Lotyšsko – Bělorusko 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 21.04.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Baráž o extraligu • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Rachůnek dal puk na DÁVIDA GRÍGERA, který si najel před Svobodu a střelou mezi betony jej překonal. Dukle tento gól nevadí, je totiž zpátky v extralize a Energie nadále živí naději na záchranu. Asistence: Tomáš Rachůnek.
    38:32 Jiří ŘÍHA - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    38:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hned vzápětí zavezli kotouč do útočného pásma a JIŘÍ ŘÍHA ukázal, proč je aktuálně historicky nejlepším střelcem základní části WSM Ligy během jedné sezony. Dostal dobrou přihrávku od Semana a z první propálil Honzíka, který toho asi také moc neviděl. Asistence: Filip Seman. Tomáš Čachotský.
    26:50 Dávid GRÍGER - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie se podruhé v dnešním utkání dostává do vedení. Po střele Sičáka od modré a Flekově teči zapomněli domácí hráči na DÁVIDA GRÍGERA, jenž byl sám před Svobodou, dostal se ke kotouči a u pravé tyče jej poslal bekhendem nad vyrážečku jihlavského muže v masce. Asistence: Jakub Flek, Vladimír Sičák.
    20:43 Tomáš ČACHOTSKÝ - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    43 vteřin druhé třetiny stačilo domácím k tomu, aby srovnali stav zápasu. Zeman přenechal puk az branou pro TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO, jenž udělal dva tři kroky směrem k Honzíkově svatyni a propasíroval kotouč za jeho záda. Jelikož je krátce poté hlášeno, že se o Zemanovu asistenci nejednalo, patrně si puk srazili hosté sami do branky. Bez asistence.
    17:46 Matěj ZADRAŽIL - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    17:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Prakticky v totožný okamžik, co Pardubice otevřely skóre v Českých Budějovicích, se prosazuje také Energie. Obránce Harant poslal výbornou dlouhou přihrávku – fotbalovou terminologií uličku – na MATĚJE ZADRAŽILA, jenž si nabruslil před Svobodu, zkusil na něj kličku a poté zakončil k jeho levé tyči. Asistence: Tomáš Harant, Marek Baránek.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 21. Čachotský, 39. J. Říha (F. Seman, Čachotský) – 18. M. Zadražil (Harant, Baránek), 27. Gríger (Flek, Sičák), 61. Gríger (T. Rachůnek)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda (Brož) – J. Říha, Dundáček, Szathmáry, Šidlík, Půža, Kajínek, Kaláb, Dobrovolný – Jiránek, J. Skořepa, Anděl – Čachotský (C), F. Seman (A), Zeman – Důras (A), R. Hubáček, Diviš – Čermák, Březina, Jícha.
    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Závorka) – Sičák (A), M. Rohan, Baránek, Harant, Baldajev, Tomáš Dvořák, Weinhold – V. Tomeček, Tuominen, T. Rachůnek – Gorčík, Skuhravý (C), Vachovec (A) – Flek, Gríger, O. Beránek – Kohout, M. Zadražil, Dušek.

    Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Gebauer, Lederer

    Diváci: 6500
    thejrc.org