Gijón – Las Palmas 1:0 (kon.) | Atlético – Eibar 1:0 (kon.) | Barcelona – Villarreal 4:1 (kon.)
Granada – Real Madrid 0:4 (kon.)
konec
Granada CF
0:4 (0:4)
Real Madrid
Sobota 06.05.2017, 20:45 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit opět zase někdy příště. (22:39:06)
     
    Dnešní utkání se rozhodlo v prvním poločase, kdy Real předvedl ofenzivní smrž. Ta sice pokračovala i ve druhém dějství, ale Madridští už balon mezi tři tyče nedostali. Granada hrála dlouho ustrašeně a první obrovské šance se dočkala až v osmdesáté minutě. V posledních čtvrt hodině hrál domácí tým nejlepší fotbal v duelu, ale na čestný zásah to už nestačilo.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž ukazuje, že se budou hrát dvě minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Nejlepším hráčem Granady je Adrián Ramos, jenž vystřelil zpoza vápna, čímž donutil k zákroku Kika Casilly. Hostující brankář přijal zákrok s úsměvem. jelikož si během zápasu mockrát na míč nesáhl.
     
    89
    Dimitri Foulquier měl před sebou hodně prostoru, ale míč si píchl daleko od sebe. Domácí hráč jej už na hrací ploše neudržel, a tak místo střely uvidíme jen odkop od branky Realu.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Sverrir Ingason (Granada).
     
    87
    Až v posledních minutách hraje Granada pěkný fotbal, kterým zatlačila soupeře do jeho vápna. Ovšem k vidění byl další faul, po němž přijde žlutá karta.
     
    86
    O výsledku utkání je rozhodnuto, ale Granada si chce ještě připsat čestný zásah. Zpoza vápna se napřáhl Adrián Ramos, jehož pokus se od bránícího hráče odrazil na rohový kop.
     
    84
    Hra se opět přesunula před druhou z branek, kde se o technickou střelu pokusil Karim Benzema. Jeho zakončení bylo nápadné, ale minulo zadní tyč asi o metr.
     
    83
    V posledních minutách sledujeme strhující podívanou. První pokus z pravé části vyslal Adrián Ramos, k němuž se míč ještě vrátil. Ovšem jeho druhá rána skončila v moci brankáře Realu.
     
    81
    Po centru z prvé strany se k hlavičce dostal Karim Benzema. Zakončení francouzského útočníka přišlo ze záklonu, a tak mu chyběla větší razance a přesnost.
    80. Obrovská šance Granady na snížení
     
    80
    V osmdesáté minutě přišla první obrovská šance Granady. Do vápna se s míčem dostal Adrián Ramos, jenž se utopil v kličkách. Balon mu odkopl Fábio Coentrão jen do míst, kde stál Martin Hongla. Jeho pokus přeletěl odkrytou branku, a tak Granada na čestný zásah stále čeká.
     
    79
    Bílý balet vybojoval rohový kop, který rozehrál Isco. Jeho centr hledal na zadní tyčí Sergia Ramose, jenž se k zakončeni ale nedostal.
     
    77
    V osobním souboji si pomohl faulem rukou Uche Henry Agbo, jenž trefil do zátylku Jamese Rodrígueze. Ani po tomto zákroku hlavní sudí první žlutý kartónek nevytáhl.
     
    77
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Lucas Vázquez, přichází Mariano Díaz.
     
    76
    Osobní souboj Ramosů vyhrál ten hostující! Sergio Ramos naznačil kličku do středu hrací plochy a nakonec šel do strany, čímž donutil soupeře k faulu.
     
    74
    Domácí hráči opět kombinují na polovině soupeře, ale nacházejí se s balonem těsně za půlící čárou. Z pravé strany mířil centr na Adriána Ramose, jenž se k zakončení neprodral.

    Michal Luxa

    Branky: 3. James Rodríguez (L. Vázquez), 11. James Rodríguez (Coentrão), 30. Morata (Danilo), 35. Morata (Asensio)

    Karty:   88. Ingason (GRN)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 6:7. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 14:8.
    Granada CF: Ochoa – Foulquier (C), Hongla, Ingason, G. Silva – Angban, Krhin (46. Lombán) – Cuenca, Pereira, Malle (17. Agbo) – Ramos.
    Náhradníci: da Silva – Agbo, Lombán, Boga, Atzili, Vezo, Entrena.

    Real Madrid: Casilla – Danilo, Nacho Fernández, Ramos (C), Coentrão – Casemiro (68. Isco), Kovačić – L. Vázquez (77. Díaz), James Rodríguez, Asensio (59. Benzema) – Morata.
    Náhradníci: Yáñez – Kroos, Benzema, Marcelo, Díaz, Modrić, Isco.

    Rozhodčí: Iglesias – Costoya, Ramos
    thejrc.org