnohem důležitější byl zákrok, který předvedl předtím. Mattias Ekholm od modré čáry nahodil puk na přední tyč, kde ho zablokoval Colin Wilson a z otočky mohl kotouč uklízet do odkryté brány, o což se také pokusil, jenže brankář Caroliny předvedl úžasný tygří skok, po kterém ho vyrazil! Zákrok noci?!
     
    49:43
    Brock McGinn napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k jedovaté střele s příklepem, kterou Juuse Saros bez větších problému sevřel na hrudi mezi lapačkou a vyrážečkou.
     
    48:55
    Calle Järnkrok číhal před bránou a po krásném zpracování a otočce mířil zápěstím k bližší pravé tyči, Eddie Läck ale výtečně zasáhl levým betonem a puk vyrazil! Další obrovská šance.
     
    48:25
    Predators nejprve vyhodili puk na zakázané uvolnění a Mattias Ekholm poté na levém křídle vypálil do modré čáry směrem na přední tyč, Eddie Läck šel ale rychle do kolen a puk ukryl ve své výstroji.
    47:50 Juuse Saros maskou rozbil přečíslení hostů 2 na 1!
     
    47:50
    Sebastian Aho vyrazil společně s Teuvo Teräväinenem do přečíslení dva na jednoho a krásnou žabičkou z vrcholu levého kruhu pro vhazování mu puk přes ležícího Romana Josiho předložil parádní žabičkou, druhý jmenovaný hráč táhlou střelou zápěstím mířil bez přípravy do pravého horního rohu brány, Juuse Saros ale opět puk vyrazil maskou před sebe a poté hru přerušil! Další spektakulární zákrok brankáře.
     
    47:26
    Hurricanes jsou ve třetí třetině výrazně lepší, což potvrzuje statistiky střel. Střely na bránu: 33-20.
     
    46:29
    Carolině se nepodařilo rozehrál na levém křídle a puk zamířil na zakázané uvolnění. Hra přerušena.
     
    45:19
    Vyloučený Viktor Arvidsson naskočil zpět na led a Carolina dnes nevyužila ani jednu ze tří přesilových her.
     
    44:19
    Teuvo Teräväinen na pravém křídle vypálil od hrazení a Juuse Saros puk maskou vyrazil do pravého rohu útočného pásma domácích hráčů!
     
    43:51
    Carolina z pravého křídla přenesla hru skvěle doleva, kde na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné táhlé střele zápěstím Jeff Skinner a střelou nad levé rameno Juuseho Sarose mohl zkompletovat hattrick, jenže jeho střela se od horní tyče odrazila do ochranné sítě! Další obrovská šance Caroliny!
     
    43:19
    Viktor Arvidsson dostal menší trest za podražené poté, co ve středním pásmu fauloval Brocka McGinna.
     
    42:22
    Phillip Di Giuseppe předvedl nádhernou individuální akci, když středem ledové plochy zavezl puk do útočného pásma, v pravém kruhu pro vhazování si prohodil kotouč do jízdy mezi nohama Mattiase Ekholma, který nevěděl, kde mu hlava stojí a skončil na ledě, a v blízkosti pravé tyče zvedal puk do bližšího horního rohu brány, puk se ale od tyče odrazil zpět do hry! Vzápětí útočník Caroliny pálil na pravém křídle od hrazení a Juuse Saros puk bez problému sevřel v náručí. To byl nejkrásnější moment!
     
    41:56
    Klas Dahlbeck napřáhl na modré čáře k prudké střele s příklepem, která byla těsně před bránou zablokována.
     
    40:44
    Brock McGinn se ve stejném prostoru jako Justin Faulk rychle otočil s pukem a zasouval ho mezi betony Juuseho Sarose, ten je ovšem včas sevřel a puk zastavil! Cans měli dvě velké šance.
     
    40:40
    Justin Faulk se ocitl v blízkosti pravé tyče po nabrání rychlosti ve skvělé šanci, jenže Juuse Saros skvěle zasáhl pravým betonem, kterým puk vyrazil před sebe a jeden z jeho spoluhráčů ho zametl pravou bruslí pod svého gólmana!
     
