Inter – Sampdoria 1:2 (kon.)
konec
Inter Milán
1:2 (1:0)
UC Sampdoria
Pondělí 03.04.2017, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Hezký večer! Italská fotbalová liga nabízí v pondělí duel mezi Interem Milán a Sampdorií Janov. Zápas začíná ve 20:45 a textovým přenosem vás provede Vít Muzikář.
     
    Inter Milán
    Domácí mužstvo je jasným favoritem tohoto duelu. Není to tak dávno, co byl italský velkoklub spojován se zájmem o služby českého talentu Patricka Schicka. Údajně by milánský tým byl schopný zaplatit i výstupní klauzuli za přestup českého reprezentanta.

    Do pozice největší hrozby pro soupeře se staví útočník Icardo, jenž se prosadil v letošním ročníku Serie A již dvacetkrát. Naposledy z toho byla z pohledu Interu ztráta v podobě remízy 2:2 na hřišti FC Turín.

    Pro domácí tým je pozitivní zprávou, že favorit dnešního souboje by měl být kompletní. Získá pátý celek italské ligy tři body v boji o evropské poháry pro příští sezonu?
     
    UC Sampdoria
    To ovšem neplatí pro hostující tým. Čeští fanoušci mohou být zklamaní. Patrick Schick se dnes na San Siru, tedy na stadionu, na kterém například plzeňská Viktoria hrála proti AC při své první účasti v Lize mistrů (0:2), neobjeví. Může za to poraněný kotník českého fotbalisty ze zápasu s Juventusem Turín, který vedoucí tým italské ligy vyhrál 1:0 brankou Cuardada ze sedmé minuty.

    Zmiňovaný český hráč tak chyběl v přátelském zápase reprezentace s Litvou i v následném kvalifikačním v souboji se San Marinem.

    Nejlepším střelcem hostů v Serii A je s deseti přesnými zásahy na svém kontě Muriel. Ten by dnes ovšem neměl zasáhnout do zápasu vinou poranění stehna. I to je fakt, který staví hostující mužstvo do pozice jasného outsidera.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů dnešních soupeřů:
    30. 10. 2016 UC Sampdoria – Inter Milán 1:0, Serie A
    20. 2. 2016 Inter Milán – UC Sampdoria 3:1, Serie A
    4. 10. 2015 UC Sampdoria – Inter Milán 1:1, Serie A
    22. 3. 2015 UC Sampdoria – Inter Milán 1:0, Serie A
    21. 1. 2015 Inter Milán - UC Sampdoria 2:0, osmifinále Italského poháru
     
    Úvodní sestavy:

    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Medel, Miranda, Ansaldi – Gagliardini, Brozović – Candreva, Banega, Perišić – Icardi (C).
    Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Mário, Kondogbia, Palacio, Biabiany, Sainsbury, Santon, Éder, Murillo, Nagatomo, Gabriel.

    UC Sampdoria: Viviano – Sala, Silvestre, Škriniar, Dodô – Linetty, Torreira, É. Barreto (C) – Fernandes – Quagliarella, Schick.
    Náhradníci: Puggioni, Falcone – Šimić, R. Álvarez, Palombo, Praet, Regini, Pavlović, Cigarini, Djuričić, Bereszyński, Budimir.

    Rozhodčí: Celi – Preti, Longo (všichni Itálie).
     
    Patrik Schick je v základu hostujícího týmu a bude připraven od začátku utkání v dersu Sampdorie.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Kurz na to, že se Patrik Schick prosadí v dnešním zápase na San Siru je 4,6.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí tým rozehrál tohle utkání, do zápasu se už zapojil Handanovič.
     
    2
    Zatím nikdo nevystřelil na branku, jen dodám, že hosté hrají v bílém, domácí v modročerném.
     
    3
    Ambrosio vhazoval z pravé strany, ale míč se vrací na polovinu Interu, konkrétně na kopačky Brozoviče.
     
    3
    Jeden z hostů byl důrazný v souboji s Banegou u levé postranní čáry, ale Inter stále drží míč.
     
    4
    Nakonec se jeden z domácích hráčů snažil o náhlé zrychlení hry, ale Perišič se nedostal k balonu, takže si zahraje Viviano.
     
