Neapol – Cagliari 3:1 (kon.) | Juventus – Turín 1:1 (kon.)
konec
Juventus FC
1:1 (0:0)
Turín FC
Sobota 06.05.2017, 20:45 • Juventus Stadium • Italská Serie A • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já vám děkuji za pozornost a někdy zase u Serie A nashledanou! (22:44:12)
     
    Derby della Mole je u konce! Hosté se dostali do vedení po sedmi minutách druhého poločasu, přesnou standardní situací se prosadil Adem Ljajić. S domácími to vypadalo bledě, přišel ovšem Gonzalo Higuaín a jeho jediný pokus v utkání. V Turíně se tak nebude slavit výhra ani jednoho celku.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí se ještě pokoušeli kombinovat, nakonec vše ale bylo ukončeno zbytečným útočným faulem. Hosté s rozehrou spěchat nejspíše nebudou.
    90+2. Gonzalo HIGUAIN - 1:1
     
    90+2
    Juventus právě vstřelil branku!
    Juventus Stadium bouří, GONZALO HIGUAÍN přijal přihrávku od Miralema Pjaniće, míč si jednou nohou zpracoval a následně překonal Harta střelou k tyčce!
     
    90+1
    V první nastavené minutě z celkových čtyř rozehrával standardní situaci Adem Ljajić. Jeho první pokus v utkání byl zdaleka lepší, nyní míč skončil vysoko nad brankou.
     
    90
    A další faul, jehož obětí byl Juan Manuel Iturbe. Juventus toto utkání nejspíše nevyhraje, povede se mu v nastavení alespoň vyrovnat?
     
    89
    Juan Manuel Iturbe následně prošel až na útočnou polovinu, kde vybojoval taktický faul. Turínští tak budou zahrávat standardní situaci.
     
    88
    Juan Cuadrado posílal parádní míč do šestnáctky, kde byl Mario Mandžukić. Jeho hlavička mezi dvěma bránícími hráči nebyla ideální a míč skončil mimo ohrožení branky.
     
    87
    Kontr na druhé straně zakončen centrem do vápna, který odcentroval Luca Rossettini těsně před Hartem nad branku. To bylo riskantní od hostujícího obránce.
     
    87
    Opět skvěle hrající hostující kapitán. Andrea Belotti uháněl do vápna, těsně před ním byl ale stáhnut za rameno. Rozhodčí faul neodpískali.
     
    86
    Skvěle zabojoval proti přesile u levé lajny Andrea Belotti. Počkal si na spoluhráče a následně chytře vybojoval vhazování pro svůj celek.
     
    85
    Turín je naopak hodně blízko velké senzaci a výhře v derby. To by byla nejspíše dlouhá noc, kdyby to vínově rudým dnes vyšlo.
     
    83
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Iago Falqué, přichází Juan Manuel Iturbe.
     
    82
    Opět se domácí dostali do dobré kombinace, ani nyní ale nepřišla vyrovnávací branka. Kwadwo Asamoah zakončoval z hranice vápna, zamířil ovšem vysoko nad.
     
    81
    Domácí následně prošli do vápna, Gonzalo Higuaín upadl, ale byl to spíše pokus z nouze. Následně byl faulován hostující bránící hráč.
     
    80
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Paulo Dybala, přichází Aléx Sandro.

    David Panuška

    Branky: 90+2. Higuaín (Pjanić) – 52. Ljajić

    Karty:   51. Asamoah (JUV), 76. Cuadrado (JUV) – 13. Moretti (TUI), 38. Acquah (TUI), 42. Molinaro (TUI)   57. Acquah (TUI)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 10:6. Rohy: 12:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:11.
    Juventus FC: Neto – Lichtsteiner, Bonucci, Benatia, Asamoah – S. Khedira, Rincón (69. Pjanić) – Cuadrado, Dybala (80. Sandro), Sturaro (56. Higuaín) – Mandžukić.
    Náhradníci: Buffon, Audero Mulyadi – Dani Alves, Barzagli, Chiellini, Sandro, Mattiello, Lemina, Mandragora, Marchisio, Pjanić, Higuaín.

    Turín FC: Hart – Zappacosta, Rossettini, Moretti, Molinaro – Acquah, Baselli (75. Obi) – Falqué (83. Iturbe), Ljajić, Boyé (63. Benassi) – Belotti.
    Náhradníci: D. Padelli, Cucchietti – Castán, Carlão, Maxi López, Benassi, Samuel Gustafsson, Valdifiori, Iturbe, Obi, A. Barreca, Lukić.
    thejrc.org