Slovensko – Česko 5:7 (kon.)
konec
Slovensko
5:7 (2:1, 1:3, 2:3)
Česko
sk Sobota 22.04.2017, 18:00 • Športová hala Elán, Bratislava • Přípravný zápas (ženy)
     
    Slovenské florbalistky dnes napokon po sympatickom výkone nestačili na svoje české súperky, keď im podľahli 5:7. V záverečnej tretine sa o naše góly postarali Lenka Cupráková a Kristína Hudáková, za český tím skórovali dvakrát Romana Kiecková a raz Nela Jiráková. Na dnes je to odo mňa všetko, teším sa však na vás už zajtra od 11:30, keď sa tieto dva tímy stretnú opäť. Majte ešte pekný večer! (19:56:37)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    V záverečných sekundách zápasu si Slovenky ešte zahrajú presilovp hru, keď na trstnú lavicu odchádza Markéta Režnarová.
     
    59:46
    Slovenky mohli dosiahnuť kontaktný gól, no Lucia Košturiaková triafa v dobrej pozícii len konštrukciiú bránky.
     
    59:05
    Český brankárka Nikola Příleská dnes podáva skutočne skvelý výkon, keď aj teraz v priebehu pár sekúnd zastavila niekoľko veľkých príležitostí Sloveniek.
     
    58:01
    Slovensko dalo gól! Napokon sa slovenským reprezentantkám podarilo znížiť, keď sa pri power play presadila KRISTÍNA HUDÁKOVÁ po prihrávke Lucie Košturiakovej. Asistencia: Košturiaková.
     
    57:30
    Slovenky hrajú vabank, Jana Dupčáková je vonku z bránky!
     
    57:28
    Česko dalo gól! Tak a je rozhodnuté. NELA JIRÁKOVÁ strelou z prvej od polovice ihriska prekvapila Janu Dupčákovú a pridáva siedmy gól Česka.
     
    56:49
    Lenka Cupráková prenikala po ľavej strane, no v momente jej zakončenia ju od loptičky odstavila jej česká súperka.
     
    56:26
    Slovenkám už nezostáva nič iné, ako vrhnúť všetky sily do útoku. Zatiaľ sa však od inkasovaného gólu do výraznejšej príležitosti nedostali.
     
    55:38
    Česko dalo gól! Tak toto Češkám vyšlo ideláne. Nádherná akcia hosťujúcej reprezentácie, na ktorej konci bola presná strela ROMANY KIECKOVEJ, a tá zvyšuje náskok svojho tímu už na rozdiel dvoch gólov. Asistencia: Enenkelová.
     
    54:42
    Katarína Klapitová v týchto chvíľach po palubovke doslova lieta. No ani tentokrát Nikolu Příleskú z tesnej blízkosti prekonať nedokázala.
     
    53:55
    Do dobrej šance sa dostávala pred českou bránkou Lenka Cupráková, no so zakončením zbytočne váhala.
     
    52:49
    Tak teraz je to veľký tlak slovenského družstva. Barbora Klapitová s Luciou Košturiakovou však zlyhali aj v ďalšej veľkej príležitosti pred brankárkou Příleskou.
     
    52:06
    Ďalšiu veľkú príležitosť Slovenska na strelenie vyrovnávajúceho gólu nedokázala využiť Katarína Klapitová.
     
    51:20
    Paulína Hudáková mohla vyrovnať! V prečíslení so svojou sestrou zvolila kľučku do blafáku, Nikola Příleská však jej úmysel prečítala.
     
    50:49
    Češky sa znova usadili na polovici Slovenska, no vyústilo to len k nevýraznému streleckému pokusu Denisy Kotzurovej.
     
    50:09
    Veľká príležitosť Slovenska! Veľký závar pred českou bránkou nedokázali na gól využiť Lucia Košturiaková a Katarína Klapitová.
     
    49:40
    No a zase tu máme pasáž hry, kedy majú slovenské florbalistky veľký problém so založením súvislejšej kombinácie na polovici súperiek. Nepodarilo sa to ani Barbore Kocurovej.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 4. Košturiaková (Ďuríková), 5. Hudáková (Cupráková), 34. Hudáková (TS), 48. Cupráková (Hudáková), 59. Hudáková (Košturiaková) – 9. Leierová, 23. Kotzurová, 30. Řepková, 35. Zittová (Tožičková), 49. Kiecková (Plášková), 56. Kiecková (Enenkelová), 58. Jiráková (Kiecková)


    Slovensko: Dupčáková, Krištofová – Krivulčíková, Dzurinová, Bachorcová, Ferenčíková, K. Hudáková, Cupráková, Košturiaková, Kadučáková, Šidlová, Ďuríková, P. Hudáková, Klapitová, Šponiarová, Pintérová, Kocurová, Grossová, Robová, Žikavská
    Česko: Příleská – Kapcová, Jiráková, Leierová, Koníčková, Zittová, Urbánková, Tožičková, Plášková, Enenkelová, Řepková, Káčová, Bočanová, Kotzurová, Kiecková, Řeznarová
    ocianews.com