Podbrezová – Ružomberok 0:1 (kon.) | Prešov – Dunajská Streda 1:1 (kon.) | Senica – Trnava 1:0 (kon.)
Trenčín – Slovan Bratislava 3:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Žilina 1:4 (kon.)
konec
FK Železiarne Podbrezová
0:1 (0:0)
MFK Ružomberok
sk Pátek 19.05.2017, 17:30 • Zelpo Arena, Podbrezová, Slovensko • Niké liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Na Horehroní to bude veľký večer. Oba tímy by si prípadným víťazstvom zabezpečili účasť v predkole Európskej ligy na budúci ročník. Pre Podbrezovú by to bol historický moment, pre Ružomberok prvý od sezóny 2006/07. Vtedy MFK postúpil ako majster do LM. V druhom predkole sa dostal cez Djurgarden, následne ho vyradila CSKA Moskva a vtedy ešte v prvom kole Poháru UEFA nestačil v dvojzápas na Club Brugge.

    ŽP Šport Podbrezová

    Prekvapenie ročníka malo veľmi zlý štart jari, nakoľko osem duelov za sebou nepoznalo chuť výhru. Ak k tomu prirátame aj záver jesene, tak skončíme na čísle desať. Všetko si odskákal tréner Marek Fabuľa, ktorý dostal "kopačky" a nahradil ho Karol Praženica.

    Tím okamžite zvíťazil, keď doma porazil Zlaté Moravce výsledkom 2:0. Prvýkrát sa vlastne stalo, že ViOn proti Podbrezovej nezískal ani bod. "Železiari" zlepšenie potvrdili aj v Prešove, kde Tatran Prešov zdolali rovnakým pomerom a naposledy prišiel zisk cenného bodu na horúcej pôde v Dunajskej Strede.

    Podbrezová sa nachádza na štvrtom mieste tabuľky, bod práve pod Ružomberkom, ktorý by v prípade výhry predskočila a zaistila si postup do EL, ako sme už spomínali. Teoreticky sa môžu dostať do EL po tomto kole aj oba celky, to by však Dunajská Streda, Trenčín a ani Trnava nemohli vyhrať.

    Najlepším strelcom tímu je Endy Opoku Bernadina, ktorý dal sedem presných zásahov. Piatimi sa prezentovali Michal Breznaník a Miroslav Viazanko.

    MFK Ružomberok

    "Ruža" síce má s Podbrezovou lepšiu vzájomnú bilanciu, keďže vyhral až sedemkrát, raz sa zrodila remíza a v dvoch pokusoch zvíťazil súper, lenže v posledných troch zápasoch MFK bodoval iba raz.

    Naposledy sa pod Čebraťom zrodila remíza 0:0, predtým sa hrali dva zápasy na pôde Podbrezovej a tá ich vyhrala zhodne 3:1. Ružomberok však na druhej strane ťahá dobrú sériu troch výhier v rade. To si odniesli Michalovce, Senica a Zlaté Moravce. Pred tým prišla prehra s Trenčín, iba druhá v jarnej časti. Prvú zverencom Norberta Hrnčára pripravili futbalisti majstrovskej Žiliny.

    Najlepším strelcom klubu je Čech Jakub Mareš, ktorý dal trinásť gólov. Nasleduje dvojica Miloš Lačný a Ján Maslo so šiestimi zásahmi.
     
    Výkop v piatok o 17:30 majú všetky zápasy tohto kola, takže priebežne budeme sledovať aj dianie na iných štadiónoch, kde sa bojuje o postup do Európskej ligy.

    Týka sa to duelu Prešov s Dunajskou Stredou, Senice s Trnavou a aj Trenčínu proti Slovanu Bratislava. Hrať sa bude aj v Zlatým Moravciach, kde pricestuje Žilina.
     
    Úvodné zostavy:

    ŽP Šport Podbrezová: Kuciak – Turňa, Kostelný (C), Krivák, Djordjevič – Podio, Vajda – Viazanko, Kochan, Bernadina – Mikuš.
    Náhradníci: Vavrúš, Kupčík, Migaľa, Lipčák, Magda, Kuzma, Polievka.