    4
    Torreira odvrátil centr D´Ambrosia z pravé strany rybičkou na rohový kop. Následně Perišič hlavičkoval z penalty obklíčen soupeři mimo tři tyče.
     
    5
    Zejména díky skvělému presinku dvojice Perišič – Icardo se domácí celek dostal k míči.
     
    6
    Patrik Schick neměl šanci na zakončení z dvaceti metrů, protože u něj byl včas Brozovič, domácí tým nakopává míč na levou stranu na Perišiče.
     
    7
    Hosté se po autovém vhazování nedostali k míči, hrotový útočník Sampdorie neměl dobrý první dotek s balonem, následně hostující obrana pokryla Škriniarem Icarda.
     
    8
    Hosté ztratili míč krátce za polovinou hřiště, posléze to byl Candreva, kdo na tom výborně rychlostně, ale obránce jej stínoval, nicméně Inter pokračuje autem.
     
    8
    Nejprve Perišičův centr z levé strany měl na penaltě najít Icarda, ale ten se k míči nedostal, následoval centr z pravé strany, kdy právě Perišič zakončoval levou nohou na zadní tyči z hodně těžké pozice zcela vedle levé tyče.
     
    9
    Stoper Interu rozehrál křížem na Perišiče, už to vypadalo, že tento hráč si ukopne míč, ale i tak obešel pravého beka Sampdorie Salu, na penaltě dostal míč Banega, jenž z jedničky víceméně trefil uprostřed branky stojícího brankáře soupeře, jeden z dorážejících hráčů domácích minul pravou nohou o fous levou tyč.
    9.
     
    12
    Jeden z hostů fauloval soupeře, respektive podrazil ho. Viviano si postavil dvoučlennou zeď, kde byl Dodo a ještě jeden hráč. Banega centroval z pravé strany na zadní tyč, kde byl Perišič, ale zakončení levou nohou mu nesedlo.
     
    13
    Sala si dal s autovým vhazováním na polovině domácích hodně načas, hráč hostů si narazil se spoluhráčem, ale poté pouze odevzdal míč soupeřům. Handanovič bude vykopávat.
     
    14
    Výborný obranný zákrok Brozoviče neznamenal vůbec nic, protože Inter po pár sekundách ztratil míč a Sampdorie kombinuje na polovině hřiště.
     
    15
    Vypadalo to, že Sala byl faulovaný zezadu na polovině Interu, ale sudí Celi nechal domácí tým vhazovat. Hru na levé straně tvořil Perišič a především svým pohybem si vynutil alespoň aut pro favorita zápasu.
     
    16
    Brozovič nejprve našel na levé straně Ansaldiho, posléze právě Brozovič zrychlil hru, ale ve finální fázi postrádal jistotu ve své levé noze Perišič.
     
    17
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Jacopo Sala, přichází Bartosz Bereszyński.
     
    17
    Hosté jsou donuceni ke střídání. Mezitím byl celkem znatelný rozdíl v tom, jak napadala Sampdorie rozehrávku soupeře a jak aktivní byl při presinku před chvílí Inter.
     
    18
    D´Ambrosio přihrál dozadu svému obránci, ten chtěl najít Candrevu na pravé straně. Sice ho našel, ale jeho spoluhráč byl v ofsajdu.
     
    19
    Po autovém vhazování hostů z pravé strany byl Brozovič včas u svého soupeře, bránil jej natěsno, a tak bude domácí tým vhazovat.
     
    20
    Tak jak domácí tým zbrkle odevzdal míč hostům, tak to samé platilo o Sampdorii. Ansaldi se na pozici beka dostal velice snadno k míči.
     
    21
    Po výkopu Viviana nezískal hostující hráč míč v hlavičkovém souboji, a tak ukázal rychlé nohy a dobrou práci s míčem na levé straně Ansaldi.
     
