Buffalo – Toronto 2:4 (kon.) | Detroit – Ottawa 5:4 (1:0 po s.n.) | Florida – Montreal 1:4 (kon.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 04.04.2017, 18:00 • Tipsport arena • Baráž o extraligu • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:26 Dávid GRÍGER - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    63:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácím se nepodařilo dobře vyřešit přečíslení dvou proti jednomu a tak se ke stejné situaci dostali na druhé straně hokejisté Energie. DAVID GRÍGER řešil situaci střelou, která po odrazu od Marka Trončinského skončila v brance. Bez asistence.
     
    61:33
    Po další sérii přihrávek se k zakončení dostal Mikulík a Růžička na poslední chvíli vytěsnil puk, který jasně mířil do brány!
     
    60:43
    Hned na úvod prodloužení dostává Energie výhodu přesilové hry. Petr Sýkora musel zatáhnout za ruční brzdu a dostává dvě minuty za podražení.
     
    56:43
    Tomáš Rolinek stál úplně sám před prázdnou bránou, ale nezasáhl kotouč, neuvěřitelné!
     
    56:08
    Velká příležitost pro Dynamo! Martin Rohan putuje za držení protihráče na trestnou lavici a domácí čeká neodolatelná příležitost ke vstřelení rozdílové branky!
     
    55:35
    Tomáš Rolinek teď odehrál neskutečné střídání, vybojoval pro Dynamo útočné pásmo, kde se ke kotouči dostal David Tomášek a posunul puk do druhé vlny na Schause, jenž ale trefil pouze Honzíka!
     
    54:38
    Po promáchnutí Starého se k puku dostal Jakub Flek. Ihned po překročení modré čáry poslal puk Davidu Grígerovi, který pořádně protáhl Martina Růžičku!
     
    53:16
    Dnešní utkání sleduje 8 003 diváků.
     
    51:40
    Dujsíkova střela od modré čáry po vhazovaní nebezpečně proskákala kolem Růžičky!
     
    51:15
    Petr Sýkora viděl na pravém křídle rozjetého Špirka, který by jel na Honzíka úplně sám, ale domácí tak dlouho váhali s příhrávkou, až se do celé akce vložily Karlovy Vary!
     
    48:15
    Trončinský si dovolil obejít dva hráče, prošel až před Honzíka a snažil se zasunout puk mezi jeho betony. To se sice nepovedlo, ale následně se puk objevil úplně před prázdnou brankou! Bohužel pro domácí se v jeho blízkosti nikdo nenacházel.
     
    45:46
    David Tomášek přistrčil kotouč Jánu Sýkorovi a jeho prudká střela vypadla Honzíkovi z lapačky, kotouč jen tak tak neskončil v brance!
     
    39:43
    Nicholas Schaus neudržel nervy na uzdě a pomstil zákrok na Michala Bártu. Tím však svůj tým oslabuje a nabízí přesilovku Karlovým Varům.
    35:19 Tomáš ROLINEK - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Domácí potvrdili zlepšený výkon v přesilových hrách dalším využitím. Marek Trončinský vyslal před branku střílenou přihrávku od mantielu. TOMÁŠ ROLINEK stál přesně tam, kde měl a dokázal kotouč zpracovat a dorazit do branky. Asistence: Marek Trončinský, Petr Sýkora.
     
    35:10
    Další přesilovka pro Dynamo. Dvě minuty za hrubost inkasuje David Gríger.
     
    34:50
    Flek teď dostal před branku nabídku, která se neodmítá, ale promáchl!
     
    34:37
    A Energie se dostala do tlaku! Tomáš Rachůnek svojí aktivitou vybídl své spoluhráče a hosté hned několikrát ohrozili Růžičku. Dušek dokonce několikrát dorážel a Růžička se musel hodně ohánět, aby puk neskončil v brance!
     
    32:43
    Tomášek úplně sám před Honzíkem nedokázal vstřelit gól! Dynamo má obrovský tlak.
     
    30:43
    Lukáš Nahodil dostal přesnou přihrávku do mezikruží, ale z první přestřelil branku!
     
    30:33
    Tomáš Harant úplně mimo hru atakoval Matěje Berana a nabízí tak Dynamu naprosto ideální příležitost k vyrovnání. Domácí čeká další přesilovka.
     
