Jihlava – Kometa Brno 1:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:3 (1:1, 0:1, 0:1) Stav série: 1:2
HC Kometa Brno
Neděle 19.03.2017, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu sk. "B" • Semifinále
Partner:
     
    59:25
    Možná poslední přesilovka Dukly v této sezoně. Jan Mlčák jde ven za zdržování hry, kterého se dopustil v pravém rohu za svojí brankou.

    Na vyloučení: 4-6.
     
    59:16
    Oddechový čas si bere také HC Kometa Brno. Do konce základní hrací doby chybí přesně 43,7 vteřiny.
     
    57:43
    Jihlavští hokejisté si vyžádali oddechový čas.
     
    55:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jihlavský sen o účast na republikovém mistrovství se pomalu rozplývá, Brno totiž jde do vedení. JAKUB KONEČNÝ totiž dokázal usměrnit kotouč z levé strany za Chaloupkova záda a Brňané již vedou o dvě branky. Asistence: Daniel Kavický, Radek Kučeřík.
     
    55:28
    Mohlo být definitivně rozhodnuto. Před brankou Chaloupka byl zcela volný Oskar Hubáček. Je jasné, že Dukla již hraje trošku na risk. Útočník hostí si přehodil puk před brankou na lepší stranu, ale kotouč pod domácím gólmanem prostě nedostal a Ondřej Chaloupek kotouč poté doslova zalehl.
     
    52:43
    Tohle už je pro Duklu hodně krizové. Vítězslav Brož totiž obdržel dvě minuty za sekání. Kometa tak bude hrát 42 vteřin dlouhou přesilovku pět na tři.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    51:25
    Kometa si zahraje přesilovou hru. Miroslav Juda fauloval ve středním pásmu kolenem a dostává tak dvě minuty.

    Na vyloučení: 3-5
     
    48:11
    Dvě ostré rány Jana Mlčáka od modré. Nejprve dobře zasáhl Chaloupek, poté při slibnější střele minul obránce Komety pravou tyčku.
     
    46:11
    Nahrávka Vítězslava Brože před brankou směřovala na Matouše Menšíka, kterému kotouč v rozhodující fázi skočil před holí. Domácí útočník již měl připraveno, že jej zamete do poloviny odkryté klece.
     
    45:17
    Tomáš Pigl se dokázal před brankou otočit s kotoučem a ihned bekhendově vypálit. O několik desítek centimetrů těsně minul levou tyčku.
     
    44:37
    Jihlavští nezakončili situaci čtyři na tři a do protiútoku šli hosté. Jedlička přihrával puk před branku na Brabence, který už neměl dostatek prostoru, aby jej dostal za záda Chaloupka.
     
    42:52
    Hodně tvrdá rána Matouše Menšíka z levého kruhu na vzdálenější tyč. Zkusil to domácí žák a opřel se do puku, co to šlo. Levý beton Kašpara ale byl na místě a k odraženému kotouči měli nejblíže jeho spoluhráči.
     
    35:41
    Opět Kometa. Jakub Malý v situaci dva na jednoho předkládal kotouč pro Adama Popelku, který si jej u pravé tyče nezpracoval a puk mu odskočil od hole. Jinak by mohl zakončovat do volné části branky.
     
    32:24
    Jihlavští začínají cítit půdu pod nohami a možná i proto se Kometa dopouští faulů. Stejně jako nyní Jakub Malý, jenž jde ven za hákování.

    Na vyloučení: 2-5.
     
    29:23
    Dukle chyběl vskutku jen malý kousek, aby Miroslav Juda z pravé tyčky propasíroval kotouč do sítě. Filip Kašpar ale uchránil svůj tým od vyrovnání betonem, který nastavil a kotouč pod ním prostě nepustil.
     
    28:18
    Dlouhou přesilovku pět na tři dostává také Jihlava. Daniel Kavický při tlaku soupeře zahákoval a Duklu tak čeká minutu a 48 vteřin dlouhá přesilová hra pět na tři.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    28:06
    Adam Najman si po levé straně najel do pásma, obkroužil branku a přihrál kotouč mezi kruhy na svého spoluhráče, který byl ale držen Tomášem Sedláčkem a jsou z toho další dvě minuty pro hosty.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    26:15
    Dukla měla dvě slibné příležitosti. Nejprve dostal nalito mezi kruhy obránce Piskač, kterému ale puk podjel pod hokejkou – netrefil ho ideálně. Po jihlavském nahození skákal kotouč před volnou částí branky, kde jej Vítězslav Brož nedokázal v tísni nabrat na hůl a dorazit za čáru.
     