    22
    Následoval Banegův rohový kop z levé strany, ze kterého nic závažného pro hostující tým nepřišlo.
     
    22
    Miranda to udělal výborně, když si tělem odstavil Fernandese, ten víceméně byl donucený k faulu. Domácí bek si dobrým krytím míče vynutil faul soupeře.
     
    24
    Po výkopu Handanoviče se Schick stal vítězem hlavičkového souboje s Mirandou, ale u balonu už je domácí celek.
     
    24
    Candreva dostal míč na třiceti metrech od hostující branky, druhým dotekem vypálil pravou nohou poměrně hodně vedle levé tyče.
     
    25
    Řekl bych, že Inter hodně podcenil situaci, respektive tu finální fázi hostů, nějakých dvacet metrů od domácí branky vypálil pravou nohou do pravé tyče Quagliarella. Jeden z domácích beků k němu pozdě přistoupil.
     
    27
    Hosté se nedostali k ničemu po výkopu Viviana do středového kruhu na polovinu soupeře, na levé straně byl u míče Perišič, nicméně Icardo si nezpracoval míč ideálně.
     
    28
    Po souboji s pokutovém území hostů kulhá Gagliardini. Inter bude hrát chvíli o desíti.
     
    28
    Zmiňovaný hráč už je zpět na hřišti, mezitím hostující tým vhazuje z pravé strany z poloviny Interu.
     
    29
    Handanovič rozehrál nakrátko se stoperem, po dvou rychlých přihrávkách se míči nedostal, i přes rychlé nohy Icardo.
     
    30
    Miranda šel do hlavičkového souboje se Schickem, balon propadl na pozici levého beka domácích, to znamená k Ansaldimu.
     
    30
    Nejprve se Viviano s Bereszynskim nedohodli, kdo ukořistí míč, a tak po aktivitě Perišiče z toho byl rohový kop Interu. Domácí tým ovšem nezaznamenal nic významného.
     
    32
    Řekl bych, že celkem pomalu se míč přesunul na pravou stranu k Bereszynskému, ten odcentroval pravou nohou, Schick šel do souboje s jedním ze stoperů Interu nebojácně, ale právě od českého hráče šel míč mimo tři tyče, respektive od jeho hlavy.
     
    34
    Celkem pomalu byla tvořena hra domácím celkem, hosté se moc nenadřeli na zisk míče. Do rozehrávky se zapojil také Handanovič, nicméně po přihrávce Perišiče zapsal ztrátu Interu Milán Banega.
     
    34
    Jeden z domácích beků si poctivě kryl Patrika Schicka, český útočník si seběhl na pravou stranu a byl přistižen v ofsajdu.
     
    36
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Celkem snadno domácí tým přesunul těžiště hry na pravou stranu, kde odcentroval do ohně pravou nohou Banega, Perišič se sice v šestnáctce hostů na hranici pokutového kopu nedostal DANILO D´AMBROSIO, jenž trefil míč z jedničky do protipohybu hostujícího brankáře do pravé poloviny hostující branky. 1:0!
    36. Danilo D'AMBROSIO - 1:0
     
    39
    Banega rozehrál pravou nohou rohový kop z levé strany nakrátko s Brozovičem, jenž křížem odcentroval na zadní tyč, kde ve skluzu nedosáhl na balon D´Ambrosio.
     
    40
    Myslím, že Candrevu našel křížem levou nohou vzduchem Perišič, ale posléze po přihrávce pod sebe se jeden z domácích hráčů ukličkoval.
     
    41
    Celé to začal hostující kapitán Barreto, jeden z jeho spoluhráčů dostal do těžké pozice Schicka, ten si počkal na rozeběhnutého hráče hostů, Sampdorie vybojovala rohový kop.
     
    42
    Rohový kop rozehraný nakrátko. Následně po centru z levé strany na zadní tyči fauloval brankáře Handanoviče kapitán Barreto.
     
    43
    Vše to začal Gagliardini, který jednoduše našel na levé straně Icarda, domácí kapitán dostal do dobré pozice Banegu, ale ten prováhal vhodný moment na zakončení v šestnáctce hostů a najednou měl na zádech dva soupeře, takže zakončil hodně vedle pravé tyče pravou nohou.
     