    MFK Ružomberok: Macík – Čurma, Menich, Kružliak, Kupec – Nagy, Ďubek (C) – Daniel, Faško, Gál-Andrezly – Mareš.
    Náhradníci: Hajdúch – Már. Almaský, Gerec, A. Lovás, Takáč, Gerát, Lačný.

    Rozhodca: Chmura – Hrčka, Žákech – Ádám.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mali domáci hráči, ktorí sa dopredu snažia dostať po ľavej strane. Matej Kochan sa dostal k centru, ktorý bol zrazený na roh.
     
    2
    Rohový kop sa Podbrezovej na úvod nevydaril, pretože lopta našla len pripraveného obrancu Ružomberku na päťke a ten odvrátil nebezpečenstvo.
     
    3
    Na zápase sa nachádzajú aj fankluby oboch tímov, ktoré už od začiatku naplno povzbudzujú svojich miláčikov.
     
    3
    Centrovaný pas sprava prepadol až na vzdialenejšiu stranu malého vápna, lenže Gál-Andrezly ostal prekvapený a lopta sa od neho len odrazila vedľa brány.
     
    4
    Domáci zakombinovali na pravej strane ofenzívy, kde však nevyšla prihrávka na Viazanka do šestnástky a tak od brány odkopával Macík.
     
    5
    Mikuš sa na hranici šestnástky uvoľnil cez Menicha, avšak centrovaný pas do lepšej pozícii nenašiel žiadneho z jeho spoluhráčov.
     
    6
    Gál-Andrezly sa snažil zachytiť nákop z vlastnej polovice na tej útočnej. Záložník si pomohol faulom, takže nebezpečenstvo vytvoriť nestihol.
     
    7
    Po niekoľkých súbojoch v strede poľa Turňa loptu nakopol na krídlo, kde si zbehol Mikuš, ale útočník bol veľmi dobre bránený.
     
    8
    Podiov pas zo stredu poľa na krídlo nabiehajúceho Mikuša nenašiel, skôr bol pri lopte Menich a nechal ju prejsť za bránkovú čiaru.
     
    9
    Ružomberok sa z úvodu tlačí dopredu po krídlach, no tie domáci hráči zatiaľ dokážu brániť a získavať tam lopty.
     
    10
    Vynikajúci zákrok na hranici svojho malého vápna predviedol Kružliak, ktorý zrazil strelu Mikuša z veľmi dobrej pozície po prihrávke Viazanka.
     
    11
    Viazanko nepresný center dostihol ešte pred postrannou čiarou, kde si následne faul vypýtal Djordjevič, takže nasleduje priamy kop. Centrovať bude kto iný, než Pablo Podio.
     
    11
    Pas záložníka Podbrezovej ale presný nebol, loptu nestihol Viazanka, takže tá preskákala až do autu.
     
    12
    Predĺžený výkop Macíka na hranicu šestnástky Podbrezovej vyriešil Krivák, ktorý hlavou odpratal loptu do bezpečia pred Andrezlym.
     
    13
    Ružomberok ostal vpredu, lenže nedarí sa mu dostať do šestnástky. Hostia to skúsili centrom, ktorý našiel iba Djordjeviča.
     
    14
    Menich spravil veľkú chybu, Mikuš mu loptu zobral a mohol sa rútiť do samostatného nájazdu, avšak skvele sa vrátil Kružliak a sklzom všetko prerušil. Mikuš však ostal na zemi. Bude v poriadku
     
    15
    V Podbrezovej je pomerne teplo, takže hráči oboch tímov využili krátku prestávku pri ošetrení Mikuša na osvieženie, kde sa takmer strhla potyčka. Dvaja hráči sa tam trochu postrkali, ale štvrtý a postranný arbitri ich rýchlo upokojili.
     
    16
    Kochan sa prihrávkou cez hlavu pokúsil vysunúť na krídlo Viazanka, toho zakrižoval Kružliak a odkopol na aut. Následne sa lopta do šestnástky dostala, prišiel odkop na roh.
     
    17
    Dobrý center Podio na hranicu malého vápna hľadal hlavu jedného z Podbrezovčanov, no ten zakončiť nedokázal a preto nasleduje odkop.
     
    18
    Mikuš si chcel spraviť priestor pred šestnástkou, kde ho na zem poslal Faško. Za reči dostáva navyše žltú kartu. Nasleduje priamy kop pre domácich z dobrej pozície.
     
