Třinec – Frýdek-Místek 2:1 (kon.)
konec
FK Třinec
2:1 (2:1)
FK Frýdek-Místek
Úterý 02.05.2017, 17:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 627 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou. (19:02:04)
     
    Hlavní rozhodčí ukončil dnešní utkání a domácí se přeci jenom radují ze zisku tří bodů. Vítězství dnes Třinci zajistil povedený úvod, neboť v osmé minutě se trefil René Dedič a ve 14. minutě pak ještě Martin Motyčka. Hosté ještě do konce poločasu korigovali skóre trefou Petra Literáka, avšak na další trefu už se Frýdek-Místek nezmohl. Hostům nepomohlo ani vyloučení domácího kapitána Daria Krišta, který se do kabin pakoval po druhé žluté kartě v 85. minutě.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Taktické střídání třineckých fotbalistů. Ze hřiště je stažen Michal Stříž, na trávník vbíhá Martin Janošík.
     
    90+4
    Domácí hru dostali k rohovému praporku, kde odolali atakům a získali vhazování. Záhy poté navíc bude následovat rohový kop.
     
    90+3
    Petr Hošek si na pravé straně obhodil Michala Švrčka (FRM), který ho následně poslal na trávník. Žlutá karta!
     
    90+2
    Také další akce končí pohodovým zákrokem Lukáše Palečka, který vyběhl z brány a bez problémů zastavil nepřesnou přihrávku soupeře.
     
    90+1
    Již v nastavení druhého poločasu si hosté vypracovali rohový kop. Po odvrácení centru sice hlavičkoval Nworah, avšak jeho nevýrazné zakončení šlo přesně k Palečkovi.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje čtyři minuty.
     
    90
    Matej Ižvolt (TRI) byl nejprve zřejmě faulován, ale poté se sám provinil proti pravidlům a vidí žlutou kartu. Domácím fanouškům se to ale vůbec nelíbí.
     
    88
    Rodící se brejk Frýdku-Místku na půli zastavil Petr Hošek (TRI). Také pro něj je připraven trest v podobě žluté karty.
     
    88
    Domácí míč dostali až k útočícímu Hoškovi, který hru roztáhl více doleva. Nepřesné zakončení Stříže končí ziskem rohového kopu.
     
    88
    Na další rohový kop hostujícího týmu si na bližší tyči naběhl Martin Klabník. Stoper Frýdku-Místku však hlavičkoval těsně nad břevno Palečkovy brány.
     
    87
    Domácí si s menšími problémy poradili i při rohovém kopu. Hra se dostala k půlící čáře, ale nyní již dopředu znovu spěchají fotbalisté Frýdku-Místku.
     
    86
    Do pokutového území domácích přilétl centr z kopačky Martina Slaninky. Míč byl sice odvrácen, ale jen ke Klabníkovi. Jeho střela byla zablokována.
     
    85
    Výrazná komplikace pro domácí celek. Dario Krišto (TRI) si pomohl faulem a hlavní rozhodčí mu po mírném váhání ukazuje druhou žlutou kartu. Ta je samozřejmě doplněna kartou červenou.
     
    84
    U postranní čáry byl důrazně dohrán Stříž, nicméně Hykelovi není odpískán faul. Třinec bude vhazovat.
     
    84
    Mikk Reintam si teď při bránění pomohl rukami. Nikolas Šumský bude zahrávat volný kop a do pokutového území spěchají všichni hráči oblékající červený dres.
     
    83
    Nworah dobře zpracoval vysokou přihrávku, avšak následně se nedovoleným zákrokem provinil Ilko, který se prodíral přes bránícího soupeře.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 8. Dedič, 14. Motyčka – 35. Literák

    Karty:   25. Benetka (TRI), 56. Stříž (TRI), 61. Krišto (TRI), 71. Motyčka (TRI), 88. Hošek (TRI), 90. Ižvolt (TRI) – 15. Šumský (FRM), 90+3. Švrček (FRM)   85. Krišto (TRI)


    FK Třinec: Paleček – Benetka, M. Čelůstka, Reintam, Janoščín – Joukl (65. Ižvolt), Krišto (C), Motyčka, Stříž (90+4. Janošík) – Šumbera (65. Hošek), Dedič.
    Náhradníci: Adamuška – Velner, Hošek, Janošík, Ižvolt, Avdić, Latocha.

    FK Frýdek-Místek: Prepsl – Švrček, Klabník, Literák (C), Ilko – Slaninka, Šichor (79. Berežný), Šumský, Hykel – Vyskočil (76. Nworah), Ševčík.
    Náhradníci: Mihálek – Spasojević, Nworah, Byrtus, Termanowski, Ferťal, Berežný.

    Rozhodčí: Ondřej Ginzel – Jaroslav Poživil, Milan Flimmel

    Diváci: 627
    bahis siteleri