    45
    Icardo nijak nenapadal rozehrávku Viviana, hosté se nedostali s míčem za polovinu hřiště a vtom přišel faul na Candrevu.
     
    45+1
    Po hlavičkovém souboji s jedním z útočník hostů šel míč od hlavy Brozoviče na pravou stranu, kde pravou nohou, myslím, že Linnety trefil levou tyč, balon se odrazil k jeho spoluhráči Schickovi, který střelou z jedničky v šestnáctce hostů napálil míč vedle levé tyče domácí branky!
    45+1.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    V prvním poločase je dobojováno. Spokojenější může být Inter Milán, který vede 1:0 díky brance D´Amrbosia, kdy domácí bek z první na hranici penalty po centru Banegy otevřel skóre.

    V dresu hostujícího týmu má za sebou pětačtyřicet minut Patrik Schick a jak byl zmíněno, tak nejvíce zaujal San Siro na konci prvního poločasu, kdy spálil obrovskou šanci při dorážce střely Linnetyho...
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Roberto Gagliardini, přichází Geoffrey Kondogbia.
     
    46
    Icardi napadá rozehrávku hostů, ale proti třem hráčům Sampdorie nemá moc šancí na úspěch.
     
    47
    Po faulu domácího hráče na polovině Interu rozehrál volný přímý kop Patrik Schick, Sampdorie se ovšem nikam nežene a trpělivě kombinuje.
     
    47
    Po výkopu Handanoviče nevyhrál D´Ambrosio souboj se soupeřem, následně Candreva fauloval na polovině hostů.
     
    48
    Nejprve se po centru z pravé strany do vápna hostů nedostal míči Brozovič, a tak jej napálil z jedničky levou nohou zcela mimo tři tyče střídající Kondogbia.
     
    49
    Toreirra vzal na sebe rozehrávku přímého kopu z pravé strany zhruba třicet metrů od domácí branky, míč šel na penaltu, kde Schick hlavičkoval křížem vedle levé tyče.
     
    52
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Tak to je fantazie! Obrovská gratulace patří PATRIKU SCHICKOVI! Sampdorie srovnává na 1:1! Toreirra rozehrál rohový kop nakrátko z levé strany, následně po závaru před Handanovičem hlavičkoval po přihrávce Fernandese Matias Silvestre k levé tyči, PATRIK SCHICK jistil situaci na zadní tyči a právě on byl tím, kdo dopravil míč do prázdné branky a byl tím, kdo se jako poslední dotkl míče. 1:1.
    52. Patrik SCHICK - 1:1
     
    54
    Centrem na zadní tyč z levé strany se domácí tým nedostal ke střele, ale Inter zůstává u balonu.
     
    55
    Candreva na pravé straně obešel prvního hráče velice snadno, posléze si víceméně narazil odrazem o druhého soupeře, ale centr nic zajímavého nepřinesl.
     
    58
    Viviano měl problémy, nakonec v době, kdy byl brankář hostů v tísni, tak jen nakopl míč na polovinu domácích, kde se k balonu dostal k soupeřům.
     
    59
    Patrik Schick šel do hlavičkového souboje na polovině domácích a chvíli se držel za hlavu, nicméně nic nebrání českému talentu v pokračování ve hře. Sudí Celi ani nepřerušoval hru.
     
    60
    Hraje se ve druhém poločase celkem zajímavý fotbal a ta branka Patrika Schicka dodala utkání, jak se říká, šťávu.
     
    61
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Bruno Fernandes, přichází Ricardo Álvarez.
     
    61
    Perišič měl při akci po levé straně celkem dobrou rychlost, bránící hráč jej dostihl, ale domácí fotbalista stihl odcentrovat, od Škriniara šel ve skluzu míč na rohový kop.
     
    62
    Candreva si říkal o míč, o přihrávku od Brozoviče při akci po pravé straně, ale ten to vzal sám na sebe udělal stahovačku a za pár sekund už zapsal ztrátu domácích.
     
