Bohemians – Tatran 9:7 (kon.) | Ostrava – Mladá Boleslav 2:14 (kon.) | Bulldogs – Vítkovice 6:7 (po pr.)
Otrokovice – Chodov 1:4 (kon.)
po prodl.
Bulldogs Brno
6:7 (2:4, 2:1, 2:1 - 0:1) Stav série: 0:4
1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle 19.03.2017, 17:00 • MSH Vodova Brno • Play-off Livesport Superligy florbalu • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    62:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    MAREK MATEJČÍK zaznamenává hattrick a zároveň posílá Vítkovice do semifinále play-off! Úspěšný zakončovatel poslal míček pod tělem skákajícího Kuhna a brněnská sezóna končí. Asistence: Josef Rýpar.
     
    57:30
    Kuhn se přesunul na levou stranu a vynuloval střelecký úhel, jenž mohl znamenat nejen rozhodnutí tohoto zápasu, nýbrž i celé čtvrtfinálové série!
     
    56:43
    Souček už byl na zemi a kolem jeho tyče proletěly dva vysoce nebezpečné míčky! Utkání má famózní koncovku základní hrací doby.
     
    53:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Marek Matejčík proklouzl kolem mantinelu a přiťukl míček k MARKU ŠVAJNÉMU. Tato šance přinesla dokonalé zakončení a Kuhn byl bezradný. Asistence: Marek Matejčík.
     
    49:27
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brno jde poprvé v utkání do vedení. Veškerou zodpovědnost na sebe vzal DAVID SLÁDEČEK a prostřelil Součka na bližší tyčce. Asistence: Jiří Juhaňák.
     
    48:48
    Brňanům sklouzl míček a Kuhn měl spoustu práce s dotírajícími protivníky kolem jeho brankoviště!
     
    44:22
    Matejčík zakončoval do poloprázdné branky, střela ovšem vyletěla nad odkrytý prostor.
     
    43:28
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    MARTIN GRLICKÝ srovnal na 5:5! Vítkovický nedůraz byl stoprocentně potrestán a utkání bude ještě velmi dramatické. Asistence: David Coufal.
     
    42:25
    Kuhn na poslední chvíli vyrazil míček směřující za jeho záda. Ztráta Bulldogs tak zůstává jednogólová.
     
    38:46
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tentokrát se bekhend od mantinelu brněnské řadě vyplatil. V brankovišti se postavil DAVID COUFAL a příchozí nahrávku tečoval pod horní tyčku. Asistence: Milan Tichý.
     
    34:15
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Přestože MILAN TICHÝ stál na úrovni půlicí čáry, odvážil se ke střelbě. Souček jeho dělovku nebyl schopen pokrýt a Brno snižuje svoji ztrátu z předcházející fáze hry. Asistence: David Sládeček.
     
    25:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po nedovoleném zákroku Bauera si Vítkovice vynutily standardní situaci, z níž vytěžil maximum MAREK MATEJČÍK. Hostující florbalista se prosadil díky hbitému prosmýknutí brankovištěm, jež zakončil střelou. Asistence: Pavel Jankulár.
     
    23:33
    Nonn a Grlický čelili nepříjemnému napadání soupeře, které zneškodnilo až vyhození na rozběhnutého Jalového. Vítkovický brankář nastavil do cesty míčku výstroj.
     
    15:50
    Nyní měli Brňané namále! Filip Kuhn musel vymrštit své ruce a v klíčovém momentu lapnout míček před brankovou čarou!
     
    13:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující florbalisté opět odskakují ve skóre. Krásnou střelu ze střední vzdálenosti umístil do klece za pasivní brněnskou defenzivou JAN ŠEBESTA. Asistence: Jiří Besta.
     
    12:17
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Kontaktní gól Brna! LUDĚK ONDRÁČEK se ujal míčku v brankovišti, jenž mu přenechali jeho bojovní spoluhráči, a vystřelil po zemi do sítě. Asistence: Jiří Juhaňák.
     
    08:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Standardní situace Vítkovic končí úspěchem. Vlevo se proběhl JAN JASTŘEMBSKÝ, který si chvilku počkal a nakonec poslal ránu k vzdálenější tyči. Asistence: Marek Švajný.
     
    08:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané si vybojovali vedení o jeden gól zpět! Za pomoci odrazu o tyčku dotlačil míček do nepokrytého prostoru MAREK MATEJČÍK. Asistence: Jan Šebesta.
     
    03:45
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Nahrávky do předbrankové zóny se zmocnil dobíhající MARTIN GRLICKÝ, na jehož zakončení nebyl gólman adekvátně připraven. Asistence: Vilém Nonn.
     
    00:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Dobrou příležitost na straně domácích hráčů zastavil brankář Souček a Vítkovice šly do bleskurychlého protiútoku. LUKÁŠ PEŠAT posunul míček do brány a Vítkovice vedou. Asistence: Ladislav Gál.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 4. Grlický (Nonn), 13. Ondráček (Juhaňák), 35. Tichý (Sládeček), 39. Coufal (Tichý), 44. Grlický (Coufal), 50. Sládeček (Juhaňák) – 1. Pešat (Gál), 9. Matejčík (Jan Šebesta), 9. Jastřembský (Švajný), 14. Jan Šebesta (Besta), 26. Matejčík (Jankulár), 54. Švajný (Matejčík), 63. Matejčík (Rýpar)


    Bulldogs Brno: Kuhn (Sekanina) – Tichý, Kadlec, Jalový, Bauer, Žižka, Nonn – Coufal, Juhaňák, Hrubý – Koutný, Alkki, Černoch – Ondráček, Mendrek, Sládeček – Hronek, Grlický, Křiva.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Gurkovský) – Mertha, Nehera, Jakubec, Švajný, Jastřembský, Ivan, Komačka – Jankulár, Firda, Jan Šebesta – Rýpar, Gál, Hájek – Pešat, Bräuer, Matejčík – Delong, Besta.

    Rozhodčí: Filip Drápal, Jakub Pospíšil

    Diváci: 529
    Bulldogs 0 4 Vítkovice
    #1 Sobota 11.03.2017 • 15:20
    Vítkovice - Bulldogs 8:7 po prodl.
    #2 Neděle 12.03.2017 • 17:00
    Vítkovice - Bulldogs 7:6
    #3 Sobota 18.03.2017 • 20:00
    Bulldogs - Vítkovice 3:5
    #4 Neděle 19.03.2017 • 17:00
    Bulldogs - Vítkovice 6:7 po prodl.
    thejrc.org