    40:10
    V PNC Areně právě začala závěrečná část utkání, do které Carolina stejně jako do druhé vstupuje s dvoubrankovým vedením, tentokrát ovšem za stavu 3:1.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 25-18; Zablokované střely: 11-11; Vhazování: 54%-46%; Hity: 19-20; Přesilové hry: 0/2-0/1; Trestné min.: 2-4.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 1:56.
     
    Predators se sice podařilo po přestávce snížit, když se z nulového úhlu prosadil Viktor Arvidsson, jenže za necelých devět minut vrátil Carolině dvoubrankové vedení Jeff Skinner, který vstřelil svůj druhý gól v utkání a má zaděláno na hattrick. Skóre po druhé třetině: Carolina Hurricanes 3 Nashville Predators 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
    38:24 Obránce Justin Faulk sebral gól Calleovi Järnkrokovi!
     
    38:24
    Eddie Läck vyrazil střelu Yannicka Webera od modré čáry a na levém křídle mohl z ostrého úhlu uklízet puk do odkryté brány Calle Järnkrok, jeho bekhendový pokus z úhlu ale fantasticky zablokoval obránce Justin Faulk!
     
    37:59
    Carolina začíná mít velkou střeleckou převahu, která se promítla do celkové statistiky střel na bránu. Střely na bránu: 24-18.
     
    36:46
    Carolina se sice dostala do útočného pásma, jenže vzápětí nevyslala na hostující bránu žádnou přesnou střelu a vyloučený Filip Forsberg se vrátil zpět nad.
     
    35:43
    Predators se podařilo vyhodit a další akci musí rozjíždět zpoza vlastní brány. Carolina se zřejmě neprosadí.
     
    34:52
    Elias Lindholm se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jenže jeho střela ztroskotala na levém betonu fantastického Juuseho Sarose!
     
    34:46
    Filip Forsberg dostal menší trest za hákování a Carolina si zahraje druhou přesilovou hru, která přijde na řadu po krátké reklamní přestávce. První domácí nevyužili.
    34:35 Jeff SKINNER - 3:1
     
    34:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jaccob Slavin na levém křídle vypálil od modré čáry a po zablokování jeho střely se dostal před bránou k odraženému a volnému puku JEFF SKINNER, který ho nad levým betonem Juuseho Sarose bekhendem poslal z blízkosti pod horní tyč! Asistence: Jaccob Slavin a Jordan Staal.
     
    33:51
    Kevin Fiala vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a Eddie Läck pravým ramenem před několika okamžiky vyrazil do ochranné sítě, na opačné straně poté mohl udeřit Joakim Nordström, jenže v blízkosti pravé tyče nedokázal puk zasunout mezi betony Sarose!
     
    32:06
    Jordan Staal se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jenže jeho prudká střela skončila na pravém betonu Juuseho Sarose, který puk po skvělém zákroku vykopl mimo tři tyče brány!
     
    31:33
    Ryan Ellis na levém křídle vypálil od modré čáry zápěstím a po ledě mířil mezi betony Eddiho Läcka, jeho pokus ale nebyl dostatečně prudký na to, aby prošel do brány. Domácí brankář puk dokázal vyrazit.
     
    31:19
    Jeden z hráčů Caroliny v blízkosti pravé tyče bekhendovou střelou orazítkoval pouze hruď Juuseho Sarose, zatímco na opačné straně pálil Kevin Fiala z blízkosti nad a puk skončil v ochranné síti.
     
    30:23
    Kevin Fiala na levém křídle nabral velkou rychlost, jeho střela z ostrého úhlu ale skončila za bránou.
     
    29:35
    Phillip Di Giuseppe se pokusil vrátit Carolině dvoubrankové vedení střelou z levého kruhu pro vhazování, která těsně nad ledem mířila k přední tyči, Juuse Saros ji ale pravým betonem vykopl!
     
    28:46
    Matt Irwin na levém křídle prudce vypálil od hrazení a Eddie Läck jeho pokus maskou vyrazil do ochranné sítě! To byl parádní zákrok.
     
