Slovan Bratislava – Žilina 0:1 (kon.) | Senica – Podbrezová 1:1 (kon.)
konec
FK Senica
1:1 (0:1)
FK Železiarne Podbrezová
sk Neděle 23.04.2017, 17:30 • Štadión FK Senica • Niké liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Boli sme svedkami len priemerného futbalového predstavenia, na ktorý si nenašlo cestu ani príliš fanúšikov. FK Senica bola v druhom polčase aktívnejším celkom, vďaka čomu sa jej podarilo vyrovnať a naopak Podbrezová to skúšala po rýchlych protiútokoch, ktoré jej napokon želané ovocie nepriniesli. A to znamená, že Podbrezová bude aj naďalej jediný tím z ligy, ktorý ešte nedokázal zvíťaziť v jarnej časti. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (19:26:07)
     
    Držanie lopty: 43 % : 57 %.
    Strely na bránu: 3:4.
    Strely mimo: 5:7.
    Rohové kopy: 4:10.
    Ofsajdy: 1:4.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Mali sme možnosť vidieť ešte akrobatické zakončenie Kupčíka, ktoré však neprešlo cez brániacich hráčov Senice.
     
    90+2
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Matej Kochan, prichádza Kamil Kuzma.
     
    90+1
    Bohužial nám grafika neponúkla informácie o nadstavenom čase. Môže sa jednať o také tri minútky.
     
    90
    Podbrezová v pozícii faulovaného tímu. Futbalisti hosťujúceho celku budú zahrávať voľný kop z väčšej vzdialenosti.
     
    89
    Jeden z domácich hráčov poslal loptu do pokutového územia súpera. Nie som si úplne istý, či sa jednalo o center alebo zakončenie, ale každopádne to Martin Kuciak zachytil a zabránil tak skórovaniu.
     
    88
    Ondrej Šašinka teraz poslal prudkú a prízemnú loptu ku bližšej žrdi, vďaka čomu sa brániaci hráči Podbrezovej zapotili. Napokon situáciu zvládli a loptu upratali do bezpečnej vzdialenosti.
     
    87
    Miloš Kratochvíl sa teraz prezentoval poriadnou bombou v čase, keď sa ešte nachádzal pred hranicou šestnástky. Jeho strelecký pokus však smeroval len do stredu brány, kde si Martin Kuciak svoj priestor postrážil a loptu zachytil.
     
    86
    Boli sme svedkami ďalšieho nedovoleného zákroku Senice, čo sa hostia snažili využiť po voľnom kope. Senická defenzíva si s centrovanou loptou poradila a nebezpečenstvo odvrátila.
     
    85
    Skvelá obranná činnosť v podaní Ranka, ktorý za seba nepustil rozbehnutého útočiaceho hráča a tak zabránil hocikomu zakončiť.
     
    84
    Sledovali sme veľmi nevydarenú malú domov v podaní Turňu, ktorý doslova ponúkol loptu útočiacemu Šašinkovi, ten však nedokázal loptu dostať cez dobre stojaceho Martina Kuciaka.
     
    83
    Obrovská príležitosť na strane hostí! Lopta skackala pri brankovej čiare Šullovej bránky, ale ten v pozícii ležiaceho brankára dokázal loptu zachytiť. Hlavný arbiter ukazuje ku rohovej zástavke.
     
    82
    Hostia sa snažili rýchlo rozohrať štandartnú situáciu, ale tento úmysel ihneď hlavný arbiter prerušil, pretože lopta ešte úplne nestála.
     
    81
    Zástavka letí do nebies! Bernandina sa ocitol v ofsajdovej pasci súpera.
     
    80
    Miloš Kratochvíl si spracoval loptu a následne sa ju centrom snažil poslať bližšie k bráne súpera. Tento úmysel mu absolútne nevyšiel, pretože lopta putovala až za Kuciakovú bránku.
     
    79
    Turňa šikovným centrom nachádza úplne voľného spoluhráča v šestnástke súpera, ale postranný rozhodca videl ofsajdové postavenie.
     
    78
    Brigant poslal veľmi vysoký center ku vzdialenejšej žrdi. Martin Kuciak túto situáciu troška podcenil, keď do tohto centru vyštartoval príliš neskoro. Jeden z domácich hráčov sa dostal do hlavičkového zakončenia, ale loptu neusmernil presne.

    Róbert Gašpárek

    Branky: 62. Kratochvíl (pen.) – 31. Polievka

    Karty:   20. Ranko (SEN), 21. Kotula (SEN), 56. Blažek (SEN) – 54. Polievka (POD)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 1:4.
    FK Senica: Šulla – Šušolík, Brigant, Miklós (63. Bališ), Blažek – Pillár, Ranko, Kratochvíl, Turyna (44. Kováč) – O. Šašinka, Kotula (70. Kopičár).
    Náhradníci: Plach – Pajer, Kováč, Bališ, Kopičár, Kosorín, Kovaľ.

    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Turňa, Vajda, Viazanko, Polievka (72. Mikuš) – Kochan (90+2. Kuzma), Kupčík, Djordjevič, Krivák – Podio, Bernadina.
    Náhradníci: Lukáč – Lipčák, Migaľa, Kuzma, Jedinák, Mikuš, Káčerík.

    Rozhodčí: Smolák – Ádám, Galo

    Diváci: 523
    ocianews.com