Nové Zámky – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Poprad – Nitra 3:4 (po pr.)
po prodl.
HK Poprad
3:4 (2:1, 0:1, 1:1 - 0:1) Stav série: 0:3
HK Nitra
sk Pondělí 20.03.2017, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipsport Liga (SR) play-off • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nitra dnešným víťazstvom zvýšila vedenie v sérii a aktuálne vedie 3:0. Má k dispozícii tri mečbaly. Už zajtra môžu "corgoni" rozhodnúť o svojom postupe do semifinále. Zápas sa začne o 18:00.

    Ďakujeme za pozornosť. (21:02:14)
     
    Koniec zápasu.
     
    67:17
    Nitra dala gól!
    Nitra strieľa víťazný gól! Meland vysunul dopredu RADOSLAVA MACÍKA, ktorý šikovnou strelou prestrelil Šúreka!
    Asistencia: Eric Meland.
     
    66:48
    Slovák pomaličky unikal domácej obrane, ale napokon jej neunikol úplne. Jeho strela spomedzi kruhov letela mimo.
     
    66:08
    Oddychový čas pre Poprad.
     
    66:08
    Pred Šúrekom bolo po dlhšej dobe dusno. Blackwater však svojich spoluhráčov nájsť nedokázal. Matúš Paločko napokon vyhodil puk a je z toho icing.
     
    65:20
    Branislav Mezei si ihneď po naskočení spracoval vyhodený puk a smeroval sám na Šúreka. Bekhendový blafák mu nevyšiel, Šúrek ho zneškodnil!
     
    64:43
    Štrauch v prečíslení prehodil puk pred bránku Fabianovi. Jemu puk uskočil a iba ho trafil špičkou hokejky. Hartzell sa natiahol a betónom vyrazil pokus. Teraz je Fabian v opatere lekárov pri mantineli a zatiaľ to nevyzerá s ním dobre.
     
    64:22
    Nitrania vyhodili puk z obranného pásma. Svitana prišiel o hokejku, a tak iba futbalovo prikopol dozadu Šúrekovi.
     
    63:33
    Kroták aj Suchý sa ocitli v dobrých šanciach, no brankár Hartzell dokázal podržať svoj tím opäť.
     
    63:06
    Poprad bude hrať presilovú hru. Branislav Mezei je poslaný na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
     
    62:18
    Na ťah sa dostala hosťujúca Nitra. S pukom na hokejke bol Macík, no neposunul puk nikomu. Napokon ho Fabian vyhnal z pásma.
     
    61:44
    Poprad sa dostal do útočného pásma a rozvíril kolotoč. Ibragimov posunul puk Davydovovi na pravý kruh a ten vystrelil. Hartzell bezpečne zasiahol.
     
    60:44
    Arne Kroták si spracoval puk na ľavom krídle a smeroval na bránku. Strela mu však veľmi nevyšla, vôbec netrafil bránu.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Hvilovi sa v 57. minúte podarilo streliť gól a Poprad sa dostal do vedenia. Nitre však vyrovnanie zarušil Blakcwater gólom z 59. minúty.
    Prvýkrát v tomto play-off teda uvidíme aj predĺženie, to sa bude hrať 10 minút, po štyroch hráčov na oboch stranách.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:04
    Diváci na popradskom štadióne po každom prerušení okamžite spustia piskot na adresu rozhodcov. Nič však s verdiktom nenarobia a zápas pravdepodobne pôjde do predĺženia.
     
    58:41
    Nitra dala gól!
    Hokejistom Nitry vyšla power-play a je opäť nerozhodný stav! MATT COPE vystrelil spomedzi kruhov a puk skončil v bránke. Napriek jasnému postaveniu hráča Nitry v bránkovisku gól platí.
    Bez asistencie.
     
    58:19
    Domáci vyhrali buly v pásme. Prišla strela od Davydova, ktorá skončila na plexiskle. Hlavný rozhodca nemal puk pod dohľadom, a tak hru prerušil.
     
    58:09
    Jeden z nitrianskych hokejistov zahral vysokou hokejkou a hlavný rozhodca hru vykázal do obranného pásma hostí. Hartzell sa vracia do brány.
     
    57:48
    Nitra už hrá s prázdnou bránkou!
     
    57:26
    Gól Popradu prišiel vo veľmi dôležitom čase. Nitra bude musieť v záverečných minútach stretnutia investovať všetky sily do ofenzívy.
     