    25:03
    Kapitán hostí Dominick Vašíček je vyloučen na dvě minuty za držení protihráče. Šance pro červenožluté na opětovné srovnání stavu.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    25:01
    Stiuace dva na jednoho pro Jihlavu. Juda dával puk z levé strany na pravou pro Patrika Rašína, ovšem obránce Dukly na svém ofenzívním výletě netrefil ideálně puk, protože byl faulován.
     
    23:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Šťastný gól, ale i takové padají. MAROŠ JEDLIČKA se před Chaloupkovou svatyní dostal ke kotouči a vystřelil. Neposedný kus černé gumy se odrazil a dopadl k levé tyči, kam si jej možná srazil i některý z hráčů Dukly. Bez asistence.
     
    18:50
    Jan Mlčák vypálil hodně nebezpečně z vrcholu levého kruhu, Chaloupek totiž přes několik hráčů neviděl zhola nic. Roztáhl se ale na brankovišti a doslova zalehl kotouč.
     
    17:53
    A znovu lapačka Kašpara proti Svobodově střele hned po buly. Opět šla tato rána na levou tyčku, kde se puk od této části výstroje gólmana Komety odrazil do levého rohu.
     
    16:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš. Kolikrát se již toto pravidlo potvrdilo. Klasická spolupráce dvou domácích hráčů z první lajny. Najman dal kotouč před branku na VÍTĚZSLAVA BROŽE, který se napodruhé prosadil a zblízka vyrovnal stav. Asistence: Adam Najman.
     
    15:24
    Pěkné uvolnění Oskara Hubáčka. Mezi kruhy se zbavil hráče soupeře a vypálil bekhendem. Jeho střela měla parametry jít do levé šibenice, ale o půl metru jí minula.
     
    12:44
    Jihlavští mají možnost vyrovnat stav. Adam Popelka totiž na levé straně před brankou sekl zakončujícího soupeře a jde na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    09:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení, protože se jim podařilo úspěšně zakončit únik. Kavický dal kotouč do brejku na ERIKA MELUZÍNA, jenž tváří v tvář Chaloupkovi zamířil do jeho pravého horního rohu nad vyrážečku. Asistence: Daniel Kavický.
     
    08:00
    Tomáš Chlubna mohl poslat svůj tým do vedení. Tohle byla velká šance, domácí forvard jel sám na branku. Naznačil kličku a vystřelil, ovšem Filip Kašpar zachránil svůj tým zákrokem lapačkou, od které se kotouč odrazil před branku.
     
    05:20
    Hodně těžká chvíle pro Duklu, která bude hrát 58 vteřin proti třem. Filip Křišta při snaze vyhodil puk nabral kus černé pryže moc na hůl a poslal jej mimo ledovou plochu. Dvě minuty za zdržování hry – vystřelení puku mimo hřiště.

    Na vyloučení: 2-0.
     
    04:18
    Další horká chvíle pro Jihlavu. Ondřej Svoboda totiž dostává dvě minuty za hákování a Kometa tak bude pokračovat v útočných choutkách.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    02:31
    A znovu Chaloupek. Tentokrát pálil z levé strany Jakub Malý, který si sjel k brance. S pokusem na přední tyč ale neuspěl.
     
    01:44
    Chaloupek poprvé pořádně podržel svůj tým, když zblízka vychytal volného Jakuba Brabence. Kotouč posléze vypadl z jeho výstroje na pravý kruh, kde se do něj opřel Dominik Furch. Byť nebyl gólman Dukly v ideálním postavení, dokázal zabránit v cestě kotouče do sítě. Pevnost jako beton.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 17. V. Brož (Najman) – 10. Meluzín (Kavický), 24. Jedlička, 56. Konečný (Kavický, Kučeřík)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – P. Brož, Rašín, Barák, Piskač, Křišta, Smolko, Winkler – V. Brož, Najman, Chlubna – Krajíček, Juda, Pigl – Svoboda, Čermák, Menšík – Mihulka. Trenér: Petr Svoboda
    HC Kometa Brno: Kašpar (Vystavěl) – Studený, Kučeřík, Mlčák, T. Sedláček, Furch, J. Sedláček, Holemý – Meluzín, Konečný, Kavický – Popelka, Vašíček, Malý – Hubáček, Jedlička, Brabenec – Rašovský, Bartes. Trenér: Marek Moskal

    Rozhodčí: Skopal – Kotlík, Rampír
    Jihlava 1 2 Kometa Brno
    #1 Středa 15.03.2017 • 15:45
    Jihlava - Kometa Brno 2:1
    #2 Pátek 17.03.2017 • 17:30
    Kometa Brno - Jihlava 5:4 po s.n. (2:0)
    #3 Neděle 19.03.2017 • 12:00
    Jihlava - Kometa Brno 1:3
    bahis siteleri