Burnley – Manchester Utd. 0:2 (kon.) | Liverpool – Crystal Palace 1:2 (kon.)
konec
Liverpool FC
1:2 (1:1)
Crystal Palace FC
Neděle 23.04.2017, 17:30 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Děkuji za pozornost a někdy zase u Premier League nashledanou! (19:30:08)
     
    Statistiky utkání

    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 8:10.
     
    Je hotovo! Crystal Palace po domácím skalpu Arsenalu vyloupil dnes Anfield Road, katem Reds se stal jejich bývalý útočník – Christian Benteke! Ten nejdříve na konci prvního poločasu vyrovnal, ve druhé části hry pak svou hlavičkou rozhodl. Liverpool dnes nepodal nejlepší výkon, minimálněkrát prověřil Hennesseyho v brance a proto dnes nebere ani bod.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Liverpoolu následně nevyšel poslední centr do vápna a po odkopu Hennesseyho bude utkání nejspíše ukončeno. Liverpool je bez bodu.
     
    90+6
    Fraizer Campbell to nyní u rohového praporku udělal skvěle. Pozdržel hrací čas, domácí budou muset rozehrát aut až od vlastní branky.
     
    90+5
    Obrana hostujících hráčů funguje naprosto perfektně. Svěřenci Sama Allardyceho skvěle odkopávají míče mířící do šestnáctky, dnes se Liverpool bodů nejspíše nedočká.
     
    90+4
    Dlouhý centr se nesl do vápna hostujícího celku. Marko Grujić si naskakoval na míč, ale svým pokusem zamířil pouze vedle branky Hennesseyho.
     
    90+3
    Následoval útočný faul na Fraizera Campbella. Po chvilce tak přijde odkop od branky Crystal Palace, s rozehrou nespěchá brankář Wayne Hennessey.
     
    90+2
    Domácí si vybojovali rohový kop a Divock Origi byl s míčem ve vápně. Zakončit se mu ale nepovedlo, proti byla hrstka bránících hráčů ve žlutém.
     
    90+1
    Nad rámec druhého poločasu bude ovšem nastaveno hned šest minut. První minuta nastaveného času začíná odkopem od branky Wayna Hennesseyho.
     
    90
    Jamese Tomkinse to nejspíše hodně bolelo a nyní s pomocí lékaře odkulhává z hrací plochy. Mezitím končí devadesátá minuta tohoto utkání.
     
    89
    Domácím nevyšel útok a když se James Tomkins vydal s ukořistěným míčem dopředu, přišel taktický, ale hodně zbytečný faul Marka Grujiće. Ten nyní vidí žlutou kartu.
     
    88
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Christian Benteke, přichází Fraizer Campbell.
     
    87
    Philippe Coutinho se již nemohl koukat na kombinační hru svého celku, a tak prostě napálil míč na branku. Ten ale skončil jen vysoko nad ní.
     
    86
    Trent Alexander-Arnold se pokoušel projít po pravé straně. Sice proti němu stála dvojice bránících hráčů, ale i tak se mladý obránce dostal s míčem přes ně. Následně ale jeden z nich zabojoval a míč odkopl.
     
    85
    Pokud by někdo čekal tlak domácího celku, ještě nepřišel. Uvidíme, zda se domácím povede vymyslet nějakou vyrovnávací akci, anebo ve skvělé formě hrající Crystal Palace vyloupí Anfield Road.
     
    84
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Nathaniel Clyne, přichází Marko Grujić.
     
    84
    Hosté se dostávali do hodně zajímavé pozice. Centrovaný míč vletěl do vápna a jeden z hráčů již mohl zakončovat. V ten moment byl ovšem odmáván ofsajd.

    David Panuška

    Branky: 24. Coutinho – 43. Ch. Benteke (Cabaye), 74. Ch. Benteke (Puncheon)

    Karty:   89. Grujić (LIV) – 40. Ch. Benteke (CRP), 60. Milivojević (CRP)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 8:10.
    Liverpool FC: Mignolet – Clyne (84. Grujić), Matip, Lovren (79. Alexander-Arnold), Milner (82. A. Moreno) – Wijnaldum, Lucas Leiva, Can – Firmino, Origi, Coutinho.
    Náhradníci: Karius – A. Moreno, Joe. Gomez, Alexander-Arnold, Woodburn, Grujić, Brewster.

    Crystal Palace FC: Hennessey – J. Ward, Tomkins, Kelly, Schlupp – Cabaye (83. Delaney), Milivojević – Townsend, Puncheon, Zaha (78. van Aanholt) – Ch. Benteke (88. Campbell).
    Náhradníci: Speroni – van Aanholt, Delaney, McArthur, Flamini, M. Sakho, Campbell.
    thejrc.org