    26:14
    Domácí obránci naprosto katastrofálně propadli na modré čáře a David Gríger ujel s dalším hostujícím útočníkem do přečíslení dva na jednoho! Gríger zakončil sám a ke gólu mnoho nechybělo, Dynamo v kontaktu udržel pouze parádní zákrok Růžičky.
    25:12 Václav SKUHRAVÝ - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak tohle byla hokejová paráda! Hosté rozpoutali v útočném pásmu doslova kolotoč a puk se od hokejek Dujsíka a Kindla dostal až k VÁCLAVU SKUHRAVÉMU. Kapitán Energie vzal všechno na sebe a parádní střelou zamířil přesně "pod víko" Růžičkovy svatyně. Asistence: Denis Kindl, Tomáš Dujsík.
     
    23:30
    Přesilovku si ve druhé třetině zahrají také Vary. Na trestnou lavici míří Josef Zajíc. Pardubický mladík navíc dostává deset minut osobního trestu za zásah do oblasti hlavy a krku. Menší trest odpyká Ondřej Panna.
    21:20 Petr SÝKORA - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je to právě PETR SÝKORA, kdo na začátku druhé třetiny při přesilovce vyrovnává stav utkání na 1:1! A jak jinak než příklepem z první od modré čáry, že? Asistence: Marek Trončinský a Tomáš Rolinek.
     
    19:52
    Do druhé třetiny bude Dynamo vstupovat přesilovkou. Pouhých osm vteřin před koncem prvního dějství inkasuje dvě minuty za podražení karlovarský kapitán Václav Skuhravý.
     
    19:34
    Petr Chaloupka nahodil puk na branku od modré čáry. Obránce Martin Rohan jej bruslí srazil směrem k vlastní brance a k vlastnímu gólu nechybělo mnoho! Honzík dokázal ale zareagovat včas.
     
    14:17
    Ján Sýkora mohl záhy vyrovnat z brejkové situace, ale blafákem do bekhendu si na Honzíka nepřišel!
    14:01 Milan MIKULÍK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:01
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Velikonoce jsou sice až za týden, Dynamo si však vykoledovalo obdrženou branku už nyní. Po sérii neúspěšných početních výhod se konečně Energii povedlo přesilovku dobře rozehrát, Několik slibných příležitostí ještě gólem neskončilo, ale hosté se gólem MILANA MIKULÍKA, který zužitkoval přihrávku od Rachůnka přesnou střelou do horního rohu branky, dostávají do vedení. Asistence: Tomáš Rachůnek, Vladimír Sičák.
     
    13:17
    Ve stejném čase dochází k dalšímu prohřešku domácího Dynama v podobě špatného střídání. Tentokráte dvě minuty za příliš mnoho hráčů odsedí Petr Sýkora.
     
    09:37
    V plném počtu se hrálo přesně dvacet vteřin. Karlovy Vary si totiž zahrají další přesilovku, díky špatnému střídání domácích borců. Dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Michal Bárta.
     
    07:17
    Poměr sil na ledě se ale rychle vyrovná, Nahodil vystavil stopku Rohanovi a putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    06:48
    Karlovarský brankář David Honzík naprosto zbytečně atakoval mimo hru Lukáše Nahodila a zaslouženě si tak vykoledoval trest. Ten odpyká Jakub Flek.
     
    04:49
    Co teď dokázal spálit Michal Bárta, to se jen tak nevidí! Tomáš Kaut mu předložil kotouč doslova před prázdnou bránu, ale pardubický útočník prudkou ranou trestuhodně minul!

    Marek Votke

    Jakub Cimburek

    Branky a nahrávky: 22. P. Sýkora (Trončinský, Rolinek), 36. Rolinek (Trončinský, P. Sýkora) – 15. Mikulík (T. Rachůnek, Sičák), 26. Skuhravý (Kindl, Dujsík), 64. Gríger


    HC Dynamo Pardubice: Martin Růžička (J. Hübl) – Schaus, Ščotka, Trončinský, Havlík, Chaloupka, Čáslava, Zajíc – P. Sýkora, Špirko, Rolinek – J. Sýkora, Tomášek, Hubáček – Beran, Nahodil, Panna – Bárta, T. Kaut, Starý.
    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Závorka) – Sičák, M. Rohan, Baránek, Harant, Dujsík, Tomáš Dvořák, Baldajev – Mikulík, Dušek, T. Rachůnek – Gorčík, Skuhravý, Kindl – V. Tomeček, Tuominen, Davídek – Flek, Gríger, O. Beránek.

    Rozhodčí: Lacina, Pražák – Svoboda, Lhotský

    Diváci: 8 003
    thejrc.org