Česko – Mountfield HK jun. 3:1 (kon.)
konec
Česko
3:1 (1:0, 0:1, 0:0, 2:0)
Mountfield HK jun.
Středa 22.03.2017, 17:00 • Malá hala FORTUNA arény, Hradec Králové • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    54:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hradečtí se nedohodli na modré čáře a nechali ujet do samostatného úniku JANA SVOBODU, který ve vlastním oslabení zvyšuje na 3:1 z pohledu reprezentace! A svůj nájezd provedl Svoboda famózně – z prostoru pravého kruhu poslal švihovku milimetrově přesně pod břevno. Bez asistence.
     
    47:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobná přesilovka využita, osmnáctka jde do vedení! Muškovu ránu dokázal Kouba vyrazit mimo, několik vteřin nato se ale puk dostal na modrou čáru k OSTAPU SAFINOVI. Ten napřáhl a jeho dělovka propálila vše, co jí stálo v cestě. Asistence: Jan Svoboda.
     
    18:30
    Junioři Mountfield HK právě vstřelili branku!
    Přesilovka využita, stav utkání srovnán! Střelu Jakuba Lelka vyrazil Pavlát před sebe, kde si kotouč našel MARTIN HEJNA. Hradecký útočník pak využil své příležitosti a procpal puk za brankovou čáru. Asistence: Jakub Lelek, Štěpán Matějček.
     
    02:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tým Česka otevírá skóre utkání a jde do vedení! K puku se mezi kruhy dostal MARTIN KAUT, jenž se s ničím nepáral a poslal kotouč nad lapačku hradeckého brankáře. Asistence: Filip Zadina.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 3. Kaut (Zadina), 48. Safin (Svoboda), 55. Svoboda – 19. Hejna (Lelek, Matějček)


    Česko: Pavlát (20. – 43. Huf, od 43. Kardinál) – Myšák, Buchtela, Bednář, Trejbal, Mareš, Muška, Gaspar, Šalda – Jirásek (C), Kalaj, Kern, Koblížek, Flynn, J. Dvořák, Kaut, Safin, Toman, Zadina, J. Svoboda, Wojnar, Václavek, Matýs, Hrabík. Trenér: Václav Varaďa.
    Mountfield HK jun.: Bartozel (20. – 43. D. Dvořák, od 43. Kouba) – Lelek, T. Kynčl, Havránek, Pohl, Gebell, J. Moník, Havelec, Jonáš – D. Matouš, Dufek, Matějček, Pažourek, Hnik, Mašín, Hašek, F. Moník, Hofman, Hidveghy, Chalupa (C), Hejna. Trenér: Aleš Krátoška.

    Rozhodčí: Veselý, Hribik – Barvíř ml., Špringl
    thejrc.org