    56:57
    Poprad dal gól!
    Prichádza prakticky nečakaný gól, ktorý nečakal ani gólman Hartzell! Mlynarovič vysunul po pravom krídle LUKÁŠA HVILU. Ten z pravého kruhu iba neškodne zakončil a Hartzellovi puk nešťastne prenikol pomedzi nohy!
    Asistencia: Samuel Mlynarovič.
     
    56:06
    Meland sa dostal k delovke od modrej čiary. Puk skončil na hokejke brankára Šúreka. Hra bola potom prerušená a vhadzuje sa.
     
    55:29
    Nitrania to teraz veľmi dobre nevymysleli. Blackwater zabrzdil s pukom pred modrou čiarou, čo si nevšimol Cope a vletel mu do pásma. Samozrejme, rozhodcovia odpískali ofsajd.
     
    54:44
    Dinda si pekne nakorčuľoval medzi kruhy. Spracoval si prihrávku od Mateja Paločka a vystrelil. Hartzell tentokrát opäť výborne podržal svoj tím.
     
    53:49
    Arne Kroták unikol hosťujúcej defenzíve a dostával sa do samostatného zakončenia. V poslednej chvíli ho však o puk obrancovia obrali a napokon ani Hartzella nepreveril.
     
    53:19
    Bajtek vyhral buly v útočnom pásme smerom na Ordzovenského na modrú čiaru. Jeho delovku z prvej Šúrek efektne zachytil lapačkou a vyslúžil si aj potlesk.
     
    51:33
    Michal Krištof nabral rýchlosť po ľavom krídle a snažil sa prekvapiť Šúreka strelou k bližšej žrdi. Popradský gólman sa však zaskočiť nenechal a bezpečne zasiahol.
     
    50:20
    Na opačnej strane Matúš Paločko našiel v ideálnom postavení Mlynaroviča na ľavom kruhu. Hartzell situáciu pozorne sledoval a dokázal strelu vyraziť.
     
    49:23
    Pupák veľmi dobre načasoval prihrávku na Judda Blackwatera na pravý kruh. Blackwater následne vypálil prudko z prvej, ale Šúrek sa taktiež dokázal pohotovo presunúť a vyraziť delovku.
     
    48:32
    Kutálek peknou krížnou prihrávkou našiel na modrej čiare Mezeia. Nitriansky obranca si následne pripravil puk a vystrelil. Mieril to do ľavého horného rohu, no bránu napokon netrafil.
     
    47:49
    Mezei nabil po modrej čiare Raisovi, ktorý vypálil z prvej. Puk letel na zadný mantinel. Krištof následne strkol do Šúreka, ktorý skončil v bráne a hra musela byť prerušená.
     
    47:19
    Toto nebol príliš logický ťah od Štefana Fabiana. Dostáva totižto dve minúty za podrazenie a Nitra teda bude mať presilovku.
     
    46:10
    Pred Hartzellom bolo teraz poriadne rušno. Paločko s Bondrom sa ocitli v dobrých príležitostiach pred bránkou, no Hartzell bol nepriestrelný.
     
    45:37
    Domáci získali puk v strednom pásme, no dopredu sa nedostali. Kroták sa potom pasoval o puk s Paukovčekom. Súboj sa zaobišiel bez faulov.
     
    44:10
    Guliajev nemal voči Mezeiovi žiaden rešpekt a pri mantineli mu dal pocítiť svoju tvrdosť. Následne domáci založili útok, ale Matej Paločko iba nahodil za Hartzella.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2 085 divákov.
     
    43:02
    Troliga inkasoval nepríjemnú sekeru od jedného protihráčov. Tento zákrok však vylúčením potrestaný nie je. Vhadzuje sa pred Šúrekom.
     
    42:16
    Guliajev nahadzoval puk od modrej, no Hartzell zasahovať nemusel. Strela sa odrazila pred bránkou k Paločkovi. Jeho bekhendový pokus veľmi nitrianskeho gólmana nevystrašil.
     
    41:34
    Šikovná kombinácia dvojice popradských hokejistov. Matúš Paločko posunul medzi kruhy Svitanovi, ktorý vypálil z prvej, no bránu tesne minul.
     
