Toronto – Boston 4:2 (kon.) | Detroit – Buffalo 1:2 (kon.) | Nashville – Arizona 3:1 (kon.)
Dallas – San Jose 1:0 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 2:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
7:4 (3:0, 2:2, 2:2) Stav série: 4:1
HC VERVA Litvínov
Úterý 21.03.2017, 17:20 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Generali play off Tipsport extraligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:52 Karel KUBÁT - 7:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    57:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Necelé dvě minuty zbývají do konce třetí třetiny a Litvínov se prosazuje! Čisté svědomí nebude mít po této brance Patrik Rybár, který špatně utěsnil prostor u své pravé tyče. Mezírku velkou tak akorát na kotouč našel milimetrově přesně KAREL KUBÁT. Asistence: Lukáš Válek.
    52:49 Rastislav DEJ - 7:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    52:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    A začít budou muset ze středového kruhu, neboť Východočeši se trefují ve vlastním oslabení! A tuto branku si rozhodně za rámeček nedá Michael Petrásek. Ten totiž chtěl pomoci svým spoluhráčům s rozehrávkou, jenže namazal přesně na hůl RASTISLAVU DEJOVI. Hradecký útočník nabídkou nepohrdl a zamířil do částečně odkryté severočeské klece. Bez asistence.
    45:39 František LUKEŠ - 6:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva početní výhodu využívá a ve FORTUNA aréně je to opět o tři góly! FRANTIŠEK LUKEŠ nejprve v mezikruží předvedl krátkou stahovačku a poté švihem vystřelil. Mířil přesně nad levé rameno Patrik Rybára. Asistence: Viktor Hübl.
    42:08 Jaroslav BEDNÁŘ - 6:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    42:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Doposud sbíral v play off pouze nahrávky, nyní se však prosadil i gólově! Řeč je o JAROSLAVU BEDNÁŘOVI, jemuž posunul puk před bránu Bedřich Köhler. Hradecký kapitán bez rozmyšlení nastavil hůl a bleskurychle poslal touš do protějšího horního rohu litvínovské brány. Asistence: Bedřich Köhler, Rastislav Dej.
    33:07 Martin HANZL - 5:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    33:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva střílí svůj druhý gól a snižuje na rozdíl tří branek! A stalo se tak po zmatcích před hradeckou svatyní. V těch se nejlépe zorientoval MARTIN HANZL, jenž i s trochou štěstí překulil touš přes Rybárovu výstroj za brankovou čáru. Asistence: Jakub Černý, Jiří Gula.
    29:49 Michal TRÁVNÍČEK - 5:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    29:49
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru využívají i Litvínovští a snižují stav utkání na 5:1! Od zadního mantinelu se kotouč odrazil do předbrankového prostoru, kde číhal MICHAL TRÁVNÍČEK. Litvínovský kapitán dorážel na domácího brankáře tak dlouho, až se mu povedlo poslat puk do vinglu. Bez asistence.
    28:55 Tomáš KNOTEK - 5:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, Hradečtí dnes využívají již čtvrtou přesilovou hru! Tentokrát jim k tomu však pomohla i dávka štěstí. TOMÁŠ KNOTEK totiž z pravého kruhu hledal před bránou postaveného Bedřicha Köhlera, k němuž ale puk nedoputoval. Do vlastní sítě si ho totiž nechtěně srazil jeden Filip Pavlík. Asistence: Jaroslav Bednář, Blaž Gregorc.
    21:36 Alexandre PICARD - 4:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Necelé dvě minuty uběhly z prostředního dějství a Východočeši vedou už o čtyři góly! Hradečtí hokejisté ujížděli na litvínovskou bránu v přečíslení, které vyřešili učebnicově. Richard Jarůšek narýsoval přesnou nahrávku k druhé tyči, kde jen nastavil hůl ALEXANDRE PICARD a po svém druhém zásahu zápasu se odjel radovat ke střídačce. Asistence: Richard Jarůšek, Martin Pláněk.
    09:26 Alexandre PICARD - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    09:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dokáže, a dokonce velmi rychle! Ihned po vyhraném buly se Hradečtí dostali do útočného pásma, kde na modré čáře napřáhl a prudce vypálil Jake Newton. Dráhu letu kotouče změnil před brankovištěm stojící ALEXANDRE PICARD a gólman Litvínova už se jen bezmocně ohlédl za svá záda – puk mu prolétl mezi betony. Asistence: Jake Newton, Richard Jarůšek.
    05:44 Rastislav DEJ - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradecký přesilovkový tlak nyní vyústil ve druhou branku a Lvi vedou už 2:0! Z pravého rohu narýsoval křižnou přihrávku na levý kruh Jaroslav Bednář. Tam stál připravený Tomáš Knotek, který puk během mžiku posunul na sjíždějícího si RASTISLAVA DEJE. Hradecký forvard jen nastavil hůl a bez větších problémů trefil odkrytou část litvínovské svatyně. Asistence: Tomáš Knotek, Jaroslav Bednář.
    01:53 Bedřich KÖHLER - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    01:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    První početní výhoda zápasu je využita a Mountfield jde do vedení! Nabito mezi kruhy dostal Tomáš Knotek, jehož jedovku vyrazil Janus před sebe. Před brankovištěm byl zaparkovaný BEDŘICH KÖHLER, který se v nastalé situaci zorientoval nejrychleji a zametl puk do litvínovské sítě. Asistence: Tomáš Knotek, Jaroslav Bednář.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 2. Köhler (T. Knotek, Jaroslav Bednář), 6. Dej (T. Knotek, Jaroslav Bednář), 10. Picard (Newton, Jarůšek), 22. Picard (Jarůšek, Pláněk), 29. T. Knotek (Jaroslav Bednář, Gregorc), 43. Jaroslav Bednář (Köhler, Dej), 53. Dej – 30. Trávníček, 34. M. Hanzl (J. Černý, Gula), 46. Lukeš (V. Hübl), 58. Kubát (Válek)


    Mountfield HK: Rybár (Kacetl) – Gregorc, Dietz, Štajnoch, Newton, Pláněk, Vydarený (A), Čáp – Jaroslav Bednář (C), Kukumberg, Dej – Jarůšek, Džerinš, Picard – Köhler, T. Knotek, Šimánek (A) – Nedvídek, Dragoun, R. Pavlík.
    HC VERVA Litvínov: Janus (10. Petrásek) – Sörvik, Frolo, K. Pilař, F. Pavlík, Kubát, Z. Sklenička, Gula – M. Hanzl, R. Hanzl (A), J. Černý – M. Hořava, K. Reichel, Trávníček (C) – Jurčík, Válek, J. Doležal – Gerhát, V. Hübl (A), Lukeš.

    Rozhodčí: Hradil, Pražák – Bláha, Špůr

    Diváci: 6890 (vyprodáno)
    Mountfield HK 4 1 Litvínov
    #1 Pondělí 13.03.2017 • 18:00
    Mountfield HK - Litvínov 2:3
    #2 Úterý 14.03.2017 • 17:20
    Mountfield HK - Litvínov 3:0
    #3 Pátek 17.03.2017 • 17:20
    Litvínov - Mountfield HK 1:4
    #4 Sobota 18.03.2017 • 17:30
    Litvínov - Mountfield HK 1:2
    #5 Úterý 21.03.2017 • 17:20
    Mountfield HK - Litvínov 7:4
    thejrc.org