Brno – IHC Nový Jičín 3:8 (kon.) | IHC Kladno – Devils Zlín 10:3 (kon.) | Černošice – IHC Olomouc 6:9 (kon.)
Roller Storm – HC Boskovice inline 6:3 (kon.) | Brno – IHC Přerov 6:5 (kon.) | IHC Kladno – Uh. Brod 6:4 (kon.)
IHC Prague Rats – HC Boskovice inline 13:1 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Olomouc 2:4 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
2:4 (0:1, 1:0, 1:2, 0:1)
IHC Eagles Olomouc
Neděle 30.04.2017, 17:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    41:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tuhle branku si domácí gólman za rámeček nedá. Olomoučtí totiž odskakují do dvoubrankového vedení, když skákající puk z hole JIŘÍHO PAŠKY propadl Mahdalovi mezi výstrojí a tyčkou jeho svatyně. Asistence: Lubomír Korhoň.
     
    30:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ve FORTUNA aréně se znovu mění stav utkání, na čemž se podílel i hostující gólman, který si připisuje asistenci. Dobře mířenou střelou překvapil Mahdala JAKUB ČUŘÍK – 2:3. Asistence: Lubomír Korhoň, Dalibor Sedlář.
     
    27:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí teď z nenápadné akce vytěžili maximum a brzo vyrovnávají skóre. Kuťák kroužil s kotoučem daleko od Sedlářovy svatyně, jako by byl na veřejném bruslení. Pak však skvěle našel Zdeňka Čápa, který vrátil puk FILIPU KUŤÁKOVI do mezikruží. Ten už si vymíchal Sedláře a dopravil touš do brány – 2:2. Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    26:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Početní nevýhoda hradeckého celku ale netrvala dlouho. Roupec si šikovně počkal na JAKUBA ČUŘÍKA, jenže střelou k tyči nedal domácímu gólmanovi šanci – 1:2. Asistence: David Roupec.
     
    19:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Hradečtí se dočkávají zaslouženého vyrovnání! Čáp byl na levé straně trpělivý, vyčkal si na vhodnou chvíli, naznačil střelu a vyslal přihrávku na nikým nehlídaného LUKÁŠE NEDVÍDKA, který z první neměl problém zakončit do poloodkryté brány – 1:1. Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    04:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A Olomouc otevírá skóre utkání. Po nenápadné akci vyslal Vápeník přesnou nahrávku na hokejku PAVLA HANDLA, jenž střelou do pravého horního rohu překonává Mahdala – 0:1. Asistence: Vratislav Vápeník.

    Lenka Jonešová

    Branky a nahrávky: 20. Nedvídek (Čáp), 28. Kuťák (Čáp) – 5. Handl (Vápeník), 27. Čuřík (Roupec), 31. Čuřík (Korhoň, Sedlář), 42. Paška (Korhoň)


    ILHK Hradec Králové: Mahdal (Vavřina) – Čáp, Bureš, Kuťák, Netušil, Nedvídek, Pavlík, T. Půlpán, A. Půlpán "C". Trenér: Jiří Novák.
    IHC Eagles Olomouc: Sedlář (Vágner) – Paška, Cik, Roupec, Čuřík, Davis, Handl, Korhoň "C", Vápeník. Trenér: Stanislav Cik.

    Rozhodčí: Pahulák, Barek.
    thejrc.org