    40:48
    Nitrania začínajú túto tretinu ešte s nejakou presilovou hrou. Zatiaľ sa im však nepodarilo strelecky otestovať gólmana Šúreka.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prostredná dvadsaťminútovka už nemala taký náboj ako prvá tretina. Videli sme jeden gól, v 26. minúte vyrovnal na 2:2 Krištof.
    Tretia tretina sa začne približne o 20:02.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:19
    Pred Lichancom sa otvoril ideálny priestor. Najprv to vyzeralo tak, že mu puk ujde, no dokázal ho obehnúť, oklamal Ordzovenského a šiel sám na Hartzella. Blafák na bekhend však skončil iba na skvelom nitrianskom gólmanovi.
     
    39:00
    Táto početná výhoda domácich sa končí predčasne. Matúš Paločko dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    38:22
    Popradčania budú hrať minimálne do konca druhej tretiny presilovku. Timotej Šille dostáva dve minúty za sekanie.
     
    37:39
    Blckwater chce akosi prepasírovať puk na Slováka pred bránkovisko. Predbránkový priestor bol však veľmi prehustený a prihrávka nemala šancu preniknúť.
     
    36:43
    Krištof sa vysunul dopredu po pravom krídle. Dostal sa k strele z kruhu, no mieril tesne vedľa Šúrekovej brány.
     
    35:35
    Bajtek si pred bránkoviskom počkal na správnu prihrávku od Paukovčeka. Napokon aj celkom dobrý puk dostal, no nedokázal ho zasiahnuť včas.
     
    34:43
    Videli sme niekoľko nepresností v strednom pásme. Fabian napokon nahodil puk do útočnej tretiny, ale za Hartzellom ho zachytil iba Versteeg.
     
    33:45
    Lichanec sa so Slovákom poobsekávali pri mantineli. Hlavný rozhodca bol nablízku, ale iba pokrikmi sa snažil týchto dvoch hráčov napomínať.
     
    32:08
    Kroták medzi kruhmi našiel uvoľneného Troligu, no jeho strela skončila iba na Hartzellovi. Ďalšiu akciu rozprúdil Svitana, ktorý našiel tiež Troligu, ale puk skončil tiež iba na Hartzellovi. Nitriansky brankár je momentálne veľmi spoľahlivý.
     
    31:36
    Kroták sa zbavil Ordzovenského, pristúpil bližšie k bráne, naservíroval Hvilovi, no jeho delovka z prvej skončila iba na Hartzellovi.
     
    30:42
    Odrazený puk skončil na zadnom mantineli. Tam v súbojoch uspeli Nitrania, puk na hokejku získal Rais a vyhodil ho.
     
    30:21
    Poprad získava aj ďalšiu výhodu. Lukáš Paukovček je vylúčený za sekanie a Poprad bude hrať minútu a 44 sekúnd presilovku o dvoch hráčov.
     
    30:05
    Poprad získava presilovú hru. Hráčska lavica Nitry dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    29:51
    Popradčania sa po dlhšej dobe dostali do útočného pásma, no veľa toho tam nevymysleli. Dindova strela od modrej skončila iba na Macíkovi.
     
    28:25
    Krištof posunul medzi kruhy Ručkayovi. Jeho strela z prvej letela na Šúrekov betón a potom popradský brankár už hru prerušil.
     
    28:04
    Guliajev veľmi nerozmýčšľal pri vyhodení puku, trafil pri mantineli do Milama. Puk sa však odrazil k Hvilovi, ktorý už vyhodenie zariadil.
     
    26:52
    Blackwater si ideálne nakorčuľoval pred bránku. Cope mu šikovne naservíroval puk, no následne Blackwater trafil iba bočnú sieť!
     
    26:39
    Nitra získava presilovú hru. Tomáš Troliga dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    26:33
    Paukovček posunul prihrávku na modrú čiaru Korímovi, ktorý sa rozhodol z prvej vypáliť. Svojou delovkou nepríjemne zasiahol Dindu, ku ktorému momentálne putuje aj lekár.
     
    25:26
    Nitra dala gól!
    Hostia prichádzajú s vyrovnávajúcim gólom! Ručkay posunul na modrú čiaru Raisovi, ktorého tvrdú strelu príklepom MICHAL KRIŠTOF tečoval ideálne do Šúrekovej brány!
    Asistencie: Matúš Rais, Henrich Ručkay.
     
    24:50
    Zachytal si aj gólman Pajpach na striedačke. Vyrazený puk z hracej plochy skončil v Pajpachovej lapačke. Vyslúžil si aj menší potlesk od niektorých divákov.
     
