Salzburg – Rapid 1:0 (kon.) | Austria – Ried 3:0 (kon.) | Admira – Wolfsberger 3:2 (kon.)
St. Pölten – Mattersburg 1:0 (kon.)
konec
FC Admira Wacker Mödling
3:2 (1:1)
RZ Pellets Wolfsberger AC
Sobota 13.05.2017, 18:30 • BSFZ-Arena, Mödling • Rakouská Bundesliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    80
    Admira právě vstřelila branku!
    Tohle střídání se domácímu trenérovi povedlo. Po delší pauze zapříčiněnou ošetřováním se opět začalo hrát a z levé strany se dostal míč až k náhradníkovi PATRICKU SCHMIDTOVI, který se halfvolejem trefil přesně ke vzdálenější tyči.
     
    62
    Wolfsberger právě vstřelili branku!
    Hostujícímu celku prospělo střídání, protože hnad pár vteřin na to je srovnáno. Přetažený centr se dostal po sklepnutí až k PAULU TSCHERNEGGOVI, který i s trochou štěstí překonal Leitnera sstřelou k tyči.
     
    50
    Admira právě vstřelila branku!
    Další míč za obranu už hosté odvrátit nedokázali. Sax elegantní patičkou vyřadil ze hry dva protihráče a STEPHAN ZWIERSCHITZ razantí střelou nedal Koflerovi šanci.
     
    37
    Admira právě vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a je vyrovnáno. Lackner se uvolnil na straně, kdy elegantní kličkou se zbavil dvou soupeřů a poté předal míč do šestnáctky MAXIMILIANU SAXOVI, jenž si ho přehodil na silnější nohu a střelou po zemi k tyči srovnává na 1:1.
     
    30
    Wolfsberger právě vstřelili branku!
    Standardní situace se sice hostujícímu týmu nepovedla, ale domácí nedokázali odkopnout míč do bezpečí a tak se ho ujal PAUL TSCHERNEGG, který napřáhl z dobrých třiceti metrů. Jeho ránu sice ztlumil v rukavicích Leitner, ale balón neudržel a ten se dostal za brankovou čáru.

    Ondřej Jícha

    Branky: 37. Sax, 50. Zwierschitz, 80. Schmidt – 30. Tschernegg, 62. Tschernegg

    Karty:   63. Offenbacher (TRK)


    FC Admira Wacker Mödling: Leitner – Ebner, Maranda, Wostry, Zwierschitz – Toth (C), Lackner, Bajrami, Knasmullner, Sax – Monschein.
    Náhradníci: Kuttin – Grozurek, Maier, Pavic, Posch, Schmidt, Vastic

    RZ Pellets Wolfsberger AC: Kofler (C) – Palla, Drescher, Leitgeb, Standfest – Klem, Tschemegg, Offenbacher, Nutz – Prosenik, Ouedraogo.
    Náhradníci: Sallinger – Huttenbrenner, Orgill, Rosenberger, Sanogo, Ynclan, Zundel

    Rozhodčí: Jaccottet
    thejrc.org