Prešov – Senica 1:0 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
1:0 (0:0)
FK Senica
sk Pátek 07.04.2017, 17:00 • NTC Poprad • Niké liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Peter Katona, prichádza Emil Haladej.
     
    85
    Po rohovom kope Senice sa to v šestnástke Tatrana trošku rozohnilo. Talian predviedol jasný zákrok, no začali tam nejaké strkanice. Kartou je potrestaný hosťujúci Matej Kosorín.
     
    82
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Tomáš Brigant, prichádza Matej Kosorín.
     
    80
    Prešov dal gól!
    Futbalisti Tatrana idú do vedenia v tomto zápase a majú šancu získať v podstate tretie víťazstvo v sezóne. Dupkala vnikol do šestnástky, pohral sa s obranou súpera, prihral do päťky úplne osamotenému LUKÁŠOVI KUBUSOVI a ten už iba doklepol do brány.
     
    75
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Mojmír Trebuňák, prichádza Martin Dupkala.
     
    72
    Po faule dostáva senický hráč Branislav Šušolík žltú kartu. Prešov zahráva štandardku, bude z toho nepríjemný center.
     
    65
    Prešovskí priaznivci tu v hľadisku v NTC sa cítia byť trošku ukrivdení. Miroslav Petko bol napomínaný žltou kartou po spornej situácii. Kop pre Senicu.
     
    64
    Opäť sme raz boli blízko ku gólu. Daniel Turyna sa dostal do pokutového územia a tesne z blízkosti brankára vypálil. Lopta vyletela do vzduchu, už letela do brány, no Talian sa nevzdal, vyšprintoval a pred bránkovou čiarou ju zachytil!
     
    63
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Dávid Leško, prichádza Jakub Rolinc.
     
    58
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Alan Kováč, prichádza Daniel Turyna.
     
    45
    Seničanom sa nepodaril rohový kop a Prešovčania vyrazili dopredu. Katona potiahol loptu po pravom kraji, posunul ju pred šestnástkou Kubusovi. Ten si vytvoril pozíciu, nastavil loptu a šikovne strieľal. Šulla sa však taktiež vyznamenal pekným zákrokom!
     
    40
    Protiútok Prešova. Dávid Leško potiahol loptu po ľavej strane. Veľmi pozorne si všímal pohyby hráčov, počkal si, kým sa uvoľní Peter Katona, ktorému následne prihrávku adresoval. Jeho strela však nebola premyslená, mierila od stredu brány, Šulla iba ľahko nadskočil a mal ju v rukách.
     
    21
    Dávid Keresteš podkopol Ondreja Šašinku práve vo chvíli, keď už mohol ísť do zaujímavého úniku. Hlavný rozhodca okamžite pískal, vytiahol žltú kartu a je tu štandardka pre Senicu.
     
    18
    Seničania obkľúčili Prešovčanov a zavreli ich vo vlastnom vápne. Lopta sa dostala na pravú stranu k Tomášovi Brigantovi, ktorý si ju pripravil cez Leška a vystrelil. Talian zachytil bezpečne.
     
    1
    Hneď sme mohli vidieť úvodný gól zápasu. Prešovčania si vôbec nevšimli Alana Kováča, ktorý utekal do šestnástky a bol úplne sám. Talian hneď od úvodných sekúnd zamestnaný.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 80. Kubus (Dupkala)

    Karty:   21. Keresteš (PRE), 65. Petko (PRE) – 72. Šušolík (SEN), 85. Kosorín (SEN)


    FC Tatran Prešov: Talian (C) – Dzurík, Kačala, Katona (87. Haladej), Keresteš – Kubus, Leško (63. Rolinc), Leško, Micherda – Petko, Trebuňák (75. Dupkala).
    Náhradníci: Ferenc – Dupkala, Haladej, Mikluš, Rolinc, Štefančík.

    FK Senica: Šulla (C) – Bališ, Blažek, Brigant (82. Kosorín), Kotula – Kováč (58. Turyna), Kratochvíl, Pillár, Ranko – Šušolík, O. Šašinka.
    Náhradníci: Plach – Kopičár, Kosorín, Miklós, Pajer, Turyna.

    Rozhodčí: Dohál – Tomčík, Pozor

    Diváci: 153
    thejrc.org