    19
    Matej Kochan poslal loptu technickou strelou ponad múr, ale nakoniec aj nad brvno. Macík tak zasahovať nemusel a môže odkopávať od brány.
     
    19
    Daniel vysunul do otvoreného priestoru v šestnástke súpera Čurmu, ktorý bol pri čiare a preto centroval. Kostelný zrazil na roh.
     
    20
    Centrovanú loptu dostal do bezpečia Jaroslav Kostelný, čím aj založil kontru Podbrezovej. Tú ťahal Viazanko, niekoľko metrov od šestnástky bol faulovaný.
     
    20
    Žltú kartu dostáva Peter Gál-Andrezly (MFK Ružomberok).
     
    21
    Podio centrom našiel Mateja Kochana, ktorý sa za hŕstkou hráčov zoradených takmer na jednej kope dostal k strele z voleja. Priestor brány minul.
     
    22
    Žltú kartu dostáva Matej Kochan (ŽP Šport Podbrezová).
     
    23
    Gál-Andrezly síce dostal loptu k šestnástke Podbrezovej, ale po prihrávke dnu hru skvele čítal Djordjevič a snahu hostí prerušil.
     
    24
    Žltú kartu dostáva Pablo Joaquin Podio (ŽP Šport Podbrezová).
     
    25
    Hra sa dlhší čas držala v strede poľa, kde sa s loptou zabávali oba tímy. Zhruba v polovici polčasu sa hru trochu upokojila.
     
    26
    Nákop domácich na ľavú stranu sa nestretol s úspechom, loptu Ružomberčania veľmi rýchlo vybojovali.
     
    27
    Jaroslav Kostelný rieši nízky center odkopom iba k Nagyovi, lenže ten loptu späť nakopol priamo na Martina Kuciaka.
     
    28
    Strela z diaľky od Ďubeka na bránu nemierila a aj keď to mal Martin Kuciak proti slnku, tento nepresný pokus bez problémov chytil do rukavíc.
     
    29
    Djordjevič mal na krídle dosť času a tak odcentroval na hranicu malého vápna. Macík loptu ešte asi rukou kúsok posunul, tá zašla do autu.
     
    29
    Mikuš sa uvoľnil cez Čurmu na hranici šestnástky, jeho center však mladý obranca "Ruže" zrazil na roh.
     
    30
    Domácim sa po tomto rohovom kope zakončiť nepodarilo. Viazanko to síce ešte nakopol späť, no Kochan nenamieril vôbec presne.
     
    31
    Mikuš poslal krásnu kolmicu na Viazanka do šestnástky, ktorý bol rýchlejší než Kružliak, ale mladíka si ešte zasekol a namiesto strely prihrával pod seba kde nik nebol.
     
    32
    Podbrezovej rýchla kontra po zastavení akcie hostí nevyšla. Viazanka na krídle zablokoval Kružliak a po aute prichádza nepresná prihrávka od Kochana.
     
    33
    Faul v strede poľa daroval loptu Podbrezovej, ktorá ale vpred nevymyslela nič, no guľatý nezmysel udržala na svojich kopačkách.
     
    34
    Gál-Andrezly potiahol akciu po krídle, vošiel do šestnástky, kde si ešte zasekol jedného zo súperov a tesne nad zemou vystrelil na vzdialenejšiu žrď. Kuciak vyrazil iba k Danielovi, ktorý pred prázdnou bránou prekopol.
     
    35
    Pas do krídla sa hosťom nepodaril. Daniel bol pri lopte neskôr ako Kriváka a navyše český legionár vybiehal z ofsajdu.
     
    36
    Mikuš sa pokúsil o zakončenie spoza šestnástky. To nasmeroval do obrancov pred sebou a tak získal aspoň rohový kop pre Podbrezovú.
     
    37
    Macík boxuje pred seba, odkiaľ sa lopta vrátila na hranicu šestnástky. Súboj vo vzduchu vyhral jeden z hostí, avšak nepríjemne spadol na trávnik a potrebuje ošetrenie.
     
    38
    Pred Bernadinom si na dlhý pas naskočil Čurma, v následnom súboji Vajda fauloval Ďubeka. Všetko sa to odohralo v strede poľa.
     
