Bayern – Dortmund 2:3 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
2:3 (2:1)
Borussia Dortmund
Středa 26.04.2017, 20:45 • Allianz Arena, München • Německý pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Díky za pozornost a někdy zase u německého fotbalu nashledanou! (22:46:35)
     
    Zápasové statistiky

    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 8:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 7:12.
     
    Je konec, Borussia ve druhém poločase otočila utkání a postoupila do finále DfB Pokalu! V devětašedesáté minutě vyrovnal Pierre-Emerick Aubameyang a o pět minut později rozhodl svou brankou Ousmané Dembélé – 3:2 pro Dortmund. Následně se nepovedlo Bayernu vymyslet vyrovnávací branku, a tak se za měsíc v Berlíně potkají celky Dortmundu a Frankfurtu!
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Probíhalo chvilkové ošetření zasáhnutého hostujícího hráče. Již se hraje více jak minutu nad rámec nastavených pěti minut.
     
    90+5
    Ousmané Dembélé byl v útoku s míčem a když prostě ubíhaly poslední sekundy nastaveného času, tak jej prostě nakopl na branku Ulreicha.
     
    90+4
    Roman Bürki následně viděl žlutou kartu, s rozehrou zkrátka nijak nespěchal. Začíná nám poslední minutka nastaveného času.
     
    90+4
    Javi Martínez zahrál ve vzdušném souboji loktem proti Marcelu Schmelzerovi. Hostující kapitán tak nepříjemným způsobem ušetřil cenné sekundy.
     
    90+3
    Costův centr z levé strany byl odhlavičkován a když se k němu míč vrátil, tak jej jeden z bránících hráčů Borussie Dortmund odkopl do autu.
     
    90+2
    Dortmundští si vybojovali rohový kop a menší zdržování hry se nelíbilo Vidalovi. Nakonec se ke střele dostal Weigl, z hranice vápna ale mířil nad branku.
     
    90+1
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Marco Reus, přichází Matthias Ginter.
     
    90+1
    Bayernu se nepovedla další kombinační hra. Arjen Robben nedokázal zachytit přihrávku na pravou stranu, míč tak skončil v zámezí.
     
    90
    Arturo Vidal poslal nadýchaný centr na zadní tyčku, kam si nabíhal Javi Martínez. Španělský obránce ovšem míč nedostihl, Borussia se dostala k míči.
     
    88
    Phillip Lahm se prodíral po pravé straně a následně se odhodlal k centru do vápna. Nejvýše ve vzduchu byl ale Bürki, jenž klidní situaci pro žlutočerné.
     
    87
    Julian Weigl se dopustil faulu a může být rád, že nedostal druhou žlutou kartu. Následně si ale domácí nepřihráli vůbec ideálně, míč skončil v autu.
    86. Tutovka Arjena Robbena zůstala nevyužita
     
    86
    Velká šance domácích! Arjen Robben se dostal s míčem do vápna, kde svou technickou levačkou zakončoval. Výborně míč ovšem vyrazil Bürki!
     
    86
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Franck Ribéry, přichází Douglas Costa.
     
    85
    Thomas Müller následně přiťukl míč na Lewandowského, který se pokoušel ve vápně otočit. To se mu přes bránící hráče vůbec nepovedlo.

    David Panuška

    Branky: 28. Martínez, 41. Hummels – 19. Reus, 69. Aubameyang, 74. Dembélé

    Karty:   31. Robben (BAY), 78. Alonso (BAY) – 14. Weigl (DOR), 25. Dembélé (DOR), 90+4. Bürki (DOR)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 8:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 7:12.
    Bayern Mnichov: Ulreich – Lahm, Hummels (61. Boateng), Martínez, Alaba – Alonso (79. Müller), Alcântara, Vidal – Robben, Ribéry (86. Costa), Lewandowski.
    Náhradníci: Starke – Costa, Rafinha, Boateng, Bernat, Müller, Kimmich.

    Borussia Dortmund: Bürki – Piszczek (80. Pulisic), Papastathopulos, Bender, Schmelzer – Weigl, Castro (46. Durm), Guerreiro – Dembélé, Reus (90+1. Ginter) – Aubameyang.
    Náhradníci: Weidenfeller – Isak, Pulisic, Kagawa, Merino, Ginter, Durm.
    bahis siteleri