Slovensko – Česko 0:6 (kon.)
konec
Slovensko
0:6 (0:1, 0:4, 0:1)
Česko
Sobota 29.04.2017, 15:10 • Jégpalota Budapešť • Evropský pohár žen do 16 let
Partner:
     
    55:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po dlouhé době přidáváme šestou branku a skóre vypadá zase o kousek líp! Barbora Machalová našla zpoza branky PATRICII ŠKORPÍKOVOU, která na nic nečekala, do puku se opřela z první a Pösingerovou prostřelila dřív, než stihla jít na led – 0:6! Asistence: Barbora Machalová, Anna Fabšicová.
     
    36:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásná akce českého týmu, možná nejkrásnější na turnaji, vede k páté brance ve slovenské síti! TEREZA MAZANCOVÁ zakombinovala s Nikolou Dýckovou a jakmile se střela Dýckové snášela od břevna do brankoviště, Mazancová ho ze vzduchu dorazila do klece – 0:5! Asistence: Nikola Dýcková.
     
    25:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhý útok českého týmu přidává během jediného střídání druhý gól, v této třetině celkem už třetí! A zase mě Bára Machalová vyslyšela. Její otočka tentokrát neskončila úspěchem, ale volný kotouč na druhé straně brankoviště snadno dopravila do prázdné klece KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ – 0:4! Asistence: Barbora Machalová.
     
    24:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    BARBORA MACHALOVÁ tohle zkoušela na turnaji už mockrát, a teď jí to konečně vyšlo! Česká útočnice za brankou neváhala, bleskově se otočila kolem tyčky a pak zamířila po ledě na vzdálenější tyčku. Vedeme o tři góly – 0:3! Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    21:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Brzy zkraje druhé třetiny se česká reprezentace usadila v útočném pásmu a slaví dvougólové vedení! Na našich hokejkách byl znát klid a velká rozvaha, až nakonec od modré čáry vystřelila tahem KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ. Puk se zřejmě ještě otřel o chránič clonící Slovenky a zaplul za záda Pösingerové, která neviděla vůbec nic – 0:2! Asistence: Barbora Machalová, Daniela Pejšová.
     
    19:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vynikající střídání elitní české formace, které vlastně začalo už na konci oslabení, je odměněno vedoucí trefou! Z levé strany vyslala puk před branku Adéla Škrdlová, nahození bylo tečované a Pösingerová ho vyrazila před sebe. Tam se jako první natáhla TEREZA MAZANCOVÁ a v pádu bekhendem dorazila kotouč do sítě – 0:1! Asistence: Adéla Škrdlová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 20. Mazancová (Škrdlová), 22. Kaltounková (Machalová, Pejšová), 25. Machalová (Kaltounková), 26. Kaltounková (Machalová), 37. Mazancová (Dýcková), 56. Škorpíková (Machalová, Fabšicová)


    Slovensko: Pösingerová (Zimková) – Vargová, Vysokajová, Kučerková, L. Šulíková, Jašková, A. Šulíková, Vannayová – Matejková, Kubeková, Dobošová, Nemčeková, Halušková, Schredlová, Klembalová, Hájniková, Durániková, Šimnová, Bučičová, Stančíková. Trenér: Martin Sojka.
    Česko: Švejdová (Štumbaurová) – Škrdlová (A), Jandušíková, Kotounová (C), Pejšová, Šmajdová, Vlková – Mazancová, Mlýnková (A), Dýcková – Čajanová, Kaltounková, Machalová – Seroiszková, Škorpíková, Hájková – Fabšicová, Sarnovská, Nepokojová. Trenér: Pavel Zuziak.

    Rozhodčí: Gérnyiová (HUN), Weissová (GER) – Weeghová (AUT), Dzeneová (LAT).
    ocianews.com