    27:52
    Jordan Staal se mezi dvěma protihráči protahoval nepříjemně před bránu, Mattias Ekholm mu ho ale v pravém kruhu pro vhazování skvěle vypíchl.
     
    27:25
    Roman Josi vypálil s příklepem od modré čáry a jeho krátká střela byla mezi kruhy zablokována.
     
    27:05
    Hurricanes se nepodařilo rozehrát a podél střídaček puk vyhodili na zakázané uvolnění. Hra byla přerušena.
     
    26:07
    Derek Ryan se dostal v blízkosti levé tyče ke střele, Juuse Saros byl ale připravený a puk ukryl v náručí.
     
    25:59
    Kevin Fiala prudce vypálil od modré čáry a Juuse Saros puk pravým betonem skvěle vykopl!
    25:38 Viktor ARVIDSSON - 2:1
     
    25:38
    Nashville právě vstřelil branku!
    VIKTOR ARVIDSSON po přihrávce Ryana Ellise zpoza brány na pravém křídle z nulového úhlu praštil bez přípravy do puku, který podél brankové čáry zamířil ke vzdálenější levé tyči! Nemožný úhel ke skórování se stal možným a Predators se dostali na dostřel jedné jediné branky! Asistence: Ryan Ellis a Kevin Fiala.
     
    25:01
    Calle Järnkrok nebo James Neal nebezpečně vypálil před pár okamžiky z pravého kruhu pro vhazování a puk mířil do levého horního rohu brány, Eddie Läck ho ale vyrazil vyrážečkou!
     
    24:31
    Filip Forsberg si na vrcholu levého kruhu pro vhazování krásně prohodil puk mezi nohama Justina Faulka a poté se před něj natlačil pravým betonem, obránce Caroliny ale hostujícího útočníka vytlačil za bránu.
     
    23:43
    Oba týmy se během dosavadního průběhu utkání dostaly shodně k jedenácti střelám. Až na skóre sledujeme velice vyrovnané utkání, v němž Carolina vede 2:0.
     
    22:39
    Hurricanes se pokusili vstřelit třetí gól v dnešním zápase střelou z levého kruhu, Juuse Saros ale puk hrudí vyrazil.
     
    22:02
    Predators se během pár sekund dostali ke dvěma střelám, které mířily k levé tyči, Eddie Läck ale obě dvě bez problému vyrazil svým pravým betonem.
     
    20:09
    Joakim Nordström se po pouhých devíti sekundách ocitl v blízkosti pravé tyče v úvodu druhé části ve velké šanci, jeho prudká střela zápěstím ale nad ledem zamířila těsně mimo!
     
    20:01
    Úvodní vhazování prostřední části na druhý pokus proběhlo v pořádku a Carolina je připravena navýšit své vedení 2:0, zatímco Nashville zahájit velký comeback.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 10-9; Zablokované střely: 3-9; Vhazování: 50%-50%; Hity: 12-10; Přesilové hry: 0/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 1:04.
     
    Nashville bude muset po přestávce dotahovat i přes vyrovnanou první část a jednu tyč dvoubrankové manko, když se po pouhých 29 sekundách prosadil skvělou tečí Jordan Staal a po osmi a půl minutách na jeho gól navázal Jeff Skinner. Skóre po první třetině: Carolina Hurricanes 2 Nashville Predators 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:23
    Predators se nepodařilo rozehrát podél střídaček a puk zamířil na zakázané uvolnění. Hra přerušena.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    18:31
    Sebastian Aho se ocitl v blízkosti pravé tyče příliš blízko Juuseho Sarose, který jeho pokus vyrazil.
     
    18:03
    Hurricanes se vydali dopředu po levém křídle, kde jejich následnou akci zastavilo postavení mimo hru.
     
    18:00
    Oba týmy si dnes zahrály shodně jednu přesilovou hru a současný počet střel na bránu je vyrovnaný 9:9.
     
    16:53
    Ryan Johansen se řítil po levé straně do přečíslení dva na jednoho a z ostrého úhlu posílal puk před bránu, jenže vracející se Jaccob Slavin vleže jeho pas zablokoval! Parádní zákrok.
     
