Olomouc B – Vel. Meziříčí 2:0 (kon.) | Vyškov – Mohelnice 5:0 (kon.) | HFK Olomouc – Třebíč 3:0 (kon.)
Hulín – Blansko 3:0 (kon.) | Petřkovice – Kroměříž 0:2 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc B
2:0 (2:0)
FC Velké Meziříčí
Sobota 20.05.2017, 10:15 • Andrův stadion - hřiště č. 2, Olomouc • Moravskoslezská fotbalová liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Druhý poločas už nepřinesl žádnou branku, neboť domácí tým celou dobu předváděl relativně dobře takticky zvládnutý výkon. Velké Meziříčí se sice celou dobu snažilo o přidání kontaktní branky, jenže se nedostalo prakticky k žádné příležitosti. Sigma se tak dostává na chvíli na druhou pozici, Hlučín však má ještě jeden zápas k dobru. Meziříčí se naopak čelo ještě více vzdaluje. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (12:10:56)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Ani tentokrát se hosté nedostávají do vápna, Kotouč totiž odkopl balón bez většího přemýšlení do zámezí a oba celky spíš už je čekají na závěrečný hvizd.
     
    88
    Hosté ještě zkoušejí postupovat směrem k brance, ale jejich snažení už postrádá potřebný drajv a překvapení. Sigma si tak závěr celkem s přehledem hlídá.
     
    87
    Danis ukázal svůj polozapomenutý potenciál a rychlým průnikem do vápna pořádně vystrašil meziříčskou obranu, ale jeho rána nakonec letěla těsně vedle levé tyče.
     
    85
    Na řadě je poslední střídání zápasu, Martina Antla vystřídal Filip Richter.
     
    85
    Antwi zkusil utrhnout pár metrů podél lajny, avšak po jemném brnknutí o o kotník už leží na trávníku. Domácí tým bude pokračovat v držení míče, neboť podle sudího byl tento souboj obohacen o nedovolený zákrok.
     
    83
    Velké Meziříčí naposledy vystřídalo, namísto Patrika Pokorného si pár posledních minut zahraje Michal Nevoral.
     
    83
    Ani tento roh však nebyl pro domácí žádnou velkou příležitostí, příliš vysoký centr totiž sbírají fotbalisté hostujícího celku.
     
    82
    Danis mohl mít parádní nástup! Po rychlé průniku totiž pálil jen těsně vedle branky, a to navíc i s přispěním teče Kriegsmanna. Olomouc tak má k dispozici rohový kop.
     
    80
    Domácí dnes napodruhé střídají, místo Jakuba Yunisa naskakuje do hry Štefan Danis.
     
    80
    Velkému Meziříčí se v ofenzívě stále pořádně nedaří, i tentokrát totiž po menším presu o balón hloupou chybkou přicházejí a nabízejí rozehrávku Sigmě.
     
    79
    Meziříčský přímý kop však nebyl žádnou hrozbou pro domácí manšaft, nejvýše vyskočivší Štěrba totiž balón odhlavičkoval mimo dosah hostujících hráčů.
     
    78
    Meziříčí se po jemném faulu Baly dostane k zajímavé standardce, Sigma staví několikačlennou zeď, kterou si ještě koriguje hlasitými pokyny brankář Reichl.
     
    76
    Patrik Pokorný dostává za předchozí faul na Ambrozka žlutou kartu. Za následující zákrok pak dostal žlutou kartu Radek Látal.
     
    76
    Ambrozek zůstal ležet na půlící čáře, avšak sudí dává Sigmě výhodu. Yunis byl však při kombinaci nakonec nepřesný.
     
    75
    A další překombinovaná akce Sigmy. Hosté tak i tentokrát dostávají balón na své kopačky bez větší snahy a mohou soustředit znovu na ofenzivní choutky.
     
    74
    Yunis s Látalem připravili parádní akci a ještě zkoušeli nabízet míč Ambrozkovi. Posledně jmenovanému však scházel k dokončení akce jeden krok. Meziříčí mělo v této chvíli velkou dávku štěstí.
     
    73
    Antwi byl v napadání až příliš nabuzený, což vyústilo v další útočný faul. Hosté tak dostanou míč znovu na své kopačky.

    Johan Čáp

    Branky: 11. Ambrozek, 30. Yunis

    Karty:   41. Štěrba (OLB), 68. Kotouč (OLB), 76. Látal (OLB) – 29. Mucha (VEM), 32. Smejkal (VEM), 54. Bouček (VEM), 76. Pokorný (VEM)


    SK Sigma Olomouc B: Reichl – Surzyn, Antl (85. Richter), Ambrozek, Kotouč (C), Štěrba, Bala, Vichta (69. Antwi), Látal, Yunis (80. Danis), Seibert
    Náhradníci: Skýva – Neuer, Schmidt, Danis, Vychodil, Antwi, Rychter

    FC Velké Meziříčí: Kruba – Šimáček, Kriegsmann, Bouček, Dolejš, Šuta, Smejkal, Krejčí (C) (69. Čermák), Pokorný (83. Nevoral), Demeter, Mucha (61. Liška)
    Náhradníci: Čermák P. – Liška, Nevoral, Čermák J.

    Rozhodčí: Denev – Hájek, Sedláček

    Diváci: 100
    bahis siteleri