Ázerbájdžán – Německo 1:4 (kon.) | San Marino – Česko 0:6 (kon.) | Arménie – Kazachstán 2:0 (kon.)
Anglie – Litva 2:0 (kon.) | Sev. Irsko – Norsko 2:0 (kon.) | Černá Hora – Polsko 1:2 (kon.)
Rumunsko – Dánsko 0:0 (kon.) | Malta – Slovensko 1:3 (kon.) | Skotsko – Slovinsko 1:0 (kon.)
konec
Arménie
2:0 (0:0)
Kazachstán
Neděle 26.03.2017, 18:00 • Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht, Jerevan • Kvalifikace MS (Evropa)
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit na shledanou. (19:55:05)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 7:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:18.
     
    Je dobojováno. Arménie ve druhém poločase dokázala dvakrát skórovat, když o svém vítězství rozhodla během necelých tří minut. Hosté už nedokázali zareagovat a z Arménie si tak nepřivezou ani bod.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Kamo Hovhannisjan se dostal do postavení mimo hru a ještě tak budou mít zřejmě poslední útok v tomto zápase hosté, kteří už s míčem míří před domácí branku.
     
    90+2
    Domácí kontrolují hru a k ničemu hosty nepouštějí. Kombinují na jejich polovině a naopak oni byli v další šanci. Následovat bude odkop od hostující branky.
     
    90
    Nastavovat se budou ještě tři minuty nad rámec hrací doby.
    89. Mužikov se dostal až před branku domácích, jeho střelu ale zlikvidoval Beglarjan.
     
    89
    Až nyní se to povedlo. Hosté se dostali k nebezpečné střele, ale s ní si dokázal poradit Arsen Beglarjan, jenž tak stále drží své čisté konto proti střele Mužikova.
     
    88
    Šance hostů, která skončila střelou mimo. Následuje odkop od domácí branky.
     
    88
    Hosté jsou bezradní, stále se nemohou dostat na polovinu Arménie a u míče tak nyní budou znovu domácí hráči.
     
    87
    Střídání v týmu Kazachstán: ze hřiště odchází Bauržan Islamchan, přichází Maksat Bajžanov.
     
    84
    Edgar Manučarjan pálil z hranice velkého vápna, jeho vzdušná střela ale skončila jen vysoko nad brankou Kazachstánu. Další domácí šance zůstala nevyužita, Arménce to ale rozhodně mrzet nemusí.
     
    83
    Už jsou ale u míče opět Arménci, kteří se snaží o třetí branku, která by jistě znamenala velkou pojistku. Jenže Aschat Tagybergen dokázal míč zachytit a hned ho rozehrál mezi své spoluhráče.
     
    83
    Míč se dlouho držel ve středu hřiště, až se k němu dostali hosté, kteří okamžitě zamířili před domácí branku. Tam ale obrana dokázala jejich úmysl zhatit a nedovolila hráčům ve žlutých dresech jakoukoli korekci skóre.
     
    82
    Střídání v týmu Kazachstán: ze hřiště odchází Islambek Kuat, přichází Viktor Dmitrenko.
     
    81
    Aktivní domácí hráči měli znovu slibnou šanci, před pokutovým územím se napřáhl ke střele Henrich Mchitarjan, ale obrana Kazachstánu zasáhla v pravý čas.
     
    80
    Právě vstupujeme do poslední desetiminutovky řádné hrací doby a hosté mají před sebou nelehký úkol. A sice pokusit se smazat své manko. Budou to mít ale hodně těžké, navíc dohrávají pouze v devíti hráčích v poli.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 73. Mchitarjan, 75. Özbiliz (K. Hovhannisjan)

    Karty:   28. Sarkisov (ARM), 48. Harojan (ARM), 77. Özbiliz (ARM) – 18. Bejsebekov (KAZ), 21. Malyj (KAZ), 54. Tagybergen (KAZ)   64. Malyj (KAZ)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 7:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:18.
    Arménie: Beglarjan – T. Voskanjan, Harojan, Andonian, Hajrapeťan – Mchitarjan (C), G. Malakjan, Pizzelli (65. Manučarjan) – K. Hovhannisjan, Sarkisov (70. Özbiliz), Kazarjan (5. Barseghjan).
    Náhradníci: Melikseťan, Ajvazov – Kartašjan, E. Malakjan, Korjan, Grigorjan, Mkojan, Artak Jedigarjan, Simonjan, Barseghjan, Manučarjan, Özbiliz.

    Kazachstán: D. Loria – Bejsebekov, Malyj, Šomko – Tungyšbajev (79. Mužikov), Kuat (82. Dmitrenko), Tagybergen, Islamchan (C) (87. Bajžanov), Sujumbajev – Nusserbajev, Nurgalijev.
    Náhradníci: Pokatilov, Bekbajev – Dmitrenko, Sartakov, Mirošničenko, Ščotkin, Mužikov, Žukov, Bajžanov, Murtazajev, Tolebek, Logviněnko.

    Rozhodčí: Stavrev – Kirovski, Kostadinov
    thejrc.org