Skalica – Slovan Bratislava 0:3 (kon.)
konec
MFK Skalica
0:3 (0:1)
ŠK Slovan Bratislava
sk Pondělí 01.05.2017, 16:20 • NTC Poprad • Slovenský pohár - Slovnaft cup • Finále
Předzápasové kurzy
     
    Slovan v druhom polčase zvýšil svoje vedenie, keď sa v 62. minúte presadil Čavrič a na konečných 0:3 upravil v 76. minúte Soumah. Slovan Bratislava sa teda stáva víťazom Slovenského pohára v roku 2017. Fanúšikovia Slovana vybehli z tribúny na trávnik a oslavujú spoločne s hráčmi spoločne. Na trávniku sú už aj ťažkoodenci.

    My vám ďakujeme za pozornosť. (18:10:10)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Soumah šikovne zakombinoval s Vittekom. Ešte sa pokúšali belasí streliť nejaký ten rýchly gól po rýchlej akcii, no nepodarilo sa. Uvidíme ešte roh.
     
    90+1
    Rozhodcovia nadstavujú jednu symbolickú minútu.
     
    89
    Kóňa si vymenil loptu s Vittekom, no Róbert Vittek ju už následne dobehnúť nedokázal. Lopta prenikla za bránkovú čiaru a odkopávať ju bude Čikoš-Pavličko.
     
    87
    Futbalisti Slovana už iba kontrolujú tento zápas a aspoň v závere nechávajú svojmu súperovi nejaký priestor. Fanúšikovia Slovana sa na severnej tribúne zabávajú, spievajú a už oslavujú víťazstvo.
     
    86
    Skalického hráča fauloval Milan Rundič a za svoj zákrok aj dostal žltú kartu. Z následnej štandardky Ľubomír Ulrich mieril iba do bočnej siete.
     
    85
    Ulrich potiahol loptu po osi ihriska a prihral ju Milunovičovi na pravú stranu. Skaličania sa však potom do zakončenia nedostali.
     
    83
    Priskin sa dostal dopredu. Vymenil si loptu pred šestnástkou s Kóňom, ale táto kombinácia nebola dotiahnutá do úspešného konca.
     
    82
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Adam Meszáros, prichádza Ľubomír Ulrich.
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Lukáš Hruška, prichádza Mário Vrábel.
     
    80
    Skaličania ostali s loptou na útočnej polovici. Prihrávka Švrčeka však následne Majerníkovi vzadu ušla a už ďalej Záhoráci v útoku nepokračovali.
     
    79
    Skaličan Milunovič bol faulovaný a hostia budú mať možnosť po riadne dlhej dobe dostať sa k príležitosti. Štandarka pre Záhorákov.
     
    78
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Aleksandar Čavrič, prichádza Róbert Vittek.
     
    76
    Slovan dal gól!
    SEYDOUBA SOUMAH nezaváhal a tvrdou strelou k pravej žrdi prekonal brankára Skalice. Slovan vedie už 0:3 a neohrozene kráča za ziskom trofeje.
     
    75
    Žltú kartu dostáva Čikoš-Pavličko (MFK Skalica).
     
    75
    Soumah sa uvoľnil v strede poľa, vyštartoval dopredu a posunul Priskinovi, ktorý už mal pred sebou iba Čikoša-Pavlička. Lenže skalický brankár ho fauloval a Slovan bude kopať penaltu!
     
    73
    Priskin sa zbavil na ľavej strane protihráč a utekal dopredu. Na osi ihriska sa mu ukazoval a mával mu úplne voľný Soumah, no Priskin aj tak prihral úplne nepresne.
     
    71
    Slovan už od začiatku druhého polčasu bezpečne kontroluje hru a Skalicu absolútne nepúšťa do streleckých šancí.
     
    69
    Skaličania po dlhšej dobe odkopli loptu na útočnú polovicu, no aj tá skončila iba bezpečne pri brankárovi Greifovi, ktorý bol vďačný aj za takúto príležitosť siahnuť si na loptu.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 20. Rundič, 62. Čavrič, 76. Soumah (pen.)

    Karty:   75. Čikoš-Pavličko (SKA) – 32. Savičevič (SBA), 56. Šefčík (SBA), 86. Rundič (SBA)


    MFK Skalica: Čikoš-Pavličko – Mizerák, Szöcs, Majerník (C), Švrček – Hlavatovič – Meszáros, Pankaričan, Hruška – Šebesta, Vaščák
    Náhradníci: Bartal – Ulrich, Jakubek, Neoveský, Milunovič, Vrábel, Slaný

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Kubík, Rundič, Saláta, Sekulič (C) – De Kamps, Savičevič – Priskin, Soumah, Šefčík – Čavrič
    Náhradníci: Krnáč – Kóňa, Oršula, Ligeon, Pinte, Vittek, De Sa

    Rozhodčí: Chmura – Žákech, Bobko

    Diváci: 2 432
    thejrc.org