Boston – Ottawa 2:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 1:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 3:2 (po pr.)
Washington – Calgary 4:2 (kon.) | Montreal – Detroit 1:2 (po pr.) | Tampa – Arizona 3:5 (kon.)
Florida – Carolina 3:4 (kon.) | Winnipeg – Philadelphia 3:2 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:2 (kon.)
Chicago – Vancouver 4:5 (po pr.) | Colorado – St. Louis 2:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
San Jose Sharks
Středa 22.03.2017, 01:30 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Martin Jones vystartoval na střídačku a San Jose to zkouší v šesti proti pěti při hře bez brankáře!
     
    55:42
    Joel Ward se ocitl po nahození z levého křídla před bránou v obrovské šanci, jenže puk nedokázal z otočky zamést mezi betony fantastického Devana Dubnyka! Hra byla přerušena a prostor dostala reklamní přestávka.
     
    53:05
    Joe Thornton na levém křídle napřáhl od modré čáry k prudké střele s příklepem, kterou Devan Dubnyk pravým ramenem vyrazil za svou bránu, a připsal si skvělý zákrok!
     
    52:21
    Joe Pavelski tečoval před bránou střelu Joea Thorntona z vrcholu levého kruhu pro vhazování a puk sražený ze vzduchu k ledu nebezpečně mířil ke vzdálenější pravé tyči, Devan Dubnyk ale puk fantasticky levým betonem a poté přikryl lapačkou!
     
    50:39
    Mikael Granlund vypálil z vrcholu mezikruží, jenže Martin Jones byl pozorný a jeho pokus vyrazil mimo!
    39:00 Patrick MARLEAU - 3:2
     
    39:00
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Devan Dubnyk se vydal za bránu, aby rozehrál, jenže se mu puk zamotal pod nohy, čehož využil PATRICK MARLEAU, který ho vyšťoural a v blízkosti levé tyče zasunul do prázdné brány! Sharks rychle snížili a vrátili se zpět do zápasu!
    38:45 Charlie COYLE - 3:1
     
    38:45
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zach Parise si v pravém rohu útočného pásma krásně odstavil rukou jednoho z hráčů San Jose a poté nabil na střelu zpětnou přihrávkou CHARLIEMU COYLEOVI, který dlouho neotálel a bez přípravy na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k táhlé střele zápěstím, která nad levým betonem Martina Jonese zaplul k přední pravé tyči! Wild během 15 sekund vstřelili dva góly a výrazně se přiblížili výhře. Neskutečný závěr prostřední části. Asistence: Zach Parise.
    38:30 Martin HANZAL - 2:1
     
    38:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Eric Staal vypálil na levém křídle z ostrého úhlu a Martin Jones nedokázal puk v blízkosti své pravé tyče zastavit, čehož využil MARTIN HANZAL a bleskově vrátil svému týmu zpět ztracené vedení poté, co puk z nulového úhlu o záda Martina Jonese poslal do brány! Sharks se radovali z vyrovnávací branky pouhých 33 sekund. Asistence: Nino Niederreiter a Jason Pominville.
    37:57 David SCHLEMKO - 1:1
     
    37:57
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Dylan DeMelo na levém křídle z ostrého úhlu poslal puk zpět na modrou čáru, odkud DAVID SCHLEMKO nahodil puk na vzdálenější pravou tyč, kde se od nohy Marca Scandelly odrazil mezi betony Devana Dubnyka. Je vyrovnáno na 1:1! Asistence: Joe Pavelski a Dylan DeMelo.
     
    32:32
    Micheal Haley se z ničeho nic ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže ztroskotal na Devanovi Dubnykovi, který jeho pokus vyrazil poté, co včas rychle sevřel betony!
     
    31:04
    Erik Haula před střídačkami vystihl kolmou přihrávku Sharks a na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele zápěstím, kterou Martin Jones vyrazil pravým ramenem za svou bránu, zákrokem si ale nebyl vůbec jistý!
     
    29:25
    Jared Spurgeon před bránou zasáhl do obličeje Joea Thorntona a dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    28:48
    David Schlemko pálil vzápětí na pravém křídle od modré čáry těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči, Devan Dubnyk byl ale pozorný a puk pravým betonem vestoje vyrazil!
     
