Pescara – Palermo 2:0 (kon.)
konec
Delfino Pescara 1936
2:0 (1:0)
U.S. Citta di Palermo
Pondělí 22.05.2017, 20:45 • Stadio Adriatico • Italská Serie A • 37. kolo
Předzápasové kurzy
    Pescara porazila přespříliš pasivní Palermo povedeným představením pro potěchu publika poměrem 2:0

     
    Nejméně sledovaný zápas roku máme za sebou a můžeme začít hodnotit.
    Palermo vstoupilo do druhé půle o něco aktivněji než do první a především začalo využívat náběhy svých křídelních hráčů. Toho nejednou využili hosté ke slibnému založení útoku. Zvlášť pravá strana s Rispolim a Diamantim byla cítit a do zakončení se nejčastěji tlačil Bulhar Čočev. Bohužel ani on, ani nikdo další nedokázal dostat míč za záda brankáře Fiorilla v souladu s pravidly. A když už se to Iljovi Nestorovskimu povedlo, stál v postavení mimo hru.
    Trenér hostů udělal v závěru střídání, kvůli kterým přišlo Palermo o kreativitu, a tak se své šance chopila Pescara. Alexandru Mitrita nahradil po prvním poločase jediného střelce Roberta Muriće a nahradil ho opravdu excelentním způsobem. V pasivním týmu Pescary po půli byl jejím možná nejaktivnějším článkem a gól na 2:0 to také potvrdil.
    V závěru nejvíc vzruchu způsobil rozhodčí Pairetto, který se nejspíš nemohl dívat na předváděnou hru a ukončil zápas deset sekund před jeho koncem hrací doby.

    Pescara v duchu celého zápasu vyhrála určitě zaslouženě, potrestala Palermo za pasivitu v celém prvním poločase a po přestávce už jen kontrolovala. Párkrát se dostala i do dobrých brejkových situací a jednu z nich vyřešila. Tým trenéra Zdeňka Zemana tak může jít do druhé italské ligy alespoň se vztyčenou hlavou.

    To je pro dnešek vše, snad vás fotbal nenudil a příště se budu těšit třeba opět u toho italského na viděnou! (22:39:52)
     
    90
    Rozhodčí nastavuje mínusových deset vteřin, a tak je tu konec zápasu.
     
    90
    Thiago Cionek se vydal na výlet po pravé straně a nacentroval do pokutového území. Tam však byl Michele Fornasier, který odvrátil do bezpečí.
     
    89
    Palermo nejspíš už nemá psychických sil na zdramatizování závěru. Jeho hráči už nejsou tak aktivní jako na začátku druhé půle.
    87. Alexandru MITRITA - 2:0
     
    87
    Pescara právě vstřelila branku!

    Branka přišla po krásném centru z levé strany, který poslal Gaston Brugman. ALEXANDRU MITRITA se objevil v náběhu za obranou Palerma a tváří v tvář si vedl jako skutečný střelec! Vypadá to, že je rozhodnuto.
     
    86
    Tým Delfino Pescara 1936 bude střídat.
    Ze hřiště odejde Cristiano Biraghi. Na jeho místo přijde Hugo Campagnaro.
    85.
     
    85
    Ilja Nestorovski vsítil gól, ale z ofsajdu. Ten přišel po střele Rolanda Sallaie z 25 metrů, která byla zblokovaná přímo k makedonskému kanonýrovi.
     
    85
    Palermo mačká svého soupeře na jeho obranné polovině, ale s Diamantim odešly i kreativní nápady.
     
    83
    Protiútok 4 proti 4 domácí nevyužili. Po přihrávce Valeria Verreho na pravou stranu na Alexandrua Mitritu totiž přišel nepřesný centr.
     
    82
    Tým U.S. Città di Palermo bude střídat.
    Ze hřiště odejde Alessandro Diamanti. Na jeho místo přijde Roland Sallai. Kapitánskou pásku tentokrát převzal Ilja Nestorovski.
     
    81
    Velkou šanci měla Pescara! Alexandru Mitrita se dostal na pravé straně k centru, míč poslal na zadní tyč, kde byl úplně volný Gianluca Caprari, ale ten si dlouho zpracovával míč, a tak mu brankář Andrea Fulignati znemožnil zakončení.
     
    79
    Alessandro Diamanti se postavil k přímému kopu z 35 metrů, ale jeho bomba možná přeletěla celý, poměrně rozlehlý stadion.
     
    78
    Domácí vybojovali roh, ale místo centru do pokutového území přišlo rozehrání nakrátko. Z toho nebezpečí nevzniklo.
     
    77
    Alessandro Diamanti si asi v kabině řekl, že bude centrovat zprava jen na Ivajla Čočeva – to se mu povedlo i tentokrát, ale Bulhar nedokázal hlavou přihrát na hranici malého vápna, neboť byl v záklonu.
     
    76
    Tým Delfino Pescara 1936 bude střídat.
    Ze hřiště odejde Alberto Cerri. Na jeho místo přijde Alberto Gilardino.
     
    75
    Tým U.S. Città di Palermo bude střídat.
    Ze hřiště odejde Andrea Rispoli. Na jeho místo přijde Aleksandar Trajkovski. Kapitánskou pásku převzal Alessandro Diamanti.

    Stanislav Mohorita

    Branky: 15. Murić (Caprari), 87. Mitrita (Brugman)

    Karty:   43. Biraghi (PES), 60. Brugman (PES)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 7:6. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:17.
    Delfino Pescara 1936: Fiorillo – Zampano, Bovo, Fornasier, Biraghi (86. Campagnaro) – Verre, Brugman, Memushaj (C) – Murić (46. Mitrita), Cerri (76. Gilardino), Caprari.
    Náhradníci: Bizzarri – Muntari, Campagnaro, Bahebeck, Gilardino, Mitrita, Coulibaly, Coda, Cubas, Miličević.

    U.S. Citta di Palermo: Fulignati – Cionek, Goldaniga, G. González – Rispoli (C) (75. Trajkovski), Jajalo, Bruno Henrique (64. Lo Faso), Čočev, Aleesami – Diamanti (82. Sallai) – Nestorovski.
    Náhradníci: Posavec, Marson – Anđelković, Trajkovski, Silva, Sallai, Balogh, T. Šunjić, Ruggiero, Giuliano, Morganella, Lo Faso.

    Rozhodčí: Pairetto – Schenone, Opromolla
    bahis siteleri