Turín – Sampdoria 1:1 (kon.)
konec
Turín FC
1:1 (0:1)
UC Sampdoria
Sobota 29.04.2017, 20:45 • Stadio Olimpico Grande Torino • Italská Serie A • 34. kolo
Předzápasové kurzy
    Fotbalisté Sampdorie nedokázali udržet poločasové vedení a nakonec remizovali s FC Turín 1:1

     
    Máme za sebou nepříliš pohledné utkání a především druhý poločas. Po tom prvním vedla zaslouženě o chlup lepší Sampdoria zásluhou Patrika Schicka.
    Český střelec však utrpěl nejspíš už na konci prvního poločasu zranění a musel střídat. Do druhého poločasu nastoupil Ante Budimir a také Sampdoria s taktikou ukopat výsledek. To se zpočátku dařilo, protože turínští nehýřili nápady a snažili se vše řešit individuálně. I proto měla na začátku druhého poločasu větší šance Sampdoria, i když se s míčem potkávala minimálně.
    Hosté by nejspíš ubránili vítězství nebýt chyby zkušeného Vasca Reginiho. Kapitána Sampdorie postihl zkrat při zpracování míče a nabídl stoprocentní šanci Juanu Iturbemu, který s díky proměnil.
    Domácí si následně vytvořili poměrně solidní tlak, když v posledních 15 minutách nepustili janovské k ničemu. Ani to však nestačilo na vítězný gól, i proto, že Toro pálilo šance jako vesničan slivovici.
    Proto utkání končí z mého pohledu zaslouženou dělbou bodů, která znamená, že tříbodový odstup mezi oběma soupeři v tabulce se nemění.

    To je pro dnešek vše, mějte se hezky, dobrou noc a nezapomeňte se dívat zítra na další utkání Serie A. Budou tam velmi koukatelné zápasy. Na viděnou! (22:48:46)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Centr Lucase Torreiry byl prudký a nepřesný, a tak rozhodčí nejspíš ukončí zápas.
     
    90+5
    Ricky Álvarez se dostal na levé straně přes dva soupeře a vybojoval přímý kop. Poslední šance zápasu je tu!
     
    90+4
    Rohový kop Juana Iturbeho našel Andreu Belottiho, který nedokázal využít podklouznutí Cristiana Puggioniho a v tísni nasměroval svoji hlavičku nad. To byla obrovská šance!
     
    90+4
    Andrea Belotti se dostal k míči v pokutovém území po přihrávce Maxi Lópeze, ale nedokázal propálit Matiase Silvestreho. Následný rohový kop odvrátil Dennis Praet na další roh.
     
    90+3
    Turín se nakonec dostal k centru na levé straně díky Lucasi Boyému, ale tento míč si stáhl Cristian Puggioni ze vzduchu a uklidnil spoluhráče.
     
    90+2
    Domácí se snaží dostat se k pokutovému území soupeře, ale nemohou se vykombinovat z vlastní poloviny.
     
    90+1
    Danilo Avelar se po přihrávce Andrey Belottiho dostal na levé straně k centru, po kterém byl v souboji lehce přidržen Maxi López. Domácí střelec okamžitě signalizoval rozhodčímu, že se jednalo o faul, ten však byl jiného názoru.
     
    90
    Rozhodčí zápasu nastavuje pět minut nad rámec hrací doby ve druhém poločase.
     
    89
    Juan Iturbe pronikal po pravé straně, dobře si pokryl míč, ale v souboji s Karolem Linettym fauloval. Pro domácí škoda.
     
    88
    Bartosz Bereszyński se pokoušel na pravé straně uvolnit Ante Budimira, ale míč polského zadáka odvrátil na aut nový muž Mirko Valdifiori.
     
    87
    Tým FC Turín bude střídat.
    Ze hřiště odejde Daniele Baselli. Na jeho místo přijde Mirko Valdifiori.
     
    86
    Rohový kop Lucase Torreiry odvrátil na přední tyči Andrea Belotti.
     
    85
    Uspávací kombinace hostů skončila na pravé straně zblokovaným centrem Ricarda Álvareze. Ten vyrazil reflexivně Joe Hart na střed pokutového území, kde stoper Carlão raději odvrátil na roh.
     
    84
    Tým UC Sampdoria bude střídat.
    Ze hřiště odejde Fabio Quagliarella. Na jeho místo přijde Filip Djuričić.
     
    83
    Velká skrumáž po rohovém kopu Juana Iturbeho, na který si naskočil Lucas Boyé a přihrál hlavou na dvojici Maxi López-Andrea Belotti. Ani jeden z těchto útočníků však nedokázal trefit balón v bezprostřední blízkosti hostující branky! Následný hvizd rozhodčího celou akci pro faul zastavil.
     
    83
    Davida Zappacosta se vydal na výlet po pravé straně a díky zákroku Vasca Reginiho vybojoval rohový kop.

    Stanislav Mohorita

    Branky: 78. Iturbe – 12. Schick (Linetty)

    Karty:   36. Avelar (TUI) – 77. Praet (SMD), 80. Regini (SMD)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 13:6. Střely mimo: 13:1. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 12:9.
    Turín FC: Hart – Zappacosta, Rossettini, Carlão, Avelar – Acquah (78. Maxi López), Baselli (87. Valdifiori) – Falqué (72. Iturbe), Ljajić, Boyé – Belotti (C).
    Náhradníci: D. Padelli, Cucchietti – Molinaro, Castán, Maxi López, Samuel Gustafsson, Valdifiori, Iturbe, Obi, A. Barreca, Moretti, Lukić.

    UC Sampdoria: Puggioni – Bereszyński, Silvestre, Škriniar, Regini (C) – Praet, Torreira, Linetty – Fernandes (60. R. Álvarez) – Quagliarella (84. Djuričić), Schick (47. Budimir).
    Náhradníci: Krapikas, Falcone – Šimić, Dodô, R. Álvarez, Pavlović, Cigarini, Djuričić, Tessiore, Budimir, Tomic, Baldé.

    Rozhodčí: Massa – Ranghetti, Consilina

    Diváci: 17359
    ocianews.com