    16:46
    Vyloučený Yannick Weber naskočil zpět na led a také Nashville úspěšně přečkal první oslabení v zápase.
     
    16:06
    Sebastian Aho vypálil z pravého kruhu pro vhazování po přihrávce od modré čáry bez přípravy s příklepem, jeho ránu ale zablokoval dobře postavený Mattias Ekholm.
     
    15:15
    Predators odvedli v obranném pásmu dobrou práci a poté vyhodili puk až k bráně Eddieho Läcka.
     
    14:46
    Yannick Weber dostal dvě minuty za nedovolené bránění a tentokrát si zahraje přesilovou hru krátké po reklamní přestávce domácí Carolina Hurricanes.
     
    14:34
    Lee Stempniak vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a Juuse Saros levým betonem skvěle vyrazil puk mimo tři tyče své brány!
     
    13:56
    Elias Lindholm na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a připravený Juuse Saros na přední tyči podržel puk.
     
    13:36
    Nashville vede na střely v současné chvíli 9:5, jenže mu to není nic platné, když stále prohrává o dvě branky.
     
    12:33
    Predators dvakrát během pár sekund vytvořili před bránou Eddieho Läcka závar, ani jednou se ale prosadit nedokázali a ve druhém případě byla hra brankářem Cans přerušena.
     
    11:39
    Hurricanes na pravém křídle od hrazení nahodili puk směrem na přední tyči, kde ho Juuse Saros ukryl v lapačce.
     
    11:07
    James Neal nabral na pravém křídle obrovskou rychlost a sjel si před bránu. Puk ale nedokázal v rychlosti zvednout a Eddie Läck ho bez větších potíží ukryl pod sebou.
     
    10:43
    Hurricanes na levém křídle od modré čáry nahodili puk těsně nad ledem směrem mezi kruhy pro vhazování, kde došlo k nepříjemné teči, a Juuse Saros poté musel předvést své skvělé bruslařské schopnosti, aby se dostal tělem doleva a levým betonem puk mířící mezi tři tyče zastavil! Těžký a skvělý zákrok brankáře.
     
    10:37
    Juuse Saros ukryl nahození Caroliny od modré čáry v lapačce a na řadu přichází další krátká reklamní přestávka.
     
    10:00
    Predators jsou sice střelecky aktivnější, góly ovšem střílí zatím pouze domácí a vytvořili si dvoubrankový náskok.
    08:59 Jeff SKINNER - 2:0
     
    08:59
    Carolina právě vstřelila branku!
    Juuse Saros se vydal za svou bránu, kde prohrál souboj o puk s Leem Stempiakem, po jehož zpětné přihrávce JEFF SKINNER bez přípravy střelou zápěstím nad lapačkou vracejícího se brankáře Nashvillu mezi tři tyče zamířil do bližšího horního rohu brány! Carolina opět udeřila a vede už 2:0! Asistence: Lee Stempniak.
     
    08:13
    Vyloučený Klas Dahlbeck naskočil zpět na led a Hurricanes mají za sebou oslabení, které odehráli fantasticky a stále vedou nad Nashvillem 1:0.
     
    07:49
    Predators po levé straně zaváželi puk do útočného pásma, jenže v blízkosti střídaček se ocitli v postavení mimo hru.
     
    07:26
    Predators se nepodařilo rozehrát a Hurricanes puk ze středního pásma vyhodili znovu za bránu Juuseho Sarose.
     
    07:03
    Carolině se podařilo vyhodit a hokejisté Nashvillu museli další akci rozjíždět zpoza vlastní brány.
     
    06:13
    Klas Dahlbeck dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Nashville má k dispozici po krátké reklamní přestávce přesilovou hru. Predators mohou vyrovnat.
     
    05:15
    James Neal skvěle tečoval ve vzduchu mezi kruhy pro vhazování nahození spoluhráče od modré čáry a z pravého křídla a puk sražený k ledu se od přední pravé tyče odrazil zpět do hry!
     
    05:03
    Eddie Läck odvedl dobrou práci, když si pohlídal odraz puku od brusle jednoho z vyjíždějících hráčů Nashvillu zpoza brány a zmrazil ho pod lapačkou. Nebezpečný odraz nic nepřinesl.
     
