Losování semifinále Ligy mistrů (kon.) | Losování semifinále Evropské ligy (kon.)
Los semifinále Fed Cupu USA – Česko (kon.)
konec
Losování semifinále Ligy mistrů

Pátek 21.04.2017, 12:00Losování soutěží
    Úvodní zápasy se budou hrát 2. a 3. května, odvety o týden později.

     
    12:20
    Konec losu! (12:20:26)
     
    12:20
    Vylosováno bylo druhé semifnále, tedy duel mezi Monacem a Juventusem.
     
    12:19
    Nyní se bude losovat kdo bude ve finále vedený jako domácí tým. To se bude hrát 3. 6. 2017.
     
    12:18
    AS Monaco zahájí semifinálový dvojzápas doma s Juventusem.
     
    12:18
    Soupeřem Realu Madrid bude Atlético Madrid. Ryze španělský souboj tak bude nabízet velmi zajímavou podívanou.
     
    12:17
    Prvním vytaženým celkem je Real Madrid CF, nejúspěšnější tým celé historie v této soutěži. Real je v semifinále posedmé v řadě.
     
    12:14
    Ambasadorem finálového duelu bude Ian Rush, který bude rovněž s losem pomáhat.
     
    12:11
    Giorgio Marchetti již stojí u losovacího pultu, za malou chvíli se začne!
     
    12:09
    Momentálně jsou zváni dopředu zástupci všech čtyř týmů, za Juventus přichází Pavel Nedvěd!
     
    12:05
    Nejprve se představují týmy, které vlastně mezi nejlepší 4 postoupily. Carwyn Jones, vysoce postavený politik Walesu, hovoří o tom, že je hrdý na to, že se právě v jeho zemi bude hrát finále Ligy mistrů.
     
    12:00
    Losování oficiálně zahájeno!
    Na los je již vše připraveno!

     
    Juventus

    Italskému zástupci byla přisouzena Barcelona. Ta zažila zřejmě snový návrat do boje o trofej, když přežila infarktový dvojzápas s PSG. Jenže do duelu s mistrem Itálie nevstoupila vůbec dobře, na půdě Staré dámy prohrála vysoko 0:3 a opět tak měla v odvetě co dohánět. Dvojice Bonucci & Chiellini ale nedovolila týmu z Camp Nou ani gól, a tak Juventus zvítězil celkově 3:0.
     
    Real Madrid

    Real Madrid měl slibovat nejzajímavější dvojzápas, neboť měřil síly s německým Bayernem Mnichov! A svému slibu také dostál, padlo hned devět branek a dvě červené karty. V úvodním zápase vedl Bayern od pětadvacáté minuty po gólu Vidala 1:0, nicméně poté se rozjela mašina jménem Ronaldo a po jeho dvou brankách skončil zápas lépe pro Real Madrid. V úvodním zápase dostal kartu rudé barvy Martínez. V odvetě došel zápas do prodloužení, těsně před ním ale viděl červenou opět hráč Bayernu, tentokrát Vidal. 30 přidaných minut tak patřilo pouze Realu, který v nich dal hned tři góly a vyhrál 4:2, celkově pak 6:3.
     
    AS Monaco

    Hned devět gólů bylo k vidění v dvojzápase Monaca s Borussií Dortmund. Francouzský celek možná překvapivě zvítězil v prvním zápase na půdě BVB 3:2, o dva góly se postaral Mbappé, jenž se zapsal do rekordních análů tím, že vstřelil jako nejmladší hráč (pozn.: musí nastoupit v základní sestavě) gól ve všech svých prvních 4 zápasech LM. V odvetě vedlo Monaco doma už 2:0 a zdálo se být hotovo. Dortmund sice snížil, nicméně nakonec prohrál 1:3, celkově 3:6.
     
    Atlético Madrid

    Španělský celek hrál ve čtvrtfinále proti anglickému mistrovi, Leicesteru City. V prvním zápase dokázalo Atlético zvítězit nejtěsnějším možným rozdílem po gólu Griezmanna z penalty. V odvetě se Madrid ujal v prvním poločase vedení po trefě Nigueze, čímž si dal klid na kopačky. Následný postupový výsledek si už s přehledem podržel, i když Vardy v 61. minutě vyrovnal.
     
    Dobré odpoledne, vítám vás u losování semifinále Ligy mistrů! Začátek je naplánován na 12:00, které týmy na sebe narazí?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Radim Sochor

    Semifinálové dvojice
    Real Madrid - Atlético Madrid
    Monaco - Juventus
    thejrc.org