Košice – Martin 1:2 (kon.) | Žilina – Zvolen 2:3 (kon.) | Skalica – Detva 1:0 (1:0 po s.n.)
Trenčín – Lipt. Mikuláš 3:4 (po pr.)
po prodl.
HK DUKLA Trenčín
3:4 (2:1, 1:1, 0:1 - 0:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 19.03.2017, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipsport Liga (SR) play-off • Baráž
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    69:22
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Trenčania boli traja vpredu a MAREK URAM si počkal na puk na útočnej modrej. Matúš Sukeľ mu poslal prihrávku, Uram si skúsene brankára položil a puk zdvihol pod hornú žŕdku.
    Asistencia: Matúš Sukeľ
     
    47:35
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci vyhrali buly v útočnom pásme, MAREK URAM to skúsil spomedzi kruhov bekhendom a puk prepadol Voldenovi do bránky.
    Asistencie: Matúš Sukeľ
     
    35:43
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Krásna individuálna akcia JAKUBA LANGHAMMERA. Zbavil sa obrancu šikovnou kľučkou a potom pred Voldenom zdvihol puk pod hornú žŕdku.
    Asistencie: Richard Stehlík
     
    28:02
    Trenčín dal gól!
    Tak ako pri prvej presilovke, aj pri druhej sa presadil druhý trenčiansky útok. Holenda napriahol na modrej a puk sa po teči od JAKUBA RUČKAYA dostal do siete.
    Asistencie: Matúš Holenda, Eduard Šimun
     
    12:08
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia vyhrali buly v útočnom pásme, puk si vzal MAREK URAM, počkal na ideálnu parketu a potom z pravej strany umiestnil puk do siete.
    Asistencie: Tomáš Nádašdi, Matúš Sukeľ
     
    08:34
    Trenčín dal gól!
    Presilovku nakoniec Trenčania dokázali využiť, keď prestriedali, puk zaviezol do pásma Holenda, z pravej strany strieľal Sojčík a puk sa odrazil pred odkrytú bránku, kde EDUARD ŠIMUN nemal problém zakončiť.
    Asistencie: Peter Sojčík, Matúš Holenda
     
    02:46
    Trenčín dal gól!
    Hossa prihral do jazdy o mantinel Šťastnému, ten sa zbavil obrancu a posunul naspäť do tandemu MARCELOVI HOSSOVI, ktorý švihom z pravého kruhu obstrelil brankára.
    Asistencia: Andrej Šťastný.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 3. Hossa (Šťastný), 9. Šimun (Sojčík, Holenda), 29. J.Ručkay (Holenda, Šimun) – 13. Uram (Nádašdi, M.Sukeľ), 36. Langhammer (Stehlík), 48. Uram (M.Sukeľ), 70. Uram (M.Sukeľ)


    HK DUKLA Trenčín: Volden – Starosta, Drgoň, Pavúk, Holenda, Bohunický, Pač, Trška – Hossa, Šťastný, Hecl – Vopelka, Šimun, Sojčík – Štumpf, Sádecký, J.Ručkay – Gašparovič, J.Švec, D.Hudec – Pardavý
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Nagy – Bobček, Nádašdi, Luža, Stehlík, Burzala, M.Šiška, Kadlubiak, Mezovský – Vybíral, Cibák, Langhammer – Kriška, M.Sukeľ, Uram – Brezniak, Stümpel, J.Sukeľ – Rob.Huna, Piatka, Rich.Huna

    Rozhodčí: Jonák, Stano – Holienka, Korba

    Diváci: 1815
    thejrc.org