Philadelphia – NY Islanders 6:3 (kon.) | Carolina – Columbus 2:1 (po pr.) | Montreal – Florida 6:2 (kon.)
Tampa – Detroit 5:3 (kon.) | Boston – Dallas 2:0 (kon.) | Nashville – Toronto 1:3 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 4:3 (po pr.) | Minnesota – Ottawa 5:1 (kon.) | Edmonton – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:4 (1:2, 2:1, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 31.03.2017, 17:30 • Budvar aréna (kapacita: 6 421) • Baráž o extraligu • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:09 Henri TUOMINEN - 3:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    51:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie se znovu dostává do vedení a Motor bude muset opět dotahovat! Stloukal se rozjel na pravém křídle a posunul puk pod sebe na Tomečka, jenž okamžitě pálil. Petr Kváča vyrazil jeho pokus pravým betonem jen vedle sebe a obránci Motoru nebyli včas u HENRIHO TUOMINENA, který pohodlně dopravil kotouč od odkryté klece. Asistence: Vojtěch Tomeček a Petr Stloukal.
    35:53 Mitchell FILLMAN - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budvar aréna se otřásá v základech, je vyrovnáno! Motor pokračoval ve svém tlaku v další početní výhodě a Závorka byl v ohni střel. Pajič přihrál na modrou čáru puk MITCHELLU FILLMANOVI, který přesnou ranou ze stejného místa překonává brankáře Energie během necelé minuty podruhé! Asistence: Rok Pajič a Michal Chovan.
    34:43 Mitchell FILLMAN - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    34:43
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A znovu je zaděláno na drama! V početní výhodě domácí udrželi útočné pásmo, což se ukázalo být klíčové pro vstřelení kontaktní branky. Novák a Chovan dobře zapracovali u mantinelu a posunuli puk na Pajiče. Slovinský šikula okamžitě nasměroval puk mezi kruhy, kde si jej vzal kanadský bek MITCHELL FILLMAN, a umístěnou střelou nad lapačku překonal Závorku. Na využití přesilových her je tedy vyrovnáno – 2:2. Asistence: Rok Pajič a Michal Chovan.
    31:26 Dávid GRÍGER - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie nakonec využívá početní výhodu a vede znovu o dva góly! Domácí obraně se nepodařilo vyhodit puk a důrazně napadající Kindl s DÁVIDEM GRÍGEREM jej vybojovali. Druhý jmenovaný měl puk v mezikruží a hezkou bekhendovou střelou na lapačku prostřelil brankáře Českých Budějovic. Asistence: Denis Kindl.
    11:09 Jiří FRONK - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    11:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí zamkli při přesilové Energii v její třetině a po vybojování kotouče na zadním mantinelu přihrál Fronk na modrou čáru Pavlinovi. Slovinský zadák si zkušeně počkal na pohyb clonícího hráče a poslal šikovně kotouč na Závorku. Brankář Karlových Varů zvládl puk jen vyrazit vedle sebe, kde k dorážce přispěchal JIŘÍ FRONK. Motor se vrací do zápasu! Asistence: Žiga Pavlin.
    04:40 Milan MIKULÍK - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    04:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro Motor hned v samém úvodu zápasu. Energetici sehráli přesilovou hru velmi dobře a Mikulíkovu střelu, kterou Kváča nepodržel, využil v brankovišti k dorážce důrazný MILAN MIKULÍK. Karlovy Vary se dostává do dvoubrankového vedení! Asistence: Jakub Flek a Tomáš Rachůnek.
    03:07 Marek BARÁNEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    03:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    V prvním barážovém utkání skvěle chytající Petr Kváča si tento gól určitě za rámeček nedá. Obránce MAREK BARÁNEK vzal puk z vlastního pásma a od červené čáry jen tak nahodil na bránu Motoru. Lehké nahození však skončilo přesně v růžku branky, a to k překvapení samotného střelce. Asistence: Antonín Dušek.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 12. Fronk (Pavlin), 35. Fillman (Pajič, Chovan), 36. Fillman (Pajič, Chovan) – 4. Baránek (Dušek), 5. Mikulík (Flek, T. Rachůnek), 32. Gríger (Kindl), 52. Tuominen (V. Tomeček, Stloukal)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Gába) – Fillman, F. Novák (C), Pavlin, Pýcha, Vráblík, Mucha, Žovinec – Chovan, Pajič, Čermák (A) – Dostálek, Rob, Fronk – Hřebejk, Vak (A), Vlček – Šulek, Škoda, Babka – Guman.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Honzík) – M. Rohan, Sičák (A), Harant, Baránek, Tomáš Dvořák, Rýgl, Weinhold – T. Rachůnek, Dušek, Mikulík – Vachovec (A), Skuhravý (C), Kindl – Stloukal, Tuominen, V. Tomeček – O. Beránek, Gríger, Flek – Davídek.

    Rozhodčí: Lacina, Hribik – Barvíř, Blümel

    Diváci: 6 421 (vyprodáno)
    ocianews.com