Kolín nad Rýnem – Hoffenheim 1:1 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
1:1 (0:0)
TSG 1899 Hoffenheim
Pátek 21.04.2017, 20:30 • RheinEnergieStadion, Kolín nad Rýnem • Německá Bundesliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera. (22:26:35)
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 9:10.
     
    Třetí tým tabulky Hoffenheim byl lepším týmem i ve druhém poločase, ale do vedení šel překvapivě Kolín. Domácí se prosadili po parádní akci na pravé straně trávníku. Rausch si narazil s Hectorem, který centroval do vápna, kde byl zcela sám Leonardo Bittencourt. Následně se stále hostům nedaří z rostoucího tlaku vyrovnat a tak už se zdálo, že všechny body zůstanou v Kolíně nad Rýnem. V poslední minutě nastavení spasil svůj tým střelou do protipohybu brankáře Horna Kerem Demirbay, který tak určil konečný výsledek zápasu. I tak je to pro tým Pavla Kadeřábka ztráta v boji o přední příčky zajišťující evropské poháry v příštím ročníku.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+4. Kerem DEMIRBAY - 1:1
     
    90+4
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Tak to je kruté pro Kolín. První velká šance ještě skončila u Horna. Následně se ale balon dostal zpět do vápna, kde si nejdříve překáželi dva hráči Hoffenheimu. Süle však naprosto přesně přihrál na hranici vápna, kde už čekal KEREM DEMIRBAY a ten střelou do protipohybu Horna srovnává dnešní zápas.
     
    90+3
    Juja Osako chtěl šetřit čas a tak odkopl balon po odpískání z místa přestupku a to se vůbec nelíbilo hlavnímu rozhodčímu.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+1
    Tak teď to domácí překombinovali. Hned ve třech byli v pokutovém území téměř bez obránců. Antohy Modeste byl již příliš blízko brankáře a tak ještě přihrával pod sebe na nabíhajícího Özcana. ten byl nejdříve zablokován, ale balon se odrazil na kopačku Lehmanna před vápna. Jeho přízemní střela již končí v rukavicích Olivera Baumanna.
     
    90
    Sebastian Rudy byl zezadu atakován, ale pokračovalo se ve hře. Píská se až po faulu Demirbaye. Kolín tak může rozehrát ze středu pole a pošetřit tak další sekundy.
     
    89
    Domácí obránci se již uchylují jen k nekompromisním odkopům od vlastní branky. Nyní jeden takový předvedl Frederik Sorensen.
     
    88
    Při souboji u postranní lajny se svalil na zem hostující Steven Zuber. Následně se však zvedá a chce se ihned i otřesený zapojit do hry.
     
    87
    Hosté již velmi riskují v obraně a nyní se jim to nemuselo vyplatit. Naštěstí pro Hoffenheim se stačil Kevin Vogt vrátit a zamezit šanci soupeře.
     
    86
    Na druhé straně pádil do útoku unavený Anthony Modeste. Francouzský útočník se řítil na branku, ale v nejdůležitější moment podklouzl a jeho střela tak byla velmi slabá.
     
    85
    Hoffenheim se čím dál víc tlačí do útoku. Hned několik hráčů hostů bylo připraveno v šestnáctce soupeře, ale balon se tam nedostal.
     
    83
    Zhruba deset minut pro třetí tým tabulky. Hoffenheim bude bojovat do poledních minut alespoň o bod z dnešního zápasu.
     
    82
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Konstantin Rausch, přichází Marco Höger.
     
    82
    Ale nebezpečí přece jen přišlo. Po prostrčení do vápna mohl nejdříve zakončovat Uth, ale ten byl zablokován. Následně se balon odrazil na kopačku Wagnera, který val před sebou neprostřelil..
     
    81
    Hoffenheimu se dnes standardní situace nedaří. Rohový kop končí jen na hlavě prvního bránícího hráče domácího celku.

    Vít Schück

    Branky: 59. Bittencourt (Hector) – 90+4. Demirbay (Süle)

    Karty:   22. Heintz (KLN), 90+3. Osako (KLN)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 9:10.
    1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – Klünter, F. Sørensen, Heintz (53. Subotić), Rausch (82. Höger) – Jojić, Lehmann (C), Hector – Osako, Modeste, Bittencourt (70. S. Özcan).
    Náhradníci: Kessler – Subotić, Maroh, Höger, Rudņevs, Clemens, S. Özcan.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Bičakčić, Vogt, Süle – Toljan (73. Rupp), Demirbay, Rudy (C), Kramarić (58. Amiri), Zuber – Szalai (62. Uth), Wagner.
    Náhradníci: Stolz – Kadeřábek, Rupp, Polanski, Schwegler, Amiri, Uth.

    Rozhodčí: Fritz – Schaal, Pelgrim (všichni Německo)
    thejrc.org