Bosna a Hercegovina – Tchaj-wan 0:5 (kont.) | Lucembursko – Gruzie 6:4 (kon.) | SAE – Jihoafrická rep. 0:8 (kon.)
Hongkong – Bulharsko 3:10 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:2 (3:0, 2:2, 1:0)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Úterý 11.04.2017, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Kvalifikace o Chance ligu • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:24 Tomáš SEMRÁD - 6:2
     
    58:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Už se zdálo, že utkání se tak nějak dohraje, Bruslaři ovšem přidali svým fanouškům ještě jeden velký důvod k radosti. Miroslav Třetina přihrál TOMÁŠI SEMRÁDOVI, který si srovnal puk na holi a napálil jej za záda Jiřího Stejskala! Asistence: Miroslav Třetina, Lukáš Endál.
    37:24 Kamil BŘÍŠKA - 5:2
     
    37:24
    Vlci právě vstřelili branku!
    Kamil Bříška se dostal na ose hřiště do výborné šance, kterou ale zahodil. Jenže puk za bránou sebral Vojtěch Havlas, naservíroval jej před bránu, kde už číhal KAMIL BŘÍŠKA, který se tentokrát trefil za rozhozeného Nováka! Asistence: Vojtěch Havlas, Michal Gecko.
     
    25:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kotlinou zní "pátá" a Bruslaři si vzali čtyřbrankový náskok zpátky. David Michálek mířil dopředu podél pravého hrazení, kde se zasekávačkou zbavil bránícího hráče, zkušeně si počkal na z druhé strany najíždějícího MIROSLAVA TŘETINU, který svoji střelu zápěstím poslal přesně za vyrážečku Jiřího Stejskala! Asistence: David Michálek, Lukáš Endál.
     
    22:20
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hosté ovšem rychle reagují a snižují na rozdíl tří branek. Vojtěch Havlas našel před bránou volného MICHALA GECKA, který ve výborné pozici nedal Čeňku Novákovi šanci! Asistence: Vojtěch Havlas, Jiří Moravec.
     
    21:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí znovu využili přesilovou hru a vedou o čtyři branky! Po střele Miroslava Dubna od modré čáry, kterou hostující gólman vyrazil jen před sebe, se puku ujal David Kozlík, objel bránu, přihrál DAVIDU MICHÁLKOVI, který z pravého kruhu střelou bez přípravy propálil Stejskala! Asistence: David Kozlík, Miroslav Duben.
    11:40 Kryštof KULHÁNEK - 3:0
     
    11:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři bojují o postup do WSM ligy a trefují se potřetí! KRYŠTOF KULHÁNEK vedl puk po pravé straně, na kruhu se dostal do dobré pozice a přesnou ranou pokořil Jiřího Stejskala v hostující kleci! Asistence: Tomáš Chlubna.
    06:22 Lukáš ENDÁL - 2:0
     
    06:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jakub Lacina vypálil od modré čáry, jeho střela byla ale zablokována. Domácí ovšem vybojovali kotouč znovu pro sebe, Tomáš Semrád se ujal puku na levém kruhu, naservíroval jej před bránu LUKÁŠI ENDÁLOVI, který střelou pod břevno překonal přesouvajícího se Jiřího Stejskala! Asistence: Tomáš Semrád.
    03:53 Kryštof KULHÁNEK - 1:0
     
    03:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí bleskově využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! David Kozlík přihrál na vrcholek levého kruhu, kde byl KRYŠTOF KULHÁNEK. Ten puk na bránu spíše nahazoval, hostující brankář toho ale zřejmě příliš neviděl a kotouč skončil až v síti! Asistence: David Kozlík, Filip Beneš.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 4. Kulhánek (Kozlík, Beneš), 7. Endál (T. Semrád), 12. Kulhánek (Chlubna), 22. Michálek (Kozlík, Duben), 26. Třetina (Michálek, Endál), 59. Semrád (Třetina, Endál) – 23. Gecko (Havlas, Moravec), 38. Bříška (Havlas, Gecko)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – Kulhánek, T. Semrád, Duben "A", Lacina, Kříž, Vala, Bušek, M. Semrád – Michálek, Třetina "C", Endál "A" – Teplý, Kozlík, Beneš – Chlubna, Ludvík, Kuchta – Navrátil, Szilva, Křížek
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Stejskal (Bouška) – Moravec "A", Pilař, Čechura, Pavlů "A", Zeman, Žalud, Hubáček – Nevyhoštěný, Bříška "C", Havlas, Homolka, Demel, Babec, Mulač, Brokeš, Frk, Pulec, Gecko, Švík

    Rozhodčí: Pavel Obadal, Jiří Kašík – Tomáš Měkýš, Ondřej Polák
    thejrc.org