Přerov – Sparta 2:5 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 5:4 (2:1 po s.n.) | Chomutov – HC Plzeň 1:10 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:10 (1:5, 0:3, 0:2)
HC Plzeň 1929
Středa 22.03.2017, 18:00Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    56:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jo, stihnou! Adam Páník dojel nahozený kotouč a z rohu brány ho poslal DOMINIKU SOUKUPOVI, který se z první nemýlil, svým čtvrtým gólem tak završil plzeňskou desítku – 1:10! Z reproduktorů do toho zní Deset malých černoušků... Asistence: Adam Páník, Petr Hauser.
     
    43:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Už jen poslední trefa chybí indiánům do desítky, prosazují se i ve hře čtyři na čtyři! Špačkovu vyraženou střelu nejdřív dorážel Borák, ale prosadil se až z dalšího pokusu MILAN STEINBRÜKER – 1:9! Asistence: Matyáš Borák, David Špaček.
     
    39:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Piráti už hráli pár sekund v plném počtu, jenže si nepohlídali zadní vrátka, přes něž jim ujel do nájezdu DOMINIK SOUKUP. Ač byl na pravé straně, zvolil bekhendový blafák, který zakončil krásně do víka. Parádní technika, Soukup završil hattrick a je to 1:8! Asistence: Adam Dolhý.
     
    36:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle už vypadá pro Chomutov velmi špatně, indiáni jsou už zase při chuti a vedou o šest branek. Adam Páník v přečíslení poslal kotouč z levé strany před branku, kde se nakonec nejlépe zorientoval MATYÁŠ BORÁK a prosadil se přízemní střelou – 1:7! Asistence: Kevin Kristl, Adam Páník.
     
    30:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je velmi krutý trest pro Chomutov za jeho neproměněné šance při výrazně zlepšeném výkonu! Indiáni po dlouhé době ujeli do dalšího přečíslení, které DAVID JIŘÍČEK řešil tentokrát střelou. Strážovský po ní stačil sáhnout lapačkou, ale puk nezastavil, nýbrž jen zpomalil. Černá guma se mu převalila do branky – 1:6! Asistence: Dominik Soukup.
     
    17:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Stejné chyby, stejné známky. Přesilovka je využita a v Hradci zní z reproduktorů Pátá! Já opravdu nechci být v kategorii osmých tříd přehnaně kritický, jenže Chomutov skutečně obranu vůbec, ale vůbec nezvládá. Před brankou nechal dva úplně volné soupeře, takže když Soukup našel Steinbrükera a ten PETRA HAUSRA, skončilo to zase v prázdné bráně – 1:5. Asistence: Milan Steinbrüker, Dominik Soukup.
     
    14:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Už jsem chtěl říct, že z tlaku se Plzeň neprosazuje a Chomutov tyto situace dobře hlídá. Jenže indiáni mě vytrhli z omylu. Adam Páník střílel od modré čáry a kotouč zastavil mezi kruhy MARCEL MARCEL, jenž ho z otočky poslal za záda nicnetušícího Strážovského a dorovnal dvoubrankové konto Soukupa – 1:4! Asistence: Adam Páník.
     
    11:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Chomutov je zralý na ručník, protože v jedné přesilovce inkasuje už podruhé! Nevím, kde nechali Piráti obranu, ale do Hradce zatím asi nepřijela. Steinbrüker nabídl kotouč před prázdnou klec DOMINIKU SOUKUPOVI, a to nemohlo skončit jinak než jeho druhým gólem na 1:3! Asistence: Milan Steinbrüker.
     
    10:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak chomutovská přesilovka je ještě horší než ta předchozí, protože Piráti v ní dokonce inkasují! Stejně jako při prvním gólu si vůbec nepohlídali zadní vrátka a co se musí nechat, že Marcel s Dolhým vykombinovali přečíslení opravdu na jedničku s hvězdičkou. MARCEL MARCEL pak už jen zasouval puk do prázdné brány – 1:2! Asistence: Adam Dolhý.
     
    09:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se až dosud trápil, ale i tak přesně po devíti minutách hry vyrovnává! Piráti se dostali do útoku díky vystihnuté rozehrávce soupeře. JIŘÍ KULICH nahodil puk dopředu, o chvíli později se k němu dostal ve výtečné pozici a propálil gólmana Horáčka – 1:1! Bez asistence.
     
    00:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mladí Piráti po vhazování v útočném pásmu propadli a Plzeň je hned v 52. sekundě trestá otevírací brankou! Západočeši ujeli ve dvou na nikoho a po přihrávce Altrichtra zamířil DOMINIK SOUKUP přesně do růžku – 0:1! Asistence: Jakub Altrichter.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. Kulich – 1. Soukup (Altrichter), 11. Marcel (Dolhý), 12. Soukup (Steinbrüker), 15. Marcel (Páník), 18. Hauser (Steinbrüker, Soukup), 31. Jiříček (Soukup), 37. Borák (Kristl, Páník), 40. Soukup (Dolhý), 44. Steinbrüker (Borák, Špaček), 57. Soukup (Páník, Hauser)


    Piráti Chomutov: A. Strážovský – Němec, J. Strážovský, Žďárský, Jenček, Petretič, Pöschl, Kovár, Černý – Šilar, Čech, Spudich, Príhoda (C), Kulich, Svoboda, Iljuk, Kosnad, Jakab, Koblížek, Döring. Trenér: Petr Jíra.
    HC Plzeň 1929: Horáček (Bočan) – Hodinář, Kanta, Štrunc, Jiříček, Plecitý, Dolhý, Špaček, Páník (C) – Pešek, Altrichter, Hauser, Borák, Soukup, Korčák, Kristl, Marcel, Steinbrüker, Matoušek, Chasák, Schindler. Trenér: Petr Kořínek.

    Rozhodčí: Micka – Pechánek, Vepřovský.
    thejrc.org