    24:14
    Kamzíci sa dostali do útočného pásma. Suchý nahodil puk od modrej čiary. Troliga túto strelu tečoval. Puk sa nepríjemne odrazil, no Hartzella neohrozil.
     
    23:41
    Videli sme dve vhadzovania pred Šúrekom. Po buly sa však hra rýchlo prerušila. Hráči sa trochu postrkali, no nič vážne.
     
    23:30
    Prvý zákrok v tejto tretine si pripísal aj Šúrek. Štefanka vyrazil do útoku po pravom krídle, napriahol za kruhom a vypálil. Šúrek zakročil úspešne.
     
    23:15
    Paločko vrátil puk Murčekovi na pravý kruh. Jeho následný pokus z otočky skončil na Hartzellovi, no ten bol pripravený.
     
    22:39
    Kroták vysunul dopredu Matúša Paločka, ktorý síce mierne ohrozil Hartzella strelou od modrej, no to bola skôr taká propagačná.
     
    21:44
    Ibragimov nabil po modrej čiare Fabianovi. Hartzell spojil betóny a podarilo sa mu bez problémov delovku Fabiana vyraziť.
     
    20:52
    Tentokrát už áno. Suchý posunul na modrú Lichancovi, ktorý našiel pred bránkoviskom Hvilu v ideálnej pozícii, no tomu puk uskočil.
     
    20:29
    Popradčania začali druhú tretinu ešte viac než minútovou presilovkou. Zatiaľ sa však do pásma nedostali.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina obsahovala všetko, čo má play-off obsahovať. Góly, pekné akcie a tvrdé súboje. Poprad sa dostal do vedenia po góloch Hvilu a Svitanu. Krištof v 7. minúte znížil a odvtedy sa stav nezmenil.
    Druhá dvadsaťminútovka sa začne približne o 19:03.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    20:00
    V poslednej minúte tretiny ešte prišlo k jednému vylúčeniu. Filip Bajtek dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    19:42
    Popradčania síce sú s pukom v pásme, no nedarí sa im vypracovať si streleckú pozíciu.
     
    18:26
    Po nepodarenej Krotákovej strele puk získal Bajtek a bez rozhodovania ho poslal von z pásma.
     
    17:50
    Poprad získava presilovú hru. Branislav Mezei dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    17:23
    Nitra zavrela domácich v pásme a vytvorila peknú akciu. Slovák našiel medzi kruhmi nakorčuľovaného Milama. Jeho následné zakončenie Šúrek vyrazil betónom.
     
    16:06
    Macík nabil na modrú čiaru Versteegovi. Jeho delovka bola nebezpečná najmä v tom, že pred bránkou clonilo niekoľko hráčov. Šúrek si so strelou poradil.
     
    15:37
    Už viac ako dve minúty sa čaká na Martina Šúreka, ktorý po predchádzajúcej strele ostal veľmi otrasený. S pomocou fanúšikov chytá ďalej.
     
    15:37
    Nitra vyrazila do útočného pásma. Krištof spoza ľavého kruhu iba jemne nahodil puk na bránku. Šúrek bol pripravený a do lapačky strelu zachytil.
     
    14:26
    Nitrania predviedli šikovnú jednoduchú akciu. Meland z pravého kruhu našiel medzi kruhmi Slováka. Táto jeho strela však putovala iba na Šúrekov betón.
     
    13:27
    Štrauch šikovne spoza obrancu nastrelil puk na Hartzella spomedzi kruhov. Hartzell vyrazil iba pred seba, Štrauch šiel do dorážky, no netrafil už bránku.
     
    12:50
    V prvej tretine sme videli veľa vylúčení a pridáva sa k nemu ďalšie. Tentokrát obojstranné. Za hrubosť dostávajú po dve minúty Bondra a Kutálek.
     
    12:41
    Matej Paločko ešte zavŕšil svoju akciu strelou z otočky z ľavého kruhu. Puk šikovne tečoval Bondra, no iba mimo bránky.
     
    11:35
    Ibragimov šikovnou zadovkou našiel na pravom kruhu Mlynaroviča, ktorý vystrelil bez prípravy. Hartzell mal pripravený svoj betón a puk vyrazil.
     
    10:57
    Milam šikovne unikol popradskej obrane a nakoniec pekne prihrával pred bránkovisko Slovákovi. Šúrek tam však mal ako prvý svoju hokejku.
     
    10:12
    Presilovka Popradu je však predčasne ukončená. Matúš Paločko dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    09:32
    Popradčania si vybojovali ďalšiu presilovku. Timotej Šille si odsedí dve minúty na trestnej lavici za sekanie.
     
