Výběr Soupeřů 2017 - Extraliga žen (Semifinále) (kon.)
konec
Výběr Soupeřů 2017 - Extraliga žen (Semifinále)

Neděle 19.03.2017, 19:45Florbal
     
    Rozlosování proběhlo dle očekávání. Budeme svědky dvou semifinálových sérii. Jedna se bude odehrávat v Ostravě a ta druhá naopak v Praze. 1. SC Vítkovice si to v Ostravě o Superfinále rozdají s FBC Ostrava a Chodov se v semifinále střetne na Jižním Městě v Praze s Herbadentem. (20:19:39)
     
    Martina Řepková (hráčka FAT PIPE Florbal Chodov)

    Myslím, že velké překvapení to pro nikoho není. Série bude určitě velmi kvalitní a těžká. Rozhodně se na to těšíme a jsme připraveni se poprat o Superfinále.
     
    Lucia Košturiaková (hráčka Herbadent FK Jižní Město)

    Děkujeme Vítkovicím, že nás ušetřily od cesty do Ostravy. S Chodovem to bude velmi těžká série, snad vyrovnanější než minulý rok. Věřím, že předvedeme náš nejlepší florbal a že to letos už nebude jen o sbírání zkušeností.
     
    Martina Čapková (hráčka Herbadent FK Jižní Město)

    Výběr dopadl bez překvapení a my se těšíme na semifinále s Chodovem, které asi bude pěkně napínavé až do posledního zápasu. Letos nás nesráží tolik zranění jako loni a jsme připravené vybojovat si konečně zase Superfinále.
     
    Denisa Kotzurová (hráčka FBC ČPP Bystroň Group Ostrava)

    Nejspíš nás toto rozhodnutí nepřekvapuje. Je logické, že se utkají dva ostravské týmy. Každopádně semifinále je jiné utkání než čtvrtfinále. Připravíme se a jdeme bojovat.
     
    Natálie Martináková (hráčka 1.SC TEMPISH Vítkovice)

    Ostrava nám je evidentně souzená, tak jí přeci nemůžeme odepřít tuto tradiční sérii. Bude příjemné hrát semifinále doma a samozřejmě očekáváme velkou návštěvu fanoušků! Na sérii jsme na 100% připraveni.
     
    Druhá semifinálová série se bude konat na půdě hlavního města, respektive se bude hrát vše na Jižním Městě. Chodov začne sérii jako domácí celek a proti němu se postaví hráčky Herbadentu.
     
    1. SC Tempish Vítkovice si vybraly dle očekávání FBC Ostrava a uvidíme tedy sérii konanou na ostravské půdě.
     
    FBC Ostrava se dnes probojovala do semifinále poprvé ve své historii. 1.SC Vítkovice se do semifinále podívají již po čtrnácté. Oba celky z Jižního Města jsou v semifinálových bojích shodně posedmé.
     
    Dočkáme se ostravského semifinále nebo do Vítkovic zamíří pražský Herbadent?
     
    Úřadující mistr v ženském florbale, 1. SC Tempish Vítkovice, byly osloveni a čeká se na jejich vyjádření koho si vyberou jako svého semifinálového soupeře. Vítkovice mohou vybírat mezi Herbadentem a dnešním postupujícím FBC Ostrava.
     
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava zvládla lépe sedmé čtvrtfinálové utkání proti Bohemians a po vítězství 9:6 se hráčky ostravského klubu stávají čtvrtým semifinalistou.
     
    Termíny semifinálových utkání

    1. kolo 25.3.
    2. kolo 26.3.
    3. kolo 1.4.
    4. kolo 2.4.
    5. kolo 5.4. (případné)
    6. kolo 7.4. (případné)
    7. kolo 9.4. (případné)
     
    Přehled čtvrtfinálových sérií

    1. SC TEMPISH Vítkovice – FBK Jičín 4:0 (12:2, 10:0, 10:2, 9:1)

    FAT PIPE Florbal Chodov – Crazy girls FBC Liberec 4:0 (9:4, 6:4, 10:5, 11:2)

    Herbadent FK Jižní Město – K1 Florbal Židenice 4:0 (7:3, 4:3pn, 10:1, 5:1)

    FbŠ E.P. Bohemians – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava 3:3 (10:2, 8:7, 10:6, 3:8, 6:7, 2:8)
     
    Systém losování je následující. Nejvýše umístěné družstvo po základní části si volí soupeře pro semifinále ze dvou nejhůře umístěných družstev po základní části.

    Po základní části se nejvýše umístily 1. SC TEMPISH Vítkovice, druhý skončil pražský celek FAT PIPE Florbal Chodov, následovaný Herbadentem. První tři týmy se již dostaly do semifinále. Čtvrté skončilo FbŠ Bohemians, které si to ovšem 19.3. od 17:00 rozdají s FBC ČPP Bystroň Group Ostrava v sedmém rozhodujícím utkání, které určí čtvrtého semifinalistu.

    Již nyní je tedy jasné, že volit budou Vítkovice, které si vyberou Herbadent nebo Bohemians/Ostrava. Chodov bude čekat koho si ostravský tým vezme do semifinálového boje a kdo na celek z Jižního Města zbude.
     
    Při nedělním večeru nás čeká výběr soupeřů Extraligy žen. Losovat se budou dvě semifinálové dvojice. Úvodní utkání semifinále bude na programu 25.3.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 19:45.

    Alan Šrámek

    Složení semifinálových dvojic

    1. SC Vítkovice - FBC Ostrava
    Florbal Chodov - Herbadent
    bahis siteleri