Vítkovice – Ne 2:6 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
2:6 (0:2, 1:0, 1:4)
Ne
Pondělí 17.04.2017, 13:00 • O2 arena, Praha • Bigboard Superfinále (ženy)
Předzápasové kurzy
    59:41 Denisa BILLÁ - 2:6
     
    59:41
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! DENISA BILLÁ trefuje prázdnou bránu!
    57:11 Dominika KUBIŠOVÁ - 2:5
     
    57:11
    Herbadent právě vstřelil branku!
    V O2 aréně máme téměř rozhodnuto! Herbadent udeřil v přesilové hře a s největší pravděpodobnosti se dneska vrátí na florbalový trůn. O to se postarala svým třetím gólem v zápase DOMINIKA KUBIŠOVÁ. Bez asistence.
    52:31 Denisa FERENČÍKOVÁ - 2:4
     
    52:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovické hráčky snižují na rozdíl dvou branek! Kdo jiný má v závěru zavelet k závěrečnému náporu, než kapitánka. Po přihrávce Šponiarové se dostala k míčku DENISA FERENČÍKOVÁ, která se prosazuje v přesilové hře. Asistence: Michaela Šponiarová.
    49:28 Denisa BILLÁ - 1:4
     
    49:28
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba v obraně Vítkovic! Ty nechaly úplně nepokrytou DENISOU BILLOU na brankovišti na pravé straně a ta se z těchto situací většinou nemýlí. Asistence: Jitka Procházková.
    41:12 Martina ČAPKOVÁ - 1:3
     
    41:12
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Tak tohle je určitě rána pro Vítkovice! Nedáš – dostaneš! Na brankovišti se dostala k odraženému míčku MARTINA ČAPKOVÁ, která dokázala míček umístit na vzdálenější tyč. Asistence: Nikola Hermanová.
    35:22 Michaela ŠPONIAROVÁ - 1:2
     
    35:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Máme tady drama! Nenápadná přihrávka Martinákové ze střední vzdálenosti k mantinelu na pravé straně na MICHAELU ŠPONIAROVOU, která to zkusila z první a trefila přesně. Asistence: Natálie Martináková.
    17:22 Dominika KUBIŠOVÁ - 0:2
     
    17:22
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Tak to je florbalová paráda! Christiánová skvělou rozehrávkou poslala míček DOMINICE KUBIŠOVĚ., která si míček potáhla po levé straně a přesnou střelou k tyči trefila přesně. Asistence: Jana Christiánová.
    06:36 Dominika KUBIŠOVÁ - 0:1
     
    06:36
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Nyní už to Tygřicím vyšlo. DOMINIKA KUBIŠOVÁ dokázala vybojovat míček u středové čáry, potáhla ho po levé straně a přesnou střelou k tyči nedala Kubíčkové příliš šancí. Bez asistence.

    MCh


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 36. M. Šponiarová (Martináková), 53. Ferenčíková (M. Šponiarová) – 7. Kubišová, 18. Kubišová (Christiánová), 42. Čapková (Hermanová), 50. Billá (Procházková), 58. Kubišová, 60. Billá


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Š. Vávrová) – Hložánková, Halfarová, Niemcová, Klapitová, Mandátová, Černá, Theimerová, Ďuríková – M. Šponiarová, Pantělejevová, Ferenčíková – Z. Šponiarová, Kiecková, K. Kociánová – Šupáková, Ellilä, Martináková – Paloncyová.
    Ne: Christiánová (Červová) – Hermanová, Billá, Skořepová, Šulanová, Machková – L. Pilíková, Janegová, Sádková – Procházková, Chvátalová, Steinbachová – Surá, Kubišová, Košturiáková – Čapková, Šteglová, Zabavská – Polívková.

    Rozhodčí: Tomáš Kostinek, Martin Reichelt

    Diváci: 8072
    thejrc.org