Přerov – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 1:6 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 7:10 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
7:10 (4:2, 0:4, 3:4)
HC Sparta Praha
Pátek 24.03.2017, 13:00 • Malá hala FORTUNA arény, Hradec Králové • Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    Dovolím si říct, že v téhle kategorii je na prvním místě radost z hokeje, z krásných akcí, a žádné taktické manévry. Ano, trenéři z dnešního zápasu mohli dostat několik infarktů, ale věřím, že je i výsledek 10:7 potěší. Hráči obou týmů ze sebe vyždímali maximum a patří jim absolutorium!

    Sparta má po třech výhrách nejblíž k českému titulu – pokud zítra za tři body porazí Vítkovice, už jí první místo nic nesebere. Z malé haly se s vámi loučím a přeju krásný zbytek začínajícího víkendu! (15:15:03)
     
    Máme za sebou opravdu krásný zápas, dost možná předčasné finále mistrovství republiky osmých tříd! Plzeň sice v první třetině vedla 4:1, ale Sparta se od druhé části zvedla a úžasnou přestřelku ovládla poměrem 10:7.
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Hokejisté pořád brousí led, Sparta měla přečíslení, teď už je puk na plzeňských holích.
     
    59:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kdo jiný než kapitán by měl potvrdit sparťanské vítězství v tomhle úžasném zápase! Hned po vhazování mohl skórovat Michal Vitouch, ale jeho práci za pár sekund dokonal dorážející JAN KRUPIČKA a Sparta završuje desítku – 7:10! Asistence: Michal Vitouch, Andrej Adamec.
     
    58:57
    Obávám se, že je konec plzeňských nadějí! Dominik Soukup (PLM) musel faulovat soupeře, který by jinak už jel na prázdnou branku. Jde se hrát čtyři na čtyři.
     
    58:38
    Přihrávka Hausra zpoza branky nenašla adresáta.
     
    58:16
    Hra je přerušena, zasáhla do ní jedna ze střídaček a vhazuje se ve středním pásmu.
     
    58:01
    Adamec vybojoval puk pro Vitoucha, jeho pomalý bekhend nedoputoval do branky. Ale Pražanům to v tuhle chvíli nemusí vadit.
     
    57:27
    Indiáni už hrají bez brankáře! Sparta se osvobozuje.
     
    57:08
    No, tak Plzeň má velkou šanci ještě zabojovat o body! Oto Theimer (SPA) je vyloučen za podražení.
     
    56:25
    David Jiříček zastavil puk mířící z pásma na modré čáře, pak neprostřelil blok před sebou. Posléze si ale najel až na kruhy a jeho povedenou střelu snad vytáhl Krbeček ramenem.
     
    55:24
    Ani další dva pokusy indiánů nevedly k úspěchu, vzápětí je jim odpískána hra vysokou holí. Znovu připomínám, že poslední vyloučení jsme viděli ve 30. minutě, borci obou týmů opravdu fauly nepotřebují a hrají krásný HOKEJ.
     
    54:52
    Hauser viděl před brankou rozjetého Korčáka, tomu však do střely zasáhl protihráč.
     
    54:15
    Po zakázaném uvolnění Plzně vyhráli hosté buly a od modré čáry pálil Andrej Adamec. Horáček vykopl puk do ochranné sítě.
     
    53:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nevídaná přestřelka v patrně klíčovém zápase o republikový titul pokračuje dál a dál a dál! Sparta nepotřebovala na reakci ani půl minuty. Po nahození do ohně se nejrychleji zorientoval JAN KRUPIČKA, jenž dorazil kotouč do prázdné branky – 7:9! Bez asistence.
     
    52:51
    Oddechový čas pro lavičku opařené Sparty.
     
    52:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné, další gól Západočechů znamená, že soupeři už mezi sebou mají nejtěsnější manko! Milan Steinbrücker nabil od zadního mantinelu DOMINIKU SOUKUPOVI, a ten mířil přesně k tyčce – 7:8! Asistence: Milan Steinbrücker.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 10. Soukup (Steinbrüker), 12. Hauser (Soukup, Jiříček), 15. Dolhý (Soukup), 15. Dolhý (Marcel), 49. Hodinář (Steinbrüker, Soukup), 53. Jiříček (Soukup), 53. Soukup (Steinbrüker) – 4. Mácha (Potůček), 19. Vitouch (Hamara, Adam), 32. Vitouch (Krupička), 34. Výkruta, 38. Krupička (Potůček, Mácha), 39. Výkruta (Theimer), 41. Mácha (Krupička), 52. Němec (Vitouch, Theimer), 54. Krupička, 60. Krupička (Vitouch, Adamec)


    HC Plzeň 1929: Bočan (34. Horáček) – Kanta, Štrunc, Jiříček, Plecitý, Dolhý, Špaček, Páník (C), Hodinář – Pešek, Altrichter, Hauser, Borák, Soukup, Korčík, Kristl, Marcel, Steinbrüker, Matoušek, Chasák, Schindler. Trenér: Petr Kořínek.
    HC Sparta Praha: Krbeček (Liemann) – Šesták, Ducháč, Rajgl, Procházka, Adamec, Mašek, Adam – Vitouch, Mácha, Hamara, Krupička (C), Potůček, Němec, Výkruta, Hamršmíd, Uhlíř, Theimer. Trenér: Jiří Kročák.

    Rozhodčí: Cabák – Vepřovský, Řezníček.
    ocianews.com