Boston – Ottawa 2:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 1:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 3:2 (po pr.)
Washington – Calgary 4:2 (kon.) | Montreal – Detroit 1:2 (po pr.) | Tampa – Arizona 3:5 (kon.)
Florida – Carolina 3:4 (kon.) | Winnipeg – Philadelphia 3:2 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:2 (kon.)
Chicago – Vancouver 4:5 (po pr.) | Colorado – St. Louis 2:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Philadelphia Flyers
Středa 22.03.2017, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Michael Del Zotto - 3:2
     
    59:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Dvě vteřiny před koncem zápasu je tu přeci jen ještě branka hostů. MICHAEL DEL ZOTTO překonal Hutchinsona střelou pod horní tyčku. Už to vypadalo, že gól nebude platit, ale přeci jen to ještě hokejista Flyers stihl před sirénou. Philadelphii ovšem tento zásah k zisku bodů z utkání nepomůže. Bez asistence.
    53:51 Mark SCHEIFELE - 3:1
     
    53:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tahle formace dneska válí! Jakmile se dostane formace kolem MARKA SCHEIFELEHO na kotouč, tak jsou Flyers v problémech a teď se to znovu potvrdilo. Hosté pokazili rozehrávku zpoza vlastní branky a jejich gólman se nestačil divit. Po nedorozumění kolem Masona nabral kotouč na hokejku právě Scheifele, jenž dává první gól zápasu, ale celkově si dnes připisuje už třetí kanadský bod. Tohle je zatím jeho zápas a Winnipeg vede už o dvě branky. Podobně dobře si vede i Wheeler. Dokáže si už náskok Winnipeg pohlídat? Asistence: Blake Wheeler.
    47:02 Blake WHEELER - 2:1
     
    47:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    U první branky domácích v přesilovce si nakonec BLAKE WHEELER připsal pouze asistenci, teď už se ale může naplno radovat také ze vstřelené branky. Tahle trefa přišla jako blesk z čistého nebe. Útočník domácího celku získal útočné pásmo a jakmile byl kousek za modrou čarou, tvrdě vypálil. Brankář Mason tento pokus očividně nečekal, protože nestačil reagovat. Wheeler může také děkovat spoluhráči za krásnou přihrávku z levé strany. Jets tedy poprvé v zápase vedou a teď je na řadě Philadelphia, aby reagovala. Asistence: Mark Scheifele, Mathieu Perreault.
    27:02 Mathieu PERREAULT - 1:1
     
    27:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Teď už ale kotouč branku trefuje a Winnipeg Jets využívají přesilovou hru. Početní výhoda domácích nevypadala moc dobře. I když se Jets drželi v útočném pásmu, nezakončovali na Steveho Masona. Už to vypadalo, že se Flyers ubrání, když z dálky vypálil a vše na sebe vzal Blake Wheeler. Ten se opřel do kotouče a propálil vše, včetně brankáře Philadelphie. Puk ale ještě tečoval MATHIEU PERREAULT, takže gól je připsán jemu. Máme tedy poměrně brzy vyrovnáno, pěkná přesilovková akce. Asistence: Blake Wheeler, Mark Scheifele.
    24:28 Jordan WEAL - 0:1
     
    24:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tahle situace už snad ani nemohla skončit jinak než vstřelenou brankou. Wayne Simmonds nejdříve nevyužil velikou šanci, když se objevil na levé straně sám proti Hutchinsonovi. Pak se ale kotouč odrazil zpoza klece zpátky před brankoviště, kde byl připravený na zakončení do svatyně Winnipegu JORDAN WEAL. Gólman domácího celku už neměl moc šancí něco udělat, nestihl reagovat. Flyers si tedy na začátku druhé části berou vedení a uvidíme, jak zareagují prohrávající Stíhačky. Asistence: Wayne Simmonds, Claude Giroux.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 28. Perreault (Wheeler, Scheifele), 48. Wheeler (Scheifele, Perreault), 54. Scheifele (Wheeler) – 25. Weal (Simmonds, Giroux), 60. Del Zotto


    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Melchiori, Byfuglien, Morrissey, Strait, Stuart, Nogier – Ehlers, Little, Laine – Perreault, Scheifele, Wheeler – Copp, Lowry, Armia – Daňo, Petan, Thorburn.
    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, Del Zotto, Gudas, N. Schultz, Gostisbehere – Weal, Giroux, Simmonds – Konecny, Filppula, Voráček – B. Schenn, Couturier, Read – VandeVelde, Bellemare, Ljubimov.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Watson – Knorr, Mills

    Diváci: 15 294
    thejrc.org