Atalanta BC – Juventus 2:2 (kon.)
konec
Atalanta Bergamo
2:2 (1:0)
Juventus FC
Pátek 28.04.2017, 20:45 • Stadio Atleti Azzurri d'Italia, Bergamo • Italská Serie A • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak vám přeji příjemný zbytek dnešního večera. U sledování dalších on-line přenosů na počtenou! Loučí se s vámi Daniel Kinc. (22:46:54)
    Parádní utkání skončilo remízou!

     
    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 2:5. Rohy: 7:10. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 13:9.
     
    Utkání je u konce! Hosté sice ve druhé půli dokázali skóre otočit, ale domácí minutu před koncem vyrovnali na 2:2 a oba si tak body podělí!

    Juventus se dočkal vyrovnání po pěti minutách hry ve druhé půli, kdy si míč do vlastní sítě po centru Pjaniče srazil Leonardo Spinazzola. Hosté poté měli více ze hry, měli spoustu šancí, ale ujala se až za z 83. minuty, kdy si na Pjaničův centr naběhl Dani Alves a parádní hlavičkou v pádu poslal balón do sítě. Hosté se vznášeli v nebesích a byli blízko tří bodů, ale zpátky na zem je posadil chyba obrany, po níž se k míči dostal Remo Freuler a nadvakrát dostal míč do sítě!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Do vypršení nastaveného času zbývá zhruba půlminuta, hosté se opět ženou v co největším počtu dopředu, ale domácí se všechny nákopy odvrací.
     
    90+2
    Juventus je samozřejmě šokován z vyrovnání domácích a tlačí se neustále dopředu. Další možnost měl nyní po centru zleva Lemina, svou hlavičku poslal ale jen vysoko nad břevno.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty nad rámec hrací doby!
    89. Remo FREULER - 2:2
     
    89
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Neskutečný závěr pokračuje, je vyrovnáno! Hosté předvedli naprosto laxní bránění, když se dva obránci nedokázali domluvit, kdo odvrátí míč a nakonec se srazili, čehož využil REMO FREULER, jehož ještě Buffon v první šanci včasným pádem vychytal, domácí záložník pak na brankové čáře snad i silou vůle dotlačil míč přes dva soupeře do sítě – 2:2!
     
    88
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Paulo Dybala, přichází Mario Lemina.
     
    88
    Hosté zahrávali další přímý kop, z podobné pozice jako v předchozí situaci Dybala, ovšem po rozehrání byl Mandžukičovi odpískán faul.
     
    87
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Dani Alves, přichází Andrea Barzagli.
     
    86
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Leonardo Spinazzola, přichází Andrea Petagna.
     
    85
    V pokračování celé akce dohrál Chielliniho u rohového praporku zcela zbytečně Gómez a za svůj faul uviděl žlutou kartu.
     
    84
    Netrvalo to ale dlouho a mohlo být vyrovnáno! Gómez se vydal do akce jeden na jednoho, míč si navedl na pravačku a jeho přízemní ránu dokázal Buffon u své levé tyče vyrazit!
     
    83
    Žlutou kartu dostává Dani Alves (Juventus FC).
    83. Dani ALVES - 1:2
     
    83
    Juventus právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí sedm minut před koncem skóre a poprvé v zápase jdou do vedení, tohle může být jeden z klíčových momentů v boji o titulu! Miralem Pjanič opět ukázal na středu útočné poloviny svou genialitu, když vyslal milimetrový centr na zadní tyč, kam si zaběhl nehlídaný DANI ALVES a parádní rybičkou poslal míč přesně na vzdálenější tyč. Na oslavu branky navíc obětoval žlutou kartu – 1:2!

    Daniel Kinc

    Branky: 45. Conti (A. Gómez), 89. Freuler – 50. Spinazzola (Pjanić) (vla.), 83. Dani Alves (Pjanić)

    Karty:   49. Freuler (ABC), 80. Conti (ABC), 85. A. Gómez (ABC) – 75. Cuadrado (JUV), 83. Dani Alves (JUV)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 2:5. Rohy: 7:10. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 13:9.
    Atalanta Bergamo: Berisha – Tolói, Caldara, A. Masiello – Conti, Cristante, Freuler, Spinazzola (86. Petagna) – Hateboer, Kurtić (66. Kessié) – A. Gómez (C).
    Náhradníci: Gollini, Rossi – Bastoni, Cabezas, D'Alessandro, Grassi, Kessié, Mounier, Migliaccio, Raimondi, Paloschi, Petagna.

    Juventus FC: Buffon (C) – Dani Alves (87. Barzagli), Bonucci, Chiellini, Sandro – Pjanić, S. Khedira – Cuadrado (79. Lichtsteiner), Dybala (88. Lemina), Mandžukić – Higuaín.
    Náhradníci: Audero Mulyadi, Neto – Barzagli, Benatia, Lichtsteiner, Mattiello, Rincón, Mandragora, Marchisio, Asamoah, Lemina, Sturaro.

    Rozhodčí: Marco Guida
    thejrc.org