    63
    Brozovič nefauloval soupeře a myslím si, že rozhodčí měl pravdu. Jeden z hostů si chtěl vynutit nastavením svého těla faul zezadu. Posléze hráči Interu uspěchali svojí akci po levé straně.
     
    64
    Zato teď si myslím, že fauloval Kondogbia při presinku, ale hra pokračuje. Mezitím Sampdorie trošku zbytečně polevila v té počáteční aktivitě a rychlosti své akce.
     
    65
    Brozovič šel důrazně, agresivně do souboje, ale míč nezískal. Na hrotu útoku Sampdorie se k balonu nedostal Schick.
     
    66
    Při následném kontru domácích středem hřiště hledal Brozovič na hrotu Icardiho. Ten dostal míč na paty a navíc byl domácí kapitán v ofsajdu.
     
    66
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Éver Banega, přichází Éder.
     
    67
    Po řadě nepřesností na polovině hřiště bude hostující tým vhazovat.
     
    67
    Hosté to vyřešili jednoduše, konstruktivně, fotbalově, ale centr z pravé strany neznamenal zakončení ani jednoho z hráčů Sampdorie.
     
    68
    Po přihrávce D´Ambrosia na pravou stranu na Candrevu si druhý jmenovaný hráč přehodil míč z pravé nohy na levou a tou centroval křížem na zadní tyč, kde se k míči ovšem nedostal nikdo z domácích hráčů.
     
    69
    Po rohovém kopu z pravé strany, který rozehrál Candreva si odražený míč našel Éder a střílel pravou nohou z levé strany k pravé tyči, Viviano vyrazil míč před zmiňovaného Candrevu, ale viděli jsme, že tři hráči domácích byli v ofsajdu, takže ani případná branka by neplatila.
     
    70
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Dodô, přichází Vasco Regini.
     
    72
    Candreva neměl na pravé straně ideální první dotek s míčem, a to byla obrovská výhoda pro bránícího soupeře. Sampdorie se snadno dostala k balonu.
     
    73
    Tak i tohle může nedat, vážení přátelé, fotbalista, který bere miliony. Jeden z domácích hráčů na pravé straně dostal míč ve skluzu na Candrevu, který na zadní tyči našel ideálně Icardiho, jenž v jasné šanci minul hostující branku.
    73.
     
    76
    Po přihrávce Candrevy centroval z pravé strany do ohně Éder, ale na penaltě odvrátili hostující hráči bez problémů míč ze šestnáctky.
     
    77
    Hosté kombinují v poklidu na polovině hřiště na pravé straně, ale řekl bych, že ve druhém poločase se hraje zajímavější fotbal než v tom prvním.
     
    78
    Všichni na San Siru si mysleli, že sudí Celi píská faul Škriniara zezadu na Icardiho. Omyl! Hlavní arbitr viděl ruku domácího kapitána a nutno podotknout, že viděl správně.
     
    79
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Perišić I.¨, přichází João Mário.
     
    79
    Candreva našel na pravé straně Brozoviče, ten se snad tisíckrát pomazlil s míčem až ho dva hostující hráči zdvojili. Inter bude vhazovat.
     
    80
    Rychlý ťukec hostujících fotbalistů, ale balon končí v zámezí, domácí hráči budou vhazovat z levé strany.
     
    81
    Candreva sklepl pro Brozoviče, ten poslal míč na levou stranu na Kondogbiu, jenž byl podražený.
     
    82
    Na hráčích Interu Milán jsou viditelné emoce. Je znát, že pro domácí tým by byla případná remíza ztrátou.
     
    83
    Hosté se hnali aktivně po pravé straně třeba i za svojí druhou brankou v zápase, ale domácí bránili v dostatečném počtu hráčů a nikdo ze soupeřů se nedostal ke střele.
     
    84
    Velké zmatky a nejistota v rozehrávce Interu, Torreira se dostal k balonu snadno v době, kdy si přehodil míč na pravačku, tak jej soupeř podrazil.
     
    85
    Byla nařízena penalta proti Interu po ruce Brozoviče! Domácí hráč dostává navíc žlutou kartu.
    85. Žlutá karta
     
    86
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Tak tohle asi nikdo nečekal, že Sampdorie tenhle zápas otáčí, ale nyní je k tomu blízko. Jeden z hostů rozehrál volný přímý kop z dvaceti metrů. Brozovič zcela nesmyslně zasáhl míč pravou rukou, kterou neměl u těla, takže penalta jasná. FABIO QUAGLIARELLA proměnil pokutový kop střelou doprostřed domácí branky svojí pravou nohou, kdy brankář Handanovič šel k levé tyči. 1:2.
    86. Fabio QUAGLIARELLA - 1:2
     
    88
    Miranda (INM) zasáhl v hlavičkovém souboji loktem Patrika Schicka a domácí hráč je tak potrestán žlutou kartou.
     
    89
    D´Ambrosio byl tím, kdo byl nejaktivnější při akci po pravé straně, ale po ztrátě míče zbytečně fauloval jednoho z hostů. To byl trošku faul z frustrace.
     
    90
    Jeden z hostujících hráčů neuspěl proti dvěma soupeřům, do útoku jde Inter.
     
    90+1
    To byla nádhera! Po přihrávce jednoho z hostů se k míči dostal Schick na levé straně, vyřadil ze hry přehozením míče na pravou nohu Brozoviče, ale jeden z jeho spoluhráčů poté nezakončil z dobré pozice, víceméně prováhal vhodný moment na střelu ze šestnáctky Interu.
     
    90+2
    Zatímco hostující hráči kombinují na vlastní polovině, tak někteří fanoušci Interu Milán odchází domů.
     
    90+3
    Emocí na hřišti přibývá, nicméně centr z levé strany nikterak neohrozil Viviana v brance hostů.
     
    90+4
    Ztráta Brozoviče na polovině hostů, hráči Sampdorie mohli jít do dobré situace tři na jednoho, ale místo toho pošetřili čas.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Inter prohrává 1:2 se Sampdorií Janov a může za to také Patrik Schick. Český talent nejprve v závěru prvního poločasu zahodil jasnou šanci, kdy po střele spoluhráče do levé tyče poslal míč mimo tři tyče (vedle levé tyče) z jedničky svojí levou nohou.

    Nicméně, vstup do druhého poločasu se hostům povedl. Silvestre hlavičkoval z penalty po rohovém kopu z levé strany, jenž rozehrál Torreira. Handanovič míč minul a na zadní tyči snadno dorazil zmiňovaný člen české reprezentace.

    Už to vypadalo, že Inter se s týmem z Janova rozejde smírně, ale zhruba v 86. minutě nařídil sudí Celi správně penaltu po ruce Brozoviče ve vápně domácích. Míč si postavil Quagliarella a pokusem doprostřed branky pravou nohou rozhodl o třech bodech pro outsidera duelu.
     
    Pro dnešek je to vše, děkuji za pozornost a přeji dobrou noc! (22:53:33)

    Vít Muzikář

    Branky: 36. D'Ambrosio (Banega) – 52. Schick (Silvestre), 86. Quagliarella (pen.)

    Karty:   85. Brozović (INM), 88. Miranda (INM)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 12:4. Rohy: 16:2. Ofsajdy: 8:2. Fauly: 14:11.
    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Medel, Miranda, Ansaldi – Gagliardini (46. Kondogbia), Brozović – Candreva, Banega (66. Éder), Perišić (79. Mário) – Icardi (C).
    Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Mário, Kondogbia, Palacio, Biabiany, Sainsbury, Santon, Éder, Murillo, Nagatomo, Gabriel.

    UC Sampdoria: Viviano – Sala (17. Bereszyński), Silvestre, Škriniar, Dodô (70. Regini) – Linetty, Torreira, É. Barreto (C) – Fernandes (61. R. Álvarez) – Quagliarella, Schick.
    Náhradníci: Puggioni, Falcone – Šimić, R. Álvarez, Palombo, Praet, Regini, Pavlović, Cigarini, Djuričić, Bereszyński, Budimir.

    Rozhodčí: Celi – Preti, Longo (všichni Itálie)
    thejrc.org