Slovensko – Finsko 3:2 (kon.)
konec
Slovensko
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Finsko
sk Pátek 21.04.2017, 17:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • Euro Ice Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:40
    Slovensko dalo gól!
    Opäť sa ujímame vedenia! Dravecký potiahol puk do pásma po pravej strane, následne ale zvolil prihrávku na ľavú polovicu útočnej tretiny a tam si už nakorčuľoval DÁVID SKOKAN. Ten zvolil okamžité zakončenie presne za presúvajúceho sa Ortria. Asistencia: Vladimír Dravecký.
     
    44:41
    Fínsko dalo gól!
    Je vyrovnané. Fínski hokejisti trpezlivo počkali na svoju príležitosť, ktorá prišla po prihrávke medzi kruhy. Tam sa presunul JOONAS KEMPPAINEN a tvrdou ranou sa nemýil. Asistenie: Julius Junttila, Pekka Jormakka.
     
    39:37
    Fínsko dalo gól!
    Fínski hokejisti využívajú presilovku a znižujú na rozdiel jediného gólu. Po výhernom buly sa im podarilo krížne prihrať z ľavého kruhu na vnútornú hranicu pravého kruhu, kde bol úplne nepokrytý OLLI PALOLA, a ten sa strelecky nemýlil. Asistencie: Joonas Kemppainen, Miro Aaltonen.
     
    25:01
    Slovensko dalo gól!
    Naši reprezentanti predviedli bleskový protiútok a je z toho druhý gól vo fínskej sieti! LUKÁŠ CINGEĽ si sám potiahol puk po ľavom krídle a v kruhu sa prudko oprel do puku, ktorý napokon skončil presne v ľavom hornom rohu Ortiovej bránky. Asistencia: Andrej Kudrna.
     
    15:15
    Slovensko dalo gól!
    Naši reprezentanti napokon využívajú presilovku a ujímajú sa vedenia! LIBOR HUDÁČEK si puk potiahol v ľavom kruhu a prudko vystrelil, pričom Ortiovi zakrýval výhľad urastený Cingeľ. Fínsky gólman teda veľa nevidel a puk už iba vytiahol zo sovjej siete. Asistencia: J. Mikuš.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 16. L. Hudáček (Mikuš), 26. Cingeľ (Kudrna), 54. Skokan (Dravecký) – 40. Palola (Kemppainen, Aaltinen), 45. Kemppainen (Junttila, Jormakka)


    Slovensko: Laco (Janus) – Čajkovský, Graňák, Gernát, Mikuš, Čerešňák, Švarný, Šedivý, Kozák – Dravecký, Suja, Skokan – L. Hudáček, Cingeľ, Kudrna – Hovorka, Lušňák, Bakoš – Vandas, Preisinger, Hrnka
    Finsko: Ortio (Metsola) – Honka, Ohtamaa, Lajunen, Vittasmäki, Virtanen, Kivistö, Järvinen – Palola, Aaltonen, Erkinjuntti – Jormakka, Kemppainen, Junttila – Anttila, Pihlström, Manninen – Ojamäki, Sallinen, Huhtala

    Rozhodčí: Baluška, D. Konc – Šefčík, Tvrdoň

    Diváci: 5586
    ocianews.com