    27:18
    Joonas Donskoi se řítil do samostatného úniku a před bránou rychle zamíchal s pukem, jenže až příliš rychle, protože puk mu vzápětí sjel z hole a do zakončení se nedostal!
     
    25:11
    Mikko Koivu se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jenže Martin Jones předvedl úžasný přesun a pravým betonem jeho pokus fantasticky vyrazil!
     
    24:52
    Brenden Dillon si najel na levém křídle na zpětnou přihrávku z pravého křídla a na vnitřním oblouku napřáhl k prudké střele zápěstím, která mířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Devan Dubnyk ji ale ukryl v lapačce!
     
    22:09
    Nino Niederreiter se ocitl před bránou v obrovské šanci, Martin Jones ale zřejmě levým betonem jeho pokus vyrazil!
     
    21:53
    Joonas Brodin nepříjemně vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování na přední tyč, kde se po zákroku Martina Jonese levým betonem dostal k dorážce Mikael Granlund, bekhendovou střelou z ostrého úhlu ale brankáře Sharks nepřekonal!
     
    20:58
    Joe Thornton v pravém rohu útočného pásma zahákoval Matta Dumbu, oficiálně ale dostal dvě minuty za podražení. Wild si zahrají třetí přesilovou hru v řadě.
     
    17:44
    Dylan DeMelo se na levé straně obranného pásma dopustil faulu a dostal dvě minuty za držení.
     
    17:08
    Matt Dumba od modré čáry napřáhl k prudké střele s příklepem, kterou brankář Martin Jones po pěkném zákroku lapil parádně do lapačky!
     
    13:00
    Jeden z hokejistů Wild bleskově objel bránu Sharks a v blízkosti pravé tyče se snažil puk zasunout do brány, jenže Martin Jones mu to svým levým betonem neumožnil a puk vyrazil!
    10:29 Matt DUMBA - 1:0
     
    10:29
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zach Parise a Eric Staal odvedli u mantinelu na levém křídle fantastickou práci, když neumožnili Sharks vyhodit a první jmenovaný hráč krásnou přihrávkou z levého rohu útočného pásma našel mezi kruhy pro vhazování najíždějícího MATTA DUMBU, který střelou zápěstím z blízkosti zamířil nad vyrážečkou brankáře Martina Jonese do levého horního rohu brány a poslal Minnesotu v přesilové hře do vedení! Obránce Minnesoty vstřelil v letošní sezóně NHL jubilejní 10. gól a je to 1:0! Asistence: Zach Parise a Eric Staal.
     
    09:02
    Joel Ward dostal dvě minuty za hákování a Minnesota si po reklamní přestávce zahraje první přesilovou hru.
     
    02:38
    Patrick Marleau vypálil z levého kruhu pro vhazování a Devan Dubnyk na přední tyči jeho pokus vyrazil levým ramenem. Joe Thornton se vzápětí po rychlém objetí brány snažil puk zasunout u pravé tyče do sítě, jenže brankář Wild zasáhl levém betonem a jeho pokus vyrazil!
    VIDEO: Chris Stewart zasypal Micheala Haleyho sprchou úderů!

     
    02:07
    Chris Stewart a Micheal Haley se do sebe pustili ve středovém kruhu a po sérii pěstí dostali 5 minut.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. Dumba (Parise, E. Staal), 39. Hanzal (Niederreiter, Pominville) (TS), 39. Coyle (Parise) – 38. Schlemko (Pavelski, DeMelo), 39. Marleau


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Dumba, Brodin, Olofsson – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Parise (A), E. Staal, Coyle – Niederreiter, Hanzal, Pominville – Stewart, Haula, Schroeder. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, DeMelo, Braun, Dillon, Schlemko – Hertl (A), J. Thornton (C), Pavelski – Marleau (A), Couture, J. Ward – Donskoi, Tierney, Bødker – Sörensen, Haley, Meier. Hlavní trenér: Peter DeBoer.

    Rozhodčí: Steve Kozari, TJ Luxmore. Čároví: Greg Devorski, Ryan Gibbons

    Diváci: 19104
    thejrc.org