    39
    Matúš Turňa nakopol loptu do krídla, kde si ju chcel nájsť Viazanko. Dobre ju postrážil telom a nechal prejsť za čiaru rajný bek Kupec.
     
    40
    Hostia sa dopustili niekoľko metrov pred vlastnou šestnástkou faulu. Centrovať pred Macíka by teda mal Pablo Podio.
     
    40
    Podio to nakoniec skúsil po zemne prudším nákopom. Pravdepodobne chcel prekvapiť defenzívu súpera a očakával teč spoluhráčov. Ten neprišiel, lopta našla priamo Macíka.
     
    41
    Turňa vhadzoval vedľa svojej brány. Podbrezová z tejto situácie "vykorčuľovala" veľmi rýchlo, pretože tam prišiel ofenzívny faul hostí.
     
    42
    Djordjevič sa snažil pred šestnástkou uvoľniť Mikuša, do ktorého narazil jeden z hráčov, ale faul sa nepíska. Následný prechod hostí končí faulom Kostelného.
     
    42
    Žltú kartu dostáva Jaroslav Kostelný (ŽP Šport Podbrezová).
     
    43
    Daniel sa po odvrátenom centri síce dostal z krídla cez dvoch hráčov až do šestnástky, no tam si zle loptu spracoval jeho spoluhráč čo na odkop využil Mikuš.
     
    44
    Podbrezová zatlačila na rozohrávku súpera a Macík tak loptu poslal len za autovú čiaru. Domáci môžu ísť dopredu pravou stranou.
     
    45
    Matej Kochan bol hráčom, ktorý dokázal odcentrovať z krídla. Bernadina sa natlačil do zakončenia cez Čurmu, avšak nenamieril presne.
     
    45
    Ďalšia rýchla akcia Podbrezovej. Potiahol ju Viazanko, prihrávkou pod seba Kochana a ani Mikuša nájsť nedokázal.
     
    45+1
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Úvodné dejstvo gól neprinieslo, aj keď nejaké náznaky šancí sme videli. Dôležitý priamy súboj o postup do Európskej ligy tak rozuzlíme v druhom dejstve.
     
    Pozrime sa aj na ostatné štadióny, kde sa ešte bojuje o Európsku ligu. Po polčase to vyzerá takto:

    Prešov 1-0 Dunajská Streda
    Trenčín 2-1 Slovan
    Senica 0-0 Trnava
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Ani jeden z trénerov nestriedal, takže oba celky nastupujú tak, ako začali aj celý tento duel.
     
    47
    Djordjevič si na svojej polovici vypýtal faul. Kostelný rozohráva cez svojho spoluhráča v bráne Kuciaka. Druhé dejstvo sa rozbieha veľmi pomaly.
     
    48
    Mikuš bol síce zastavený pred šestnástkou, ale Endy Bernadina skvele čítal hru a zrazenú strelu stihol pred Macíkom. Ocitol sa pred ním úplne sám, lenže guľatý nezmysel popod brankára vďaka skvelému zákroku do siete nedostal.
     
    49
    Ján Krivák si vo vzduchu pomohol faulom proti Marešovi, ktorý rozhadzuje rukami, no nemá prečo. Situácia bol posúdená presne tak, ako byť mala.
     
    50
    Centrovaný pas z priameho kopu dostali domáci do bezpečia len na chvíľu. Ďubek centroval zas, no Krivák bol faulovaný Marešom. Táto dvojica si ešte niečo potrebovala vysvetliť.
     
    51
    Kochanovi síce ušla lopta pred šestnástkou, lenže zabojoval o ňu, posunul k Mikušovi a ten z prvej vystrelil pod brvno. Macík sa musel prezentovať veľmi dobrým zákrokom.
     
    52
    Po rohovom kope prešli dopredu hostia. Gál-Andrezly potiahol akciu krídlom, našiel len nohu Kriváka, ktorý sa postaral o zrazenie lopty.
     
    53
    Mikuš nabral asi až príliš veľa sebavedomia, pretože sa pokúsil o strelu z veľkej diaľky po priťuknutí od Viazanka. Zakončenie mu na kopačku nesadlo, takže bolo veľmi nepresné.
     
    53
    Znova Mikuš. Tentoraz sa s Bernadinom dostali k šestnástke súpera, no útočník Podbrezovej v situácii dvoch na dvoch vystreliť. Opäť vedľa.
     