    04:29
    Predators vypálili z levého kruhu pro vhazování a Eddie Läck puk ukryl ve své náruči, přestože před jeho bránou bylo horko a několik hráčů se snažilo dostat k dorážce.
     
    03:55
    Nashville se úspěšně ubránil, z levé strany obranného pásma ale poté poslal puk podél hrazení u střídaček na zakázané uvolnění, po kterém se hra vrátila před jeho bránu.
     
    03:13
    Predators se ocitli v postavení mimo hru, po kterém se Eddie Läck vydal na střídačku, aby kustod zkontroloval jeho výstroj.
     
    02:47
    Roman Josi vypálil na levém křídle z ostrého úhlu a Eddie Läck pravým betonem puk vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    02:21
    Hokejisté Nashvillu vzápětí pálili z levého kruhu pro vhazování a Eddie Läck puk tentokrát vyrazil pravým ramenem do ochranné sítě! Skvělý zákrok brankáře Caroliny, který drží čisté konto.
     
    02:10
    Colton Sissons vypálil na pravém křídle od hrazení a jeho tečovaná střela skončila v ochranné síti.
     
    01:35
    Derek Ryan se ocitl v blízkosti levé tyče, jenže situaci přebruslil a jeho zpětná přihrávka zpoza brány nikoho nenašla.
     
    00:44
    James Neal se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci a mohl rychle vyrovnat, jeho střela ale těsně minula bližší levý horní roh brány! To je úvod dnešního zápasu jako hrom!
    00:29 Jordan STAAL - 1:0
     
    00:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jaccob Slavin na levém křídle od modré čáry nahazoval puk před bránu na teč, ke které skutečně došlo, a kotouč po teči JORDANA STAALA pod levým betonem Juuseho Sarose prošel ke vzdálenější pravé tyči! Carolina skórovala z první střely utkání a po necelé půlminutě vede 1:0! Asistence: Jaccob Slavin.
     
    00:01
    Utkání mezi Carolinou a Nashvillem v PNC Areně právě začalo. Pohodlně se uvelebte a užijte si dnešní zápas.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Carolina Hurricanes: Läck (C. Ward) – Slavin, Faulk (A), Hanifin, Pesce, Dahlbeck, R. Murphy – Aho, J. Staal (A), Teräväinen – Skinner, D. Ryan, Stempniak – B. McGinn, V. Rask (A), E. Lindholm – Nordström, P. Brown, Di Giuseppe. Hlavní trenér: Bill Peters.

    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi (A), Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – Forsberg, Johansen, Arvidsson – Fiala, Fisher (C), Parenteau – C. Wilson, Järnkrok, Neal (A) – McLeod, Sissons, Watson. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Ian Walsh, Steve Kozari. Čároví: Brian Mach, Pierre Racicot.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně 2016/17:

    06.11.16 Nashville Predators – Carolina Hurricanes 2:3
     
    Carolina ztrácí na účast v playoff ve Východní konferenci osm bodů, zatímco Nashvillu v Západní konferenci patří sedmé místo a do zápasu v PNC Areně navíc bude vstupovat se třemi výhrami v řadě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. J. Staal (Slavin), 9. Skinner (Stempniak), 35. Skinner (Slavin, J. Staal), 60. E. Lindholm (Aho) – 26. Arvidsson (Ellis, Fiala), 59. Forsberg (Järnkrok, Ellis)


    Carolina Hurricanes: Läck (C. Ward) – Slavin, Faulk (A), Hanifin, Pesce, Dahlbeck, R. Murphy – Aho, J. Staal (A), Teräväinen – Skinner, D. Ryan, Stempniak – B. McGinn, V. Rask (A), E. Lindholm – Nordström, P. Brown, Di Giuseppe. Hlavní trenér: Bill Peters.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi (A), Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – Forsberg, Johansen, Arvidsson – Fiala, Fisher (C), Parenteau – C. Wilson, Järnkrok, Neal (A) – McLeod, Sissons, Watson. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Ian Walsh, Steve Kozari. Čároví: Brian Mach, Pierre Racicot

    Diváci: 10707
    thejrc.org