    08:52
    Nitrania opäť potočili Popradčanov v pásme. Kutálek si počkal na správny moment a prihral puk pred bránkovisko Raisovi. Jeho zakončenie Šúrek schoval v lapačke.
     
    08:18
    Ručkay sa šikovne uvoľnil cez popradských obrancov. Kutálek mu pekne posunul puk vzdušnou prihrávkou, no Ručkay ju nedokázal spracovať.
     
    07:45
    Hvila po strate puku vrátil Pupákovi požičané a tvrdo ho narazil na mantinel. Nitrianskemu hokejisti chvíľu trvalo, kým sa otriasol a následne zamieril na striedačku.
     
    07:23
    Nitra vyhrala buly a ihneď rozprúdila kolotoč. Blackwater nabil po modrej čiare Milamovi, ktorého delovka bola zastavená Šúrekom.
     
    06:55
    Nitra získava presilovku a môže vyrovnať. Ivan Guliajev dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    06:14
    Nitra dala gól!
    Nitra prináša zníženie stavu. Kutálek si pri zadnom mantineli počkal na pohyb MICHALA KRIŠTOFA, ktorému naservíroval puk medzi kruhy a na jeho strelu k pravej žrdi Šúrek nemal nárok!
    Asistencie: Tibor Kutálek, Henrich Ručkay.
     
    05:46
    Pokovič bol neprájemne zasiahnutý do tváre pukom, ktorý nahadzoval Matúš Rais. Hra bola prerušená a vhadzuje sa pred Šúrekom.
     
    05:25
    Dinda mierne zbrzdil akciu pred modrou čiarou, zatiaľ čo medzitým mu už Troliga vbehol nechtiac do pásma. Bol teda odpískaný ofsajd.
     
    04:47
    Domáci ešte zároveň pokračujú vo svojej presilovke. Rozostavili sa v pásme, Mlynarovič už mohol z kruhu strieľať, ale príliš to prešpekuloval a napokon ani nevystrelil.
     
    04:02
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti zvyšujú svoje vedenie! PATRIK SVITANA bol s pukom za ľavým kruhom a vystrelil nečakane z otočky. Hartzell cez Guliajeva veľa nevidel a perfektná strela len zacinkala v Hartzellovej bráne!
    Asistencie: Ivan Guliajev, Andreas Štrauch.
     
    03:44
    Poprad dal gól!
    Kamzíci strieľajú prvý gól v tomto zápase a aj prvý v celej štvrťfinálovej sérii! Kroták spred bránky vrátil puk medzi kruhy na hokejku LUKÁŠA HVILU, ktorý vypálil z prvej a rozhádzaný Hartzell nemal nárok!
    Asistencia: Arne Kroták.
     
    03:20
    Popradčania ihneď spustili paľbu. Najlepšie sa ujala strela Ibragimova. Jeho delovku však taktiež Hartzell pokryl.
     
    02:52
    Popradčania budú mať výhodu presilovej hry štyroch proti trom. Miroslav Pupák je potrestaný za hákovanie.
     
    02:14
    Sily na ľade sa vyrovnávajú. Samuel Mlynarovič nebol po dorážke veľmi príjemný, dostal dve minúty za seknutie.
     
    01:59
    Nitre sa podarilo získať puk. Paukovček potiahol akciu po strede ihriska, no spomedzi kruhov trafil iba Šúreka do výstroje.
     
    01:41
    Presilovku si zahrajú domáci hokejisti. Mitch Versteeg dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    01:28
    Macík prevzal puk od Tvrdoňa na ľavom krídle a okamžite vyskúšal pozornosť domáceho gólmana. Šúrek bol pozorný a puk pritlačil k telu.
     
    01:10
    Kroták odstrelil puk po Dindovej prihrávke ešte pred červenou čiarou. Mezei bol pri zadnom mantineli prvý pri puku, a tak je z toho icing.
     
    00:40
    Blackwater našiel medzi kruhmi Mareka Slováka. Jeho šikovná strela švihom letela dobre, no Šúrek bol pripravený a vyrážačkou odrazil puk.
     
    00:12
    Nitra vyhrala prvé buly a ihneď šla do pásma. Ordzovenský nahodil od modrej čiary. Jeho pokus tečoval Cope, ale nasmeroval puk vedľa bránky.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Štátna hymna bude dnes v podaní Ľudovej hudby Bystrianka.
     