    54
    Faško sa v strede poľa dostal k lopte, okamžite ho dostúpil Vajda a tak si záložník hostí pomohol faulom.
     
    54
    Po prechode domácich vpred sa Kochanov center odrazil k Podiovi. Jeho strela pravačkou trafila jedného z hostí možno aj do ruky, každopádne sa hralo ďalej. Spomínaný Kochan sa pokúsil o prekvapivý oblúčik pod brvno, minul bránu.
     
    56
    Djordjevič stihol prihrávku od Podia na postrannej čiare, nebezpečne odcentroval, lenže Macík pas potlačil ďalej. Loptu ešte získal Viazankao, center Turňu presný nebol.
     
    57
    Ďubekova prihrávka do šestnástky protivníka bola zrazená a preto nepresná, preto vpred prešli domáci, lenže Kružliak v strede poľa fauloval Kochana.
     
    58
    Faško po kombinácii s Andrezlym prešiel až k centru po zemi z krídla na Mareša. Toho predskočil Kostelný a odvrátil aspoň na roh.
     
    59
    Po dobrom centri z roju sa k hlavičke dostal Čurma, Kuciak musel predviesť veľmi dobrý zákrok. Podbrezová prešla dopredu, kolmica v šestnástke našla Bernadinu, no jeho zakončenie k bližšej žrdi vyrazil Macík. Dve dobré situácie na oboch stranách.
     
    60
    Samotný roh sa už ale domácim zakončiť presne nepodarilo, Podbrezová však bude mať k dispozícií ďalší roh.
     
    61
    Prudký center do malého vápna si takmer Ružomberčania sami zrazili do vlastnej brány. Macík sa stal hrdinom okamihu pre hostí, lebo loptu stopol na čiare.
     
    63
    Bernadina sa cez Kupca dostal k centru do zemi do malého vápna, pred Mikušom zakročil Menich a odvrátil na roh.
     
    63
    Podio však loptu kopol poza bránkovú čiaru, takže bude odkopávať Macík.
     
    64
    Dnešné stretnutie sleduje 2010 divákov.
     
    64
    Žltú kartu dostáva Matúš Turňa (ŽP Šport Podbrezová).
     
    65
    Po faule Turňu na krídle prišiel presný center Andrezlyho, lenže zakončenie hostí prišlo po tom, ako sa pískal ofenzívny faul.
     
    66
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Tomáš Ďubek, prichádza Štefan Gerec.
     
    68
    Bernadina bežal z krídla do šestnástky, na jej hranici sa rozhodol prihrať pod seba a aj keď nikoho nenašiel, bude to roh.
     
    68
    Z rohu zakončenie neprišlo, Viazanka za šestnástkou sa už ale o neho postaral. Priestor brány sa mu trafiť nepodarilo.
     
    69
    Faško si opäť pomohol ofenzívnym faulom, keď si na krídle počínal nedovolene v súboji s ľavým obrancom Djordjevičom.
     
    70
    Nepríjemný center od Podia narobili hosťom problémy, lenže Podbrezová zakončiť nedokázali. Domáci ale následne Ružomberok do protiútoku, ktorý sa pomaly rodil, nepustili.
     
    71
    Dlhý pas do stredu poľa padal priamo na Kostelného, ktorý to mal riešiť odkopom, ale loptu si chcel spracovať. Ušla mu k Marešovi. Následne sa obaja zrazili, hrá sa ďalej.
     
    72
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Jakub Mareš, prichádza Miloš Lačný.
     
    73
    Turňa získal ďalší roh, ktorý opäť rozohral Podio. Prvý center hostia odvrátili, druhý na zadnej žrdi hľadal Kostelnému, lenže kapitánovi chýbalo niekoľko centimetrov, aby mohol zakončovať.
     
    74
    Po faule v strede poľa na Bernadinu prišiel nákop vpred, ktorý poslal do rohu ihriska Menich. Mikuš ešte loptu dobehol, prihral ju na Djordjeviča, lenže jeho center presný nebol.
     
    75
    Mikuš skvelým spôsobom udržal loptu proti presile, lenže posledný hráč Kupec ho dohral. Faul sa nepískal, o pár sekúnd po neškodnom zákroku Turňu už áno.
     
