Přerov – Sparta 2:5 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 5:4 (2:1 po s.n.) | Chomutov – HC Plzeň 1:10 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:5 (1:1, 1:1, 0:3)
HC Sparta Praha
Středa 22.03.2017, 12:30Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    58:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tu dokonce ještě pátá branka Pražanů. ADAM MÁCHA se dostal hned po buly do útočného pásma. Nejdříve ještě na Suchánka nevyzrál, ale po přihrávce sparťanského kapitána už pouze zasunul do prázdné brány. Asistence: Jan Krupička.
     
    58:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tady je zřejmě hotovo! JAN KRUPIČKA se zmocnil puku ve středním pásmu, obehrál beka a z kruhu pohodlně zavěsil. Bez asistence.
     
    53:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta měla velký tlak a ten korunuje vedoucí brankou! Nahození po zemi tečoval přesně mezi betony Suchánka FILIP DUCHÁČ a dává Spartě vedení 3:2! Asistence: Jan Krupička.
     
    27:04
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nádherná individuální akce nejaktivnějšího zubra STANISLAVA SVOZILA, který se zbavil obránce, udělal kličku do forhendu a střelou na bližší tyč opět srovnává skóre zápasu! Bez asistentce.
     
    24:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Sparta dává dokonce gól v oslabení! Přihrávku zpoza brány dostal na brankoviště od Hamary MICHAL VITOUCH a dorazil puk za dezorientovaného Tomáše Suchánka. Asistence: Tomáš Hamara.
     
    13:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Za to na druhé straně se prosazují Sparťané a je to rázem 1:1! Do samostatného úniku se od půlící čáry dostal ONDŘEJ VÝKRUTA a střelou mezi betony poprvé překonává Suchánka. Asistence: Michal Vitouch.
     
    05:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic se posazují Zubři Přerov, z vůbec první střely na bránu! Nutno říct, že to byla velmi zvláštní branka. Po střele Svozila se zřejmě dostal k teči JONÁŠ JOBÁNEK a puk takovým zvláštním obloučkem doputoval až za překvapeného Krbečka. Asistence: Stanislav Svozil, Martin Ryšavý.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 6. Jobánek (Svozil, Ryšavý), 28. Svozil – 14. Výkruta (Vitouch), 25. Vitouch (Hamara), 54. Ducháč (Krupička), 59. Krupička, 59. Mácha (Krupička)


    HC ZUBR Přerov: Suchánek (Vojtek) – Kaprál, Svozil, Nesvadba, Holík, Urban – Martinec, Štíbr, Jobánek, Ryšavý "C", Hlávka, Hradil, Machalík, Brázda, Buršík. Trenér: Pavel Neuman.
    HC Sparta Praha: Krbeček (Liemann) – Šesták, Ducháč, Rajgl, Procházka, Adamec, Mašek, Adam – Vitouch, Mácha, Hamara, Krupička "C", Jurak, Potůček, Němec, Výkruta, Hamršmíd, Uhlíř, Theimer. Trenér: Jiří Kročák.

    Rozhodčí: Pilný – Pechánek, Řezníček
    thejrc.org