Dunajská Streda – Trnava 0:0 (kon.) | Trenčín – Senica 1:1 (kon.)
konec
AS Trenčín
1:1 (0:0)
FK Senica
sk Neděle 19.03.2017, 17:30 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga • 24. kolo
     
    90+2
    Senica dala gól!
    Tak to je neuveriteľné! Seničania pokračujú vo svojej spanilej jarnej jazde a zrejme ozbíjajú o body aj ďalšieho favorita. Daniel Turyna vyhral hlavičkový súboj pred šestnástkou, do nej vnikol TOMÁŠ BRIGANT a prvou strelou na bránu prekonal Igora Šemrinca – 1:1.
     
    88
    Antonio Mance mohol skórovať po necelej minúte pobytu na trávniku. Desley Ubbink prešiel stredom poľa, krásnym centrom našiel svojho spoluhráča, ale chorvátsky útočník hlavičkoval vedľa brány.
     
    87
    Strelec gólu Rangelo Janga už pomaly smeruje na lavičku náhradníkov. Na záverečné minúty sa na jeho miesto zaradí Antonio Mance.
     
    76
    Domáci futbalisti budú mať výhodu priameho kopu z ľavej strany. Ešte predtým ale má Martin Ševela nachystané striedanie. Na ihrisko príde Abdul Zubairu, ktorý vymenil Jakuba Paura.
     
    75
    Posledné striedanie v podaní hostí. Ofenzívu sa bude snažiť trochu rozhýbať Daniel Turyna, ktorý nahradil žltou kartou potrestaného Adriána Kopičára.
     
    65
    Adrián Kopičár sa vrátil na hraciu plochu a po nedovolenom zákroku na Rodneyho Kloostera je prvým potrestaným hráčom dnešného duelu.
     
    61
    Je tomu skutočne tak. Boris Bališ končí v dnešnom zápase a na jeho miesto prichádza Matej Kosorín. Každopádne by to mohlo znamenať drobné oživenie útoku.
     
    54
    Trenčín dal gól!
    Skvelý výkon Giorgiho Beridzeho je korunovaný gólovou asistenciou. Gruzínec sa dostal do pokutového územia, natlačil sa takmer až pred bránu súpera a loptu naservíroval osamotenému RANGELOVI JANGOVI. Ten už nemohol nedať, a tak sa favorit zápasu dostáva do vedenia.
     
    51
    Senica mala druhú veľkú možnosť na strelenie gólu. Po rohovom kope súpera sa dostal do rýchleho brejku Tomáš Brigant, išiel sám na bránu súpera, no pri snahe o lob netrafil trenčiansku bránu.
     
    47
    Giorgi Beridze pokračuje vo svojom výbornom výkone z prvého polčasu. Po prihrávke Desleyho Ubbinka sa dostal do zakončenia, no jeho strela s prispením teču Adama Pajera skončila na brvne senickej brány.
     
    46
    Obaja tréneri striedali počas prestávky. Ako som avizoval končí Martin Ranko a na jeho miesto prichádza Adam Pajer. Na domácej strane prichádza na trávnik Milton Klooster, ktorý vymenil Issu Adekunleho.
     
    45+1
    Takto toto je veľmi nepríjemná situácia. Jakub Paur sa vo vzdušnom súboji zrazil s Martinom Rankom a ten hlavou spadol na trávnik. Trenčianky hráč okamžite volal lekárov, čo neznačí nič dobré.
     
    44
    Senica mala obrovskú šanca na strelenie prvého gólu zápasu. Ondřej Šašinka sa síce dobre nezorientoval, no po rýchlom brejku sa dostal do zakončenia Tomáš Brigant. Jeho strela ľavačkou ale mierila z hranice šestnástky nad bránu Igora Šemrinca.
     
    27
    Trenčín dlho kombinoval pred pokutovým územím súpera, no napokon sa dostal do zakončenia Jakub Paur. Loptu mu pekne priťukol James Lawrence, no bývalý hráč Žiliny tesne minul bránu.
     
    4
    Trenčín sa dostal do prvého nebezpečného zakončenia. Giorgi Beridze si spravil priestor na ľavej strane, loptu poslal do šestnástky súpera, ale z dobrej pozície hlavičkoval nepresne Issa Adekunle.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 54. Janga (Beridze) – 90+2. Brigant (Turyna)

    Karty:   65. Kopičár (SEN)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 7:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:3.
    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Keston, Klooster, Beridze – Lawrence – Paur (76. Zubairu), Ubbink, Janga (87. Mance), Adekunle (46. Klooster) – Kleščík (C).
    Náhradníci: Chovan – Zubairu, Šulek, Nwofor, Klooster, Kvocera, Mance.

    FK Senica: Plach – Šušolík, Ranko (46. Pajer), Pillár (C), Bališ (61. Kosorín) – Brigant – Kováč, Kopičár (75. Turyna), Blažek, O. Šašinka – Kotula.
    Náhradníci: Šulla – Pajer, Hušek, Turyna, Kosorín.

    Rozhodčí: Július Straka – Michal Tomčík, Peter Kováč

    Diváci: 2 089
    thejrc.org