    76
    Ružomberok sa následne dostal aj k rohovému kopu, centrovaný pas preletel až do autu na druhej strane ihriska.
     
    77
    Druhý roh v krátkom slede pre hostí dobre nedopadol, lopta bola príliš vysoká. Vpred mohli ísť domáci.
     
    78
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Matúš Mikuš, prichádza Róbert Polievka.
     
    79
    Matej Kochan poslal do šestnástky veľmi peknou kolmicou Viazanka, ten prihral pod seba, lenže nenašiel Bernadinu, iba brankára Macíka.
     
    79
    Pablo Podio sa prepracoval k centru, našiel ním hlavu Menicha. Nasledovať bude roh, pred tým ešte ošetrenie jedného z Ružomberčanov.
     
    81
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Matej Čurma, prichádza Andrej Lovás.
     
    82
    Až teraz mohol Podio rozohrať roh, pretože ošetrenie Čurmu trvalo dlhšie a navyše ten musel striedať. Argentínčan však loptu kopol poza bránkovú čiaru, takže odkopáva Macík.
     
    83
    Polievka vo svojej prvej ofenzívnej akcii v tomto zápase. Po krídle sa dostal krásne cez niekoľkých hráčov, center tesne nad zemou nenašiel žiadneho spoluhráča.
     
    85
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Matej Kochan, prichádza Kamil Kuzma.
     
    85
    Kuzma okamžite trielil po príchode na ihrisko do šestnástky, získal roh.
     
    86
    Podiov center bol odvrátený do stredu poľa, odkiaľ na Argentínčan znova prišiel pas. Postranný rozhodca nachytal Podia v tesnom ofsajde.
     
    87
    Kombinácia Podbrezovej na krídle nebola presná, Viazanka hľadal Bernadinu, ten sa ocitol v ofsajde.
     
    88
    Ružomberok dal gól!

    Hostia v druhom polčase smerom dopredu zahrozili iba raz, ale teraz sa aj tak tešia z gólu. Dlhý pas z krídla na hranicu malého vápna preletel ponad Kriváka a strelou z voleja do rohu brány skóruje ERIK DANIEL.
     
    90
    Viazanko dostal loptu do šestnástky, dlho si chystal strelu a preto napálil obrancu pred sebou.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90+1
    Centrovaný pas zľava našiel hlavu Vajdu, ktorý sám na malom vápne mieril nepresne a navyše stál v ofsajde.
     
    90+2
    Hostia šetria čas po tom, ako sa na zemi ocitol jeden z hráčov Ružomberku.
     
    90+3
    V závere pracujú naplno emócie trénera Hrnčára, ktorý sa dostal do konfrontácie s hráčmi domácich priamo na hracej ploche. Arbiter ho vylúčil na tribúnu.
     
    90+4
    Ešte sa hrá, pretože čas sa naťahoval, ale po nákope dopredu prichádza ofenzívny faul Kostelného.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Veľká radosť medzi hráčmi MFK Ružomberok, pretože touto výhrou si zaistili postup do prvého predkola Európskej ligy, zatiaľ čo Podbrezová sa o túto možnosť musí pobiť na pôde MŠK Žilina. (19:24:45)

    Matej Kubove

    Branky: 88. Daniel (Gál-Andrezly)

    Karty:   22. Kochan (POD), 24. Podio (POD), 42. Kostelný (POD), 64. Turňa (POD) – 18. Faško (RUZ), 20. Gál-Andrezly (RUZ)


    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Turňa, Kostelný (C), Krivák, Djordjevič – Podio, Vajda – Viazanko, Kochan (85. Kuzma), Bernadina – Mikuš (78. Polievka).
    Náhradníci: Vavrúš, Kupčík, Migaľa, Lipčák, Magda, Kuzma, Polievka.

    MFK Ružomberok: Macík – Čurma (81. A. Lovás), Menich, Kružliak, Kupec – Nagy, Ďubek (C) (66. Gerec) – Daniel, Faško, Gál-Andrezly – Mareš (72. Lačný).
    Náhradníci: Hajdúch – Már. Almaský, Gerec, A. Lovás, Takáč, Gerát, Lačný.

    Rozhodčí: Chmura – Hrčka, Žákech – Ádám

    Diváci: 2010
    thejrc.org