    Na ľad ako prvý prichádzajú hokejisti Nitry v modrých dresoch. Kamzíci dnes budú hrať v bielych.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Fabian (A), Guliajev, Suchý (A), Dinda, Ibragimov, Krempaský, Pokovič, Davydov – Lichanec, Zagrapan, Štrauch – Kroták (C), Troliga, Matúš Paločko – Hvila, Mlynarovič, Svitana – Bondra, Murček, Matej Paločko

    HK Nitra: Hartzell (Valent) – Milam, Ordzovenský, Rais, Mezei (C), Meland, Versteeg, Pupák, Korím – Cope, Slovák (A), Blackwater – Ručkay, Krištof, Kutálek – Macík, Šille, Tvrdoň – Štefanka (A), Paukovček, Bajtek

    Rozhodca: Lokšík, Štefik – Smrek, Korba.
     
    Prajem vám príjemný večer a vítam vás pri sledovaní tretieho štvrťfinálového stretnutia medzi HK Nitra a HK Poprad. Séria sa dnes presťahovala pod Tatry, kde uvidíme rovnako dve stretnutia. Tie sa budú začínať o 18:00.

    Nitra vyhrala aj druhý zápas
    Druhé stretnutie už malo vyrovnanejší priebeh. V úvodnej tretine sme videli niekoľko šancí na oboch stranách, gólom sa však neskončila žiadna. Poprad aj v druhej časti hry odolával nitrianskym pokusom a sám párkrát niečo vytvoriť dokázal. Skóre v 27. minúte otvoril Macík, ktorý rozjasal nitrianske tribúny. Popradčania boli vyrovnaným súperom, ale gól sa im streliť nepodarilo. Nitra dokázala svoje vedenie ešte zveľadiť. V 56. minúte sa presadil Slovák a 28 sekúnd pred koncom upravil na konečných 3:0 Tvrdoň. Kamzíci teda ani v druhom zápase nedokázali prekonať gólmana Hartzella. Nitra doma zvládla oba zápasy na 100 % so skóre 10:0 a pod Tatry ide dobre naladená. Naopak, Popradčania to budú mať veľmi ťažké. Nedokázali v dvoch zápasoch prekonať nitrianskeho brankára a čím skôr prelomia toto trápenie, tým lepšie.

    Štatistika druhého zápasu
    Nitra – Poprad 3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
    Góly a asistencie: 27. Macík (Tvrdoň, Šille), 56. Slovák (Ručkay), 60. Tvrdoň (Kutálek, Hartzell)
    Strely: 38:33
    Zásahy: 33:35
    Vylúčenia: 5:6
    Trestné minúty: 10:12
    Presilovky: 0:0
    Oslabenia: 0:0

    Podarí sa kamzíkom získať prvé víťazstvo v sérii alebo Nitra bude pokračovať v nastolenom trende a získa mečbol?
     
    Vítame vás pri online prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 4. Hvila (Kroták), 5. Svitana (Guliajev, Štrauch), 57. Hvila (Mlynarovič) – 7. Krištof (Kutálek, Ručkay), 26. Krištof (Rais, Ručkay), 59. Cope, 68. Macík (Meland)


    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Fabian (A), Guliajev, Suchý (A), Dinda, Ibragimov, Krempaský, Pokovič, Davydov – Lichanec, Zagrapan, Štrauch – Kroták (C), Troliga, Matúš Paločko – Hvila, Mlynarovič, Svitana – Bondra, Murček, Matej Paločko
    HK Nitra: Hartzell (Valent) – Milam, Ordzovenský, Rais, Mezei (C), Meland, Versteeg, Pupák, Korím – Cope, Slovák (A), Blackwater – Ručkay, Krištof, Kutálek – Macík, Šille, Tvrdoň – Štefanka (A), Paukovček, Bajtek

    Rozhodčí: Lokšík, Štefik – Smrek, Korba

    Diváci: 2 085
    Poprad 0 4 Nitra
    #1 Čtvrtek 16.03.2017 • 18:00
    Nitra - Poprad 7:0
    #2 Pátek 17.03.2017 • 18:00
    Nitra - Poprad 3:0
    #3 Pondělí 20.03.2017 • 18:00
    Poprad - Nitra 3:4 po prodl.
    #4 Úterý 21.03.2017 • 18:00
    Poprad - Nitra 1:5
    thejrc.org