Espanyol – Alavés 1:0 (kon.) | Real Madrid – Atlético 1:1 (kon.) | Sevilla – La Coruňa 4:2 (kon.)
Malaga – Barcelona 2:0 (kon.)
konec
Sevilla FC
4:2 (3:2)
Deportivo La Coruňa
Sobota 08.04.2017, 18:30 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit na shledanou. (20:24:41)
     
    Dnešnímu utkání přihlíželo 33 022 diváků.
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 13:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 21:15.
     
    Je dobojováno. Po přestřelce v prvním poločase přidali už jenom jeden gól domácí, a to až v závěru zápasu, když se prosadil Wissam Ben Yedder. Domácí Sevilla tak dokráčela k dalšímu vítězství a na svém hřišti tak neponechala nic náhodě.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hráči Sevilly drží míč co nejdále od své vlastní branky a nikam se už neženou. Hlavní rozhodčí za malou chvíli už ukončí tento zápas a troufám si už nyní napsat, že je rozhodnuto.
     
    90+1
    Hosté to zkoušeli z velké dálky, ale ohrozit domácího brankáře se jim nepodařilo. Ten tak v poklidu vrátí míč zpět do hry svým odkopem od branky.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastaví tento zápas o dvě minuty nad rámec řádné hrací doby.
    89. Wissam Ben Yedder - 4:2
     
    89
    Sevilla právě vstřelila branku!
    V závěru druhého poločasu zvyšují domácí hráči na rozdíl dvou branek. WISSAM BEN YEDDER dostal přesný pas do těsné blízkosti hostující branky a poté dokázal zblízka prostřelit Germána Luxe – 4:2. Domácí tak mají už velmi blízko k vítězství v dnešním utkání. Asistence: Sergio Escudero.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Joselu (Deportivo La Coruňa).
     
    85
    Guilherme pálil přímo z volného kopu a branku domácích pouze přestřelil. Míč tak za malý okamžik odkopne od své branky gólman Rico.
     
    84
    Další střelu vyslal Sergio Escudero, ale Lux se opět zaskvěl a dalším přesným zákrokem zmařil šanci na skórování domácího celku.
    83. Střelu Ben Yeddera zneškodnil brankář Lux.
     
    83
    Wissam Ben Yedder se ocitl tváří v tvář brankáři hostů Luxovi, který jeho následnou střelu skvělým zákrokem zlikvidoval a podržel tak svůj tým!
     
    79
    Joselu dostal přihrávku těsně před domácí branku a po své střele se poté chytá za hlavu. Svou šanci promarnil, když míč trestuhodně kopl úplně mimo domácí branku.
    77. Dvě šance Iborry skončily v náruči hostujícího brankáře.
     
    77
    Jovetić našel přihrávkou Vicenta Iboru, který nadvakrát neprostřelil brankáře hostů, který obě jeho střely zblízka dokázal zlikvidovat.
     
    76
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Franco Vázquez, přichází Clément Lenglet.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 1. Jovetić (N'Zonzi), 9. Sarabia, 32. Correa (Escudero), 89. Ben Yedder (Escudero) – 4. G. Kakuta (Joselu), 25. G. Kakuta

    Karty:   27. Escudero (SEV), 45. Kranevitter (SEV), 68. Jovetić (SEV) – 26. Luisinho (DEP), 60. A. Arribas (DEP), 87. Joselu (DEP)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 13:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 21:15.
    Sevilla FC: S. Rico – Mariano, Pareja (C), Mercado, Escudero – Kranevitter, N'Zonzi (74. Iborra) – Correa (65. Ben Yedder), F. Vázquez (76. Lenglet), Sarabia – Jovetić.
    Náhradníci: Soria – Lenglet, Iborra, Vietto, Ben Yedder, W. Montoya, Ganso.

    Deportivo La Coruňa: Lux (C) – Juanfran (12. Laure), A. Arribas, Sidnei, Luisinho – Colak (73. Andone), Guilherme, C. Borges, G. Kakuta – Joselu, Moreno (58. John).
    Náhradníci: Tytoń – Bergantiños, Albentosa, Andone, Laure, Gama, John.

    Rozhodčí: Jaime – Tresaco, Bueno

    Diváci: 33 022
    ocianews.com