Opava – Žižkov 2:2 (kon.) | Olomouc – Varnsdorf 3:2 (kon.) | Ústí n. L. – Třinec 1:1 (kon.)
Znojmo – Táborsko 3:0 (kon.)
konec
1. SC Znojmo FK
3:0 (2:0)
FC SILON Táborsko
Pátek 14.04.2017, 19:00 • Městský stadion V Horním parku (Znojmo) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit na shledanou. (20:52:08)
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec zvítězili rozdílem tří branek a po zásluze si tak připisují tři body do tabulky. Hosté nakonec ze Znojma odejdou s prázdnou.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    A na druhé straně udeřili ještě domácí hráči. ROSTISLAV ŠAMÁNEK se těsně před brankářem hostů dostal k míči, který mu poslal jeho spoluhráč a poté ho sklepl za jeho záda – 3:0. Je hotovo. S tímto výsledkem už Táborsko opravdu nic neudělá.
     
    90+2
    Lukáš Kalvach mohl ještě snížit, ale jeho střela skončila jen těsně vedle domácí branky. Kalvach se následně pak chytá za hlavu.
     
    90+2
    Znojemští jen tak míč z kopačky nepouštějí a drží ho daleko od vlastní branky. Blíží se už konec zápasu a hosté už určitě vědí, že se zápasem nic neudělají.
     
    90+1
    Hosté to ještě zkusili po autovém vhazování dostat se do blízkosti domácí branky, jenže to se jim nepovedlo a u míče jsou tak znovu hráči Znojma.
     
    90
    Nad rámec hrací doby budou nastaveny tři minuty navíc.
     
    89
    Michal Holub přenechal míč svému spoluhráči, který se dostali i za obranu Táborska, ale jeho střelecké zakončení přesné nebylo.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Krsta Dordević (FC MAS Táborsko).
     
    87
    Džafić neprošel přes obranný val Znojma a opět se tak nedostali hosté do zakončení. Už jim nyní už opravdu mnoho času nezbývá.
     
    87
    Aktivní domácí hráči nyní znovu zahrozili před hostující brankou, ale Toma se zaskočit nenechal a i za pomoci vlastní obrany má míč ve své moci.
     
    85
    Jiří Klíma si naběhl před velké vápno a pokusil se o rychlou střelu. Ta ale skončila na Michalu Tomovi, jenž si připsal další zákrok.
     
    84
    Adnan Džafić dostal přihrávku do běhu, míč ještě potáhl blíže domácí brance, ale jeho následná střela po zemi skončila na hrudi domácího brankáře.
     
    83
    Hostům už moc času na korekci skóre nezbývá a naopak domácí hrají v absolutní pohodě a kontroluje hru. Už opravdu není daleko od zisku tří bodů. Ale samozřejmě ještě nepředbíhejme.
     
    82
    Jakub Teplý metr za velkým vápnem střílel z pokleku na hostující branku, ale míč neprošel přes obranný val tvořený z hráčů Táborska.
     
    81
    Znojemští svého soupeře k ničemu nepouští a snaží se držet míč co nejdále od své branky.
     
    80
    Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK: ze hřiště odchází Dominik Urbančok, přichází Jiří Klíma.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 13. Urbančok, 24. Teplý, 90+3. Šamánek

    Karty:   38. Nepožitek (ZNO) – 16. Javorek (TAB), 70. Džafić (TAB), 70. Zavadil (TAB), 78. Kalvach (TAB), 88. Dordević (TAB)


    1. SC Znojmo FK: Štěpanovský (23. Doleček) – Helísek, Motal, Mezlík, Cihlář (C) – Holub, Urbančok (80. Klíma), Nepožitek, Javůrek (72. Njire) – Šamánek, Teplý.
    Náhradníci: Doleček – Sokol, Malár, Klíma, Njire.

    FC SILON Táborsko: Toma – Navrátil (C), Zavadil, Klusák, Toml – Nešický (34. Kalvach), Kučera (79. Souček), Džafić, Mršić, Javorek – Musiol (36. Dordević).
    Náhradníci: Řehák – Souček, Kalvach, Běloušek, Hanzlík, Mrázek, Dordević.

    Rozhodčí: Adámková – Ratajová, Flimmel

    Diváci: 912
    bahis siteleri