Česko – Norsko 6:3 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 1:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
3:7 (0:2, 1:4, 2:1)
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 13.04.2017, 18:00 • Městský zimní stadion, Jablonec nad Nisou • Kvalifikace o Chance ligu • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:17
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí přeci jen ještě snižují. Opět se tak stalo po souhře dvou stejných hráčů. Po střele, která přišla relativně z blízka, se prosadil VOJTĚCH HAVLAS. Asistence: Kamil Bříška.
     
    53:23
    Vlci právě vstřelili branku!
    Obrovská paráda v podání VOJTĚCHA HAVLASE. Mladý útočník jel sám na gólmana, nenechal se rozhodit, překonal jej a pak nasměroval pohledným blafákem puk za jeho záda, když nepatrně puk zvedl. Asistence: Kamil Bříška.
    51:39 Tomáš VÁVRA - 1:7
     
    51:39
    Vsetín právě vstřelil branku!
    S návratem vyloučeného Vojtěcha Havlase se podařilo TOMÁŠI VÁVROVI poprvé v zápase překonat střídajícího Martina Boušku. Ten po jeho střele z mezikruží nezvládl chytit kotouč. Bez asistence.
    33:02 Kamil BŘÍŠKA - 1:6
     
    33:02
    Vlci právě vstřelili branku!
    Poprvé v tomto utkání se mohou radovat i jablonečtí fanoušci. Vlci snížili na 1:6. KAMIL BŘÍŠKA tvrdě vypálil z levého kruhu a donutil Michala Šurého inkasovat. Asistence: Marek Frk.
    31:27 Štěpán JENÍK - 0:6
     
    31:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valašský hokejový klub se raduje z šesté branky v síti Jablonce nad Nisou. Po střele ŠTĚPÁNA JENÍKA propadl Jiřímu Stejskalovi puk do branky. Asistence: Jakub Čuřík.
    31:08 Michal HRYCIOW - 0:5
     
    31:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    To se již začíná měnit v exhibici Vsetína. MICHAL HRYCIOW objel branku a nasměroval puk kolem pravé tyče za Stejskalova záda. Asistence: František Zúbek.
    30:08 Radim OSTRČIL - 0:4
     
    30:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V polovině klání přichází čtvrtý gól Vsetína. Z prostoru mezi kruhy tečoval puk do odkryté branky RADIM OSTRČIL, který přidal další gól. Asistence: Radim Kucharczyk.
    27:43 Radim OSTRČIL - 0:3
     
    27:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    RADIM OSTRČIL vypálil z levého kruhu a mohl se radovat z dalšího gólu, který s největší pravděpodobností nasměroval Vsetín do WSM ligy. Puk totiž zapadl do levého horního rohu Stejskalovy brány. Asistence: Lukáš Finsterle.
    16:53 Vojtěch ŠILHAVÝ - 0:2
     
    16:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po neúspěšných Kajabových pokusech se ujal kotouče VOJTĚCH ŠILHAVÝ, který někudy kolem pravé tyče dostal kotouč za Stejskalova záda. Asistence: René Kajaba.
    12:55 Lukáš FINSTERLE - 0:1
     
    12:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ROBE Vsetín se raduje z úvodního gólu zápasu. Z blízkosti překonal Jiřího Stejskala důrazný LUKÁŠ FINSTERLE, který se prosadil poté, co domácí gólman vyrazil puk přímo před něj. Asistence: František Zúbek, Dominik Pokorný.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 34. Bříška (Frk), 54. Havlas (Bříška), 58. Havlas (Bříška) – 13. Finsterle (Zúbek, Pokorný), 17. Šilhavý (Kajaba), 28. Ostrčil (Finsterle), 31. Ostrčil (Kucharczyk), 32. Hryciow (Zúbek), 32. Jeník (Čuřík), 52. Vávra


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Stejskal (32. Bouška) – Pulec, Žalud, Čechura, Pavlů (A), Pilař, Hubáček – Tondr, Bříška (C), Havlas – Homolka, Demel, Babec – Zeman, Brokeš, Frk – Švík
    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Hromada) – Jeník, Čech (A), Jánáček, Ostrčil, Stuchlík, Mojžíš (C), Hryciow – Pokorný, Šilhavý, Vávra, Zúbek, Kolařík (A), Kajaba, Hrazdira, Finsterle, Čuřík, Vítek, Daněk, Hořanský, Kucharczyk

    Rozhodčí: Přikryl, Sýkora – Beneš, Šimáň

    Diváci: 1 200 (vyprodáno)
    thejrc.org