Fiorentina – Lazio 3:2 (kon.) | Atalanta BC – AC Milán 1:1 (kon.)
konec
ACF Fiorentina
3:2 (0:0)
S. S. Lazio
Sobota 13.05.2017, 18:00Italská Serie A • 36. kolo
Předzápasové kurzy
    82. Alessandro MURGIA - 3:2
     
    82
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Tak to bude ještě zajímavý závěr zápasu. Po nadýchaném centru do pokutového území se hlavičkou na zadní tyč prosazuje ALESSANDRO MURGIA. Tatarusanu byl dál od brankové lajny a už se nestačil dostat k hlavičce, která padala přesně pod břevno.
    77. Cristiano LOMBARDI - 3:1
     
    77
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    A Fiorentina zdaleka nekončí. Tentokrát si Kalinić navedl do středu z pravé strany, chtěl pálit na vzdálenější tyč. Tu také trefil! Od ní se však míč odrazil do nešťastníka CRISTIANA LOMBARDIHO, který poslal míč do vlastní sítě.
    75. Nikola KALINIĆ - 2:1
     
    75
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Fiorentina otáčí stav zápasu na svou stranu. Střelu Borji Valera ještě stačil Strakosha vyrazit před sebe. Poté se míč odrazil od bránícího hráče přesně na kopačku NIKOLY KALINIĆE, který už jen dorazil míč do prázdné branky.
    68. Khouma BABACAR - 1:1
     
    68
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Po třech střídání přichází ihned srovnání. KHOUMA BABACAR si naskočil na přesný centr z pravé strany a se štěstím dostal míč do sítě. Strakosha byl na místě, u levé tyče, ale již nedokázal balon zastavit před brankovou lajnou nebo vyrazit mimo tři tyče.
    56. Keita Baldé Diao - 0:1
     
    56
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Lazio jde z první velká šance do vedení. KEITA BALDÉ DIAO si našel přesnou průnikovou přihrávku mezi obránci. Poslední obránce Davide Astori na útočníka Lazia rychlostně nestačil. Následně se senegalský útočník dostal ke střele pravou nohou a pod levou rukou brankáře posílá tým do vedení.

    Vít Schück

    Branky: 68. Babacar (Vecino), 75. N. Kalinić, 77. C. Lombardi (vla.) – 56. Baldé Diao (Alberto), 82. Murgia (Alberto)

    Karty:   27. Astori (FIO), 90. Valero (FIO) – 27. Parolo (LAZ), 65. Radu (LAZ), 90+4. Hoedt (LAZ)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 7:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 14:17.
    ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Tomović, De Maio, Astori – Chiesa (66. Tello), Vecino, Cristóforo (67. C. Sánchez), Olivera (67. N. Kalinić) – Bernardeschi, Babacar, Valero (C).
    Náhradníci: Sportiello, Drągowski – C. Sánchez, N. Kalinić, Tello, Salcedo, Saponara, Hagi, Maistro, Mlakar, Iličić, Reimão.

    S. S. Lazio: Strakosha – Bastos, Hoedt, Radu (C) – Patric, Parolo, Alberto, Murgia, J. Lukaku (50. C. Lombardi) – Djordjević (72. Anderson), Baldé Diao (72. Immobile).
    Náhradníci: Adamonis, Vargić – Basta, Anderson, Crecco, Wallace, Immobile, Lulić, Biglia, C